O Vincent Moon είναι ένας ανεξάρτητος κινηματογραφιστής που στα 4 περίπου χρόνια που ασχολείται με τα take away films, films γυρισμένα με μια κάμερα χωρίς διακοπές, έχει κινηματογραφήσει τα enfants gâté της παγκόσμιας ανεξάρτητης μουσικής σκηνής.

Ανήσυχο πνεύμα, υπερκινητικός, μας μίλησε την ώρα που μαγείρευε το αγαπημένο του κοτόπουλο με κάρυ, από το διαμέρισμα του στο Παρίσι λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από το Μόντρεαλ.

 


Γεια σου Vincent!

Γεια.. Can you hear me now? ( τραγουδάει το γνωστό κομμάτι των Shellac – The end of radio, λόγω των διάφορων τηλεφωνικών προβλημάτων που είχαμε).

Ναι ναι, τώρα όλα μια χαρά. Που σε πετυχαίνω; Στο Παρίσι είσαι;

Επιτέλους τα κατάφερα και γύρισα σπίτι μου. Ήταν ένας πολύ γρήγορος μήνας μιας και μετά από την Αθήνα πήγα στο Μόντρεαλ για το PopMontreal και πέρα από διασκεδαστικά ήταν και κουραστικά. Αλλά πέρασα πολύ ωραία. Φιλμογράφησα σπουδαίες μπάντες και ήταν κάτι το μαγικό. Είχε τρομερή ενέργεια αυτό το μέρος.

vincent moon

Στην Αθήνα σε είδαμε να κάνεις πολλά πράγματα στα οποία θα αναφερθούμε στην πορεία. Αλλά πριν από αυτά ήρθες για την παρουσίαση του "All Tomorrow’s Parties". To ντοκιμαντέρ που έκανες για το συγκεκριμένο φεστιβάλ. Φήμες σε θέλουν να κάνεις κάτι και για το Primavera. Είναι αληθείς;

Στην Αθήνα είναι φανταστικά και είστε πολύ τυχεροί που ζείτε σε ένα τόσο φοβερό και cool μέρος. Το φεστιβάλ που πήρε μέρος η ταινία μου ήταν φοβερό και μου άρεσαν πολύ τα after parties και η άνεση που είχε ο κόσμος. Τώρα για το Primavera, λογικά κάποιο project θα κάνω αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για κάτι σίγουρο. Είναι εξαιρετικό φεστιβάλ και πηγαίνω σχεδόν κάθε χρόνο οπότε ναι θέλω πολύ να κάνω κάτι και για το Primavera.

Eγώ πάντως πιστεύω πως εσύ ο πραγματικά τυχερός με αυτό που κάνεις.

Χεχε (γέλια). Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν αν το θες πάρα πολύ να το κάνεις. Και εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό άλλο αν δεν προλαβαίνω να το σκεφτώ με τις τόσες ώρες δουλειάς, τρεξίματος, φιλμογραφήσεων, ταξιδιών. Αλλά είναι κάτι το μαγικό και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Πριν λίγες μέρες έκανα ένα take away film με τους Phoenix και πραγματικά είχε πολύ πλάκα. Έπαιξαν μουσική για μια νύφη, έκαναν hijacking σε ένα τουριστικό λεωφορείο και τραγούδησαν εκεί μέσα και στο τέλος έπαιξαν στις όχθες του Σικουάνα.

Πόσο καιρό φιλμογραφείς μπάντες; Μου άρεσε πάρα πολύ που έκλεισες τους Arcade Fire στο ασανσέρ και τους τράβηξες να τραγουδούν εκεί μέσα. Μήπως θα έκανες κάτι και με τους Flaming Lips;

Ασχολούμαι με αυτό το πράγμα τα τελευταία τρισήμιση χρόνια καθημερινά. Όσον αφορά τους Αrcade Fire ήταν μια ιδέα που υλοποιήθηκε πολύ πιο εύκολα απ’οτι περιμέναμε. Ήταν ωραία εμπειρία και είναι εξαιρετικά παιδιά και συνεργάσιμοι. Τώρα για τους Flaming Lips τι να σου πω; Δεν ξέρω, αν και το θεωρώ λίγο δύσκολο αφού οι άνθρωποι είναι superstars και εγώ προτιμώ να παραμένω πιο ανεξάρτητος φιλμογραφώντας groups πιο μικρά και πιο ανεξάρτητα.

Ναι αλλά έχεις κάνει συνεργασίες και με πιο mainstream καλλιτέχνες όπως είναι ο Tom Jones ενώ έκανες το video clip των R.E.M. "supernatural super serious".

E αυτά τα έκανα κυρίως για τα λεφτά. Είναι γνωστό εξάλλου πως οι μεγάλοι καλλιτέχνες πληρώνουν αρκετά καλά.

Δεν είναι και μια αναγνώριση για σένα όμως;

Σίγουρα. Και τιμητικό είναι ειδικά αν το αποτέλεσμα είναι και μέσα στα δικά μου πιστεύω και αν αρέσει και στη μπάντα.

Αυτό που έκανες στο booze, που έβαλες 15 ελληνικές μπάντες να παίζουν η μία μετά την άλλη και τους τράβηξες one take σε 40 λεπτά, πως σου φάνηκε; Πώς πέρασες βασικά; Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα και δε θυμάμαι να έχει ξαναγίνει.

Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Έχετε σπουδαία groups εδώ στην Ελλάδα. Μου άρεσε πάρα πολύ ο χώρος στο booze. Kαι ελπίζω να αρέσει και στον κόσμο που θα το δει.

vincent moon

Πότε θα το ανεβάσετε στο www.blogotheque.net ;

Θα πάρει λίγο χρόνο γιατί κάνουμε και άλλα πράγματα τώρα που έχουν προτεραιότητα και λογικά το ελληνικό project θα ανέβει εντός του προσεχούς τριμήνου. Θέλουμε να κάνουμε μοντάζ ακόμα και διάφορα άλλα.

Είδα σήμερα που ανεβάσατε το γύρισμα με τον Kazuki Tomokawa και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον.

Ήταν κάτι το εξωπραγματικό γνωριμία μου με αυτόν τον άνθρωπο. Και το γύρισμα στο Τόκυο ήταν δεν έχω λόγια. Πήγαμε σε μέρη που απαγορευόταν να τραβήξεις λόγω των διάφορων συμμοριών, έπρεπε να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και ο Kazuki Tomokawa είναι ένας πραγματικός ποιητής. Είναι ο σύγχρονος Gainsbourg της Ιαπωνίας. Είναι ποιητής, καπνιστής, αλκοολικός, φανταστικός μουσικός και απίστευτος σαν άνθρωπος. Εκεί τον συνάντησα και κολλήσαμε αμέσως.

Στο ξαναλέω πως είσαι πολύ τυχερός που ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο.

Είναι ωραίο. Πέρα του ότι γνωρίζεις πολύ κόσμο με τα ίδια ενδιαφέροντα με τα δικά σου, μαθαίνεις και πολλά πράγματα. Άλλες κουλτούρες, άλλους πολιτισμούς και φτάνεις στο σημείο να λες πως θα κάτσεις μια βδομάδα για παράδειγμα και περνάς τόσο καλά που κάθεσαι παραπάνω. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεις ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια οράματα με σένα. Και το έχω βρει παντού αυτό. Πριν την Αθήνα ήμουν στη Νέα Υόρκη και στη Δανία και μετά στο Μόντρεαλ. Και παντού βρήκα κόσμο που έχει το ίδιο όραμα με μένα. Δεν είμαστε ίδιοι αλλά έχουμε τις ίδιες αξίες και μοιραζόμαστε τις ίδιες ιστορίες. Και αυτό είναι κάτι μαγικό. Μου αρέσει που ταξιδεύω πολύ, που φιλμογραφώ συνεχώς μουσικές μπάντες και που υπάρχει κόσμος που τα βλέπει και του αρέσουν βρίσκοντας ενδιαφέρον σε αυτά που κάνω εγώ.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι το να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω για καιρό ακόμα. Δε νομίζω να το βαρεθώ να σου πω την αλήθεια. Απλά θέλω να κάνω μικρά κλιπάκια, μικρές ταινίες, να συνεχίσω τα take away films μου. Αυτό βασικά, δε νομίζω πως έχω προλάβει να το σκεφτώ και πολύ με τόση πολύ δουλειά και τόσα πολλά ταξίδια (γέλια). Ε, ακόμα να γνωρίζω συνεχώς καινούριο κόσμο, να ακούω καινούρια μουσική, να ασχολούμαι με καινούρια διαρκώς πράγματα, να ξαναπάω στην Ιαπωνία και να κάνω πράγματα που με κάνουν να είμαι χαρούμενος.

vincent moon

Στην Αθήνα θα ξανάρθεις;

Φυσικά και θα ξαναέρθω. Γενικά με τα ταξίδια και με τον κόσμο που γνωρίζω έχω καλή σχέση και κάθε φορά που φεύγω από κάπου, ξέρω πως θα ξαναγυρίσω γιατί νιώθω ότι αφήνω πράγματα πίσω μου. Θα έρθω πάλι λοιπόν να γυρίσουμε κάτι όλοι μαζί. Το τι θα είναι αυτό ακόμα δεν ξέρω αλλά κάτι θα σκεφτούμε (γέλια).

Τι μουσική ακούς αυτή την περίοδο;

Αυτές τις μέρες έχω κολλήσει με τους valby vokal gruppe. Είναι ένα δανέζικο συγκρότημα που συνάντησα στο temporary Copenhagen όταν και φιλμογράφησα αρκετές μπάντες της περιοχής. Είναι φανταστικοί σου λέω και πρέπει να τους ακούσεις. Ακόμα μου αρέσε πάρα πολύ ο Luyas. Kαι αυτόν πρέπει να τον ακούσεις.

Πες μου και κάτι για την Blogotheque.

Είναι το σπίτι μας. Είναι εκεί που ανεβαίνουν όλες μας οι δουλειές. Το ξεκινήσαμε με τον πιο απλό και γυμνό τρόπο για να κάνουμε το κέφι μας. Δεν θέλαμε κάτι το συμβατικό. Κάτι που να το βαριόμαστε και εμείς και ο κόσμος. Δε θέλαμε να έχει απλά τα κλασικά μουσικά videos. Κάπως έτσι ξεκίνησε και έτσι συνεχίζεται. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Σε ευχαριστώ πολύ Vincent.

Eγώ σε ευχαριστώ φίλε μου. Θα τα πούμε σίγουρα στην Αθήνα.

Links
www.lablogotheque.net
www.temporaryareas.com

Διάβασε επίσης...
Κινηματογράφος και Ψυχιατρική στο Τριανόν Filmcenter
Από το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, και κάθε Σάββατο μέχρι να μπει με το καλό ο Μάρτιος, ετοιμαστείτε να διερευνήσετε τα εσώψυχά σας στο ΤΡΙΑΝΟΝ Filmcenter με τη βοήθεια μιας σειράς «βασανισμένων» προβολών, που διοργανώνει ο κλάδος Τέχνη και Ψυχιατρική της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου. Μπορεί σαν ...
Συνέχεια...
Revanche
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Götz SpielmannΣΕΝΑΡΙΟ: Götz SpielmannΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Johannes Krisch, Irina Potapenko, Andreas Lust, Ursula Strauss, Johannes Thanheiser, Hanno PöschlΔΙΑΡΚΕΙΑ: 121΄ΔΙΑΝΟΜΗ: NEW STAR ΓΙΑ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΥΣ:Ο Άλεξ οργανώνει τη ληστεία μιας τράπεζας προκειμένου να χαρίσει στον εαυτό του και την πόρνη φίλη του από την Ουκρανία την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μακριά ...
Συνέχεια...
Νύχτες Πρεμιέρας – Το πρόγραμμα και οι προτάσεις μας
Ανακοινώθηκε επίσημα και αναρτήθηκε στον ιστότοπο του φεστιβάλ το πρόγραμμα του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νύχτες Πρεμιέρας. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στον κατάλογο του φεστιβάλ με αναλυτικότερες πληροφορίες για τις ταινίες. Aκόμη, στο www.aiff.gr μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τα εισιτήρια και τις κάρτες διαρκείας, αλλά και τις διαπιστεύσεις και ...
Συνέχεια...
Joker & Catwoman θα είναι και στο μεθεπόμενο Batman
Σύμφωνα με το Cinema Blend δεν θα επιστρέψει μόνο ο Heath Ledger ως Joker στην τρίτη ταινία του νέου κύκλου του κινηματογραφικού "Batman", αλλά μαζί του θα είναι ακόμα ένας διάσημος χαρακτήρας.Οι δημιουργοί της ταινίας εδώ και καιρό είχαν καταστήσει σαφές ότι ο Two-Face θα χρησιμοποιηθεί ως ο κυρίως κακός ...
Συνέχεια...
Burton και Depp περπατούν σε Σκοτεινά Μονοπάτια
Ο Tim Burton και ο Johnny Depp δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους. Έχουν συνεργαστεί σε 7 ταινίες μέχρι στιγμής, ενώ η τελευταία τους συνεργασία με την μεταφορά του πολυαγαπημένου παραμυθιού του Lewis Carroll "Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων" ήδη να γυρίζεται.Πριν λίγο καιρό, ο Depp είχε αναφέρει σε μια ...
Συνέχεια...
Ο Μπάρι και οι Ντίσκο-σκώληκες
Disco OrmeneΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Thomas Borch NielsenΣΕΝΑΡΙΟ: Kurt WimmerΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Δημήτρης Δημόπουλος, Πέτρος Σπυρόπουλος, Αντώνης ΖαχαράτοςΔΙΑΡΚΕΙΑ: 109΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: OdeonΔεν είναι εύκολο να είσαι ο Μπάρι. Σαν σκουλήκι άλλωστε δεν εμπνέει σεβασμό. Βρίσκεται στον πάτο της τροφικής αλυσίδας. Και έχει την πιο βαρετή δουλειά σε ένα εργοστάσιο λιπασμάτων. Με άλλα λόγια, ο Μπάρι ζει ...
Συνέχεια...
”Ninja Assassin”: Το πρώτο επίσημο trailer είναι…
Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που αξίζει να αφήσετε ό,τι κι αν κάνετε περιπλανόμενοι στον κυβερνοχώρο και να αφιερώσετε όλη σας την προσοχή στις εκπληκτικές εικόνες του. Το πρώτο trailer του ''Ninja Assassin'' είναι χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, καθηλωτικό. Παρά την έλλειψη σεναριακής πρωτοτυπίας, η δράση μοιάζει καταιγιστική και δεδομένου ...
Συνέχεια...
Ο Yates επιστρέφει για τον έκτο Harry Potter
Ο σκηνοθέτης του "Harry Potter and the Order of the Phoenix", David Yates, σύμφωνα με το Sci-Fi Wire, θα σκηνοθετήσει και τις επόμενες περιπέτειες του μικρού μάγου, στην ταινία "Harry Potter and the Half-Blood Prince", που θα είναι η έκτη της σειράς και προτελευταία.Ο Yates έχει φτιάξει το όνομά του ...
Συνέχεια...
…μια πρωτότυπη είδηση
Αυτή είναι είδηση! Στον κόσμο των απανωτών remake και των αλλεπάλληλων sequel, είναι πια μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι φορές που μας δίνεται η ευκαιρία να σας μιλήσουμε για μια καινούρια ταινία που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε ένα πρωτότυπο σενάριο. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε δεν έχει καμία ...
Συνέχεια...
Για μια θέση… στη νέα ταινία του Spielberg
Μια σειρά από αστέρες του Hollywood, ανάμεσα τους ο Kevin Spacey και ο Will Smith, θέλουν ένα ρόλο στη νέα ταινία του Steven Spielberg, "The Trial of the Chicago 7".Η ταινία θα αρχίσει γυρίσματα αργότερα μέσα στο έτος, αφού ο Spielberg ολοκληρώσει κάποιες υποχρεώσεις για την προώθηση της νέας του ...
Συνέχεια...
Η Julia Roberts σε ταινία για τη ζωή της Joan Root
Η Julia Roberts θα πρωταγωνιστήσει και θα κάνει την παραγωγή σε μία νέα ταινία για τη ζωή της Joan Root, την οικολόγο που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στην Κένυα, στις αρχές του 2007, σύμφωνα με το Variety.Η ταινία είναι εμπνευσμένη από το άρθρο του Vanity Fair, με τίτλο "A Flowering ...
Συνέχεια...
Αν σας αρέσει να διαβάζετε για σινεμά…
...τότε ψάξτε να βρείτε το ντοκιμαντέρ του Gerald Peary, κριτικού κινηματογράφου της εφημερίδας Boston Phoenix, για... τους κριτικούς κινηματογράφου! Δε μιλάμε για κακεντρεχείς γραφιάδες που στην πραγματικότητα θα ήθελαν να ήταν σκηνοθέτες (αλλά φυσικά δεν τα κατάφεραν), αλλά μια ερωτική επιστολή σε ένα επάγγελμα που έχει αρχίσει να εκλείπει.Το For ...
Συνέχεια...
Quantum of Solace
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Marc ForsterΣΕΝΑΡΙΟ: Paul Haggis, Neal PurvisΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Daniel Craig, Olga Kurylenko, Mathieu AmalricΔΙΑΝΟΜΗ: Audio VisualΔΙΑΡΚΕΙΑ: 106' ΓΙΑ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΥΣ:Ο πιο σύντομος James Bond στην ιστορία του διασημότερου franchise στον κόσμο έχει ένα βασικό πρόβλημα: αν δεν έχεις δει το Casino Royale δεν μπορείς να μπεις στο πνεύμα. Όχι γιατί δεν θα ...
Συνέχεια...
15ο ΔΦΚ ΑΘΗΝΑΣ – Νενικήκαμεν!
Όχι γιατί μας μοίρασαν κανένα βραβείο, αλλά γιατί - σε αντίθεση με πέρσι - καταφέραμε να δούμε και να παρουσιάσουμε όλες τις νικητήριες ταινίας, ακόμα κι αν μας έσπρωξαν στην αίθουσα κατά λάθος! Το μεγαλύτερο πανηγύρι της βραδιάς πάντως ήταν αδιαμφισβήτητα οι Ραγισμένες Αγκαλιές του Pedro Almodovar, που ακόμα κι ...
Συνέχεια...
Η Ιστορία 52 βραβεύθηκε στο Φεστιβάλ του SITGES
Μπορεί οι νοητικοί σεναριακοί λαβύρινθοι της Ιστορίας 52 να παραξένεψαν, να αποπροσανατόλισαν ή και να δίχασαν αρκετούς κατά την προβολή της ταινίας στις ελληνικές αίθουσες την περασμένη άνοιξη, αυτό όμως δεν φάνηκε να προβληματίζει ιδιαίτερα την κριτική επιτροπή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Sitges (2-12 Οκτωβρίου) της Καταλονίας που ...
Συνέχεια...
Μικρές Ελευθερίες
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας ΖάπαςΣΕΝΑΡΙΟ: Κώστας ΖάπαςΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Αντώνης Παπαδόπουλος, Μάρλεν Σαϊτη, Αλέξανδρος Τούντας ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 82΄ΔΙΑΝΟΜΗ: ODEONΓΙΑ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΥΣ:Στις ερημιές μιας αδιευκρίνιστης, ελληνικής επαρχίας ξεδοντιάρης μεσήλικας εκπορνεύει δύστυχες γυναίκες και νεαρά αγόρια - μαζί και την εξαρτημένη από τα ναρκωτικά κόρη του Φανή. Υποταγμένη στις διεστραμμένες ορέξεις του, η τελευταία θα επαναστατήσει μονάχα όταν ...
Συνέχεια...
Μανχάταν
ManhattanΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Woody AllenΣΕΝΑΡΙΟ: Woody Allen, Marshall BrickmanΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Woody Allen, Diane Keaton, Michael Murphy, Mariel Hemingway, Meryl StreepΔΙΑΡΚΕΙΑ: 96΄ΔΙΑΝΟΜΗ: NEW STARΓΙΑ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΥΣ:Νευρωτικός, τηλεοπτικός σεναριογράφος παραπαίει ανάμεσα στη μόλις 17χρονη φιλενάδα του, τη φεμινίστρια ερωμένη του καλύτερού του φίλου, ενώ ταυτόχρονα η πρώην σύζυγός του (και νυν λεσβία!) ετοιμάζεται να ξεμπροστιάσει την ...
Συνέχεια...
Από σήμερα η “Κινέττα” προβάλλεται στο Nixon
Όποιος δεν είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ταινία "Κινέττα" του Γιώργου Λάνθιμου στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης του 2005, όπου και προβλήθηκε στο διαγωνιστικό τμήμα, ή σε κάποιο άλλο από τα δεκάδες Διεθνή Κινηματογραφικά Φεστιβάλ του εξωτερικού όπου και συνεχίζει να προβάλλεται, μπορεί να το κάνει από σήμερα στον εξαιρετικό ...
Συνέχεια...
Ο Polanski σε θέση πρωταγωνιστή…
Μόλις πριν από λίγες μέρες έγιναν γνωστά τα νέα κινηματογραφικά σχέδια του εκκεντρικού σκηνοθέτη Roman Polanski. Τώρα, απασχολεί και πάλι τη δημοσιότητα, αλλά αυτήν τη φορά για μια ταινία που θα αφηγείται την πολυτάραχη ζωή του.Ο Damian Chapa λοιπόν, θα γράψει, θα σκηνοθετήσει και θα παράγει μια βιογραφία για τη ...
Συνέχεια...
H Jane Birkin στις Νύχτες Πρεμιέρας
Μία πολύ σπουδαία καλεσμένη θα φιλοξενήσουν οι φετινές Νυχτες Πρεμιέρας, στο πλασιο του 13ου Διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας. Ο λόγος για την Jane Birkin, η οποία θα βρεθεί στην Αθήνα για να παρουσιάσει την νέα της ταινία "Boxes" και με την παρουσία της να συμβάλει στην προσπάθεια του Ιδρύματος ...
Συνέχεια...
Δείτε το trailer του Walk Hard
Το Walk Hard είναι μία νέα κωμωδία, στην οποία το κεντρικό πρόσωπο είναι ο Dewey Cox. Πρόκειται για ένα μουσικό που θα αλλάξει ένα ολόκληρο έθνος με τα τραγούδια του. Εμείς παρακολουθούμε την ιστορία του, στην οποία τον βλέπουμε να έχει αρκετά ups και downs, αρκετές γυναίκες (κοιμάται με 411), ...
Συνέχεια...
Τα επόμενα σχέδια της Demi Moore
Σε δύο ανεξάρτητες παραγωγές θα δούμε την Demi Moore στο εγγύς μέλλον. Σε πρώτο επίπεδο η συμφωνία της έχει να κάνει με την ταινία "Happy Tears", ένα οικογενειακό δράμα, όπου θα υποδυθεί μια γυναίκα που επιστρέφει στο πατρικό της στο Wisconsin και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πικρόχολη αδελφή και ...
Συνέχεια...
‘The Ugly Truth’: Δείτε το trailer
Από τη μία έχουμε μια καθ' όλα ρομαντική παραγωγό πρωινών τηλεοπτικών show, την Abby κι από την άλλη έναν σοβινιστή τηλεπαρουσιαστή, τον Mike. Ο τελευταίος προσπαθεί μέσα από μια σειρά τραγελαφικών δοκιμασιών να αποδείξει στην προϊστάμενό του, ότι για να βρει την αληθινή αγάπη θα πρέπει να αφήσει στην άκρη ...
Συνέχεια...
Το νέο promo trailer για την πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν του Lost!
Η τέταρτη σεζόν του Lost αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία από τους φανατικούς φίλους της σειράς. Λόγω και του ότι η τρίτη σεζόν έκλεισε ένα απολύτως αινιγματικό (όπως πάντα άλλωστε) τρόπο, τα εκατομμύρια πιστών της σειράς έχουν οδηγηθεί σε μία ακατάπαυστη δημιουργία θεωριών για την εξέλιξη της υπόθεσης. Και ...
Συνέχεια...
Cocalero
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ/ ΣΕΝΑΡΙΟ: Alejandro Landes ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Jorge Manrique BehrensΔΙΑΡΚΕΙΑ: 94' ΔΙΑΝΟΜΗ: New StarΓΙΑ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΥΣ:Ένα συνηθισμένο ντοκιμαντέρ με ένα πολύ ασυνήθιστο πρωταγωνιστή αναζητά το κοινό του: το Cocalero καταγράφει την άνοδο στην εξουσία του πρώτου ιθαγενή υποψήφιου προέδρου της Βολιβίας. Όσοι διαθέτουν πολιτική συνείδηση άνευ συνόρων ας προσέλθουν.ΓΙΑ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΥΣ:Ο Έβο Μοράλες είναι ...
Συνέχεια...
Anvil! The Story of Anvil: The Spinal Tap for the 00s ;
Φυσικά και όχι, αφού πρόκειται για πραγματικό ντοκιμαντέρ και όχι για την πιο χοντρή heavy metal πλάκα του αιώνα! Αν και φαντάζομαι ότι το γεγονός ότι ο ντράμερ τους λέγεται Robb Reiner, δηλαδή διαθέτει ένα μόνο παραπάνω b από τον Rob Reiner, το σκηνοθέτη του This is Spinal Tal (1984), ...
Συνέχεια...
Πολύ ‘Up’ το αμερικανικό box office
''Ψηλά στον Ουρανό'' πέταξε το τελευταίο τριήμερο του Μαΐου, η Disney - Pixar καθώς η νέαταινία κινουμένων σχεδιών που δημιούργησε όχι μόνο ενθουσίασε το κοινό στις Κάννες αλλά απέφερε και τα πολυπόθητα κέρδη στο αμερικανικό box office.Το ''Up'' και η τρισδιάστατη τεχνολογία του κυριάρχησαν με χαρακτηριστική ευκολία συγκεντρώνοντας 68.2 εκατομμύρια ...
Συνέχεια...
Στην νέα ταινία των Simpsons οι Green Day;
Αν και ο εκπρόσωπος της 20th Century Fox δεν το επιβεβαίωσε, οι Green Day συμμετέχουν στη νέα ταινία των Simpsons, "The Simpsons Movie", όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας από την έκδοση του trailer που σας έχουμε πιο κάτω. Η εταιρεία του γκρουπ, Warner Bros/ Reprise, επιβεβαίωσε ότι θα συμμετέχουν ...
Συνέχεια...
Φόβος βίαιων αντιδράσεων για το “The Kite Runner”
H έκδοση του "The Kite Runner" θα καθυστερήσει 6 εβδομάδες, καθώς υπάρχουν φόβοι για την ασφάλεια των 3 μικρών Αφγανών ηθοποιών. Αρχικά η ταινία ήταν προγραμματισμένη για τις 2 Νοεμβρίου, ενώ τώρα η έκδοσή της μεταφέρθηκε για τις 14 του Δεκέμβρη.Η ταινία βασίζεται στο best seller του Αφγανο-Αμερικανού, Khaled Hosseini, ...
Συνέχεια...
Robert De Niro και Michael Mann ξανά μαζί
Ο σκηνοθέτης Michael Mann συμφώνησε με την Paramount Pictures για την ταινία "Frankie Machine", επιλέγοντας τον Robert De Niro στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζονται οι δύο άνδρες μετά την ταινία "Heat", το 1995.Το "Frankie Machine" αποτελεί μεταφορά του μυθιστορήματος του Don Winslow, "The Winter ...
Συνέχεια...
Κινηματογράφος και Ψυχιατρική στο Τριανόν Filmcenter
Revanche
Νύχτες Πρεμιέρας – Το πρόγραμμα και οι προτάσεις
Joker & Catwoman θα είναι και στο μεθεπόμενο
Burton και Depp περπατούν σε Σκοτεινά Μονοπάτια
Ο Μπάρι και οι Ντίσκο-σκώληκες
”Ninja Assassin”: Το πρώτο επίσημο trailer είναι…
Ο Yates επιστρέφει για τον έκτο Harry Potter
…μια πρωτότυπη είδηση
Για μια θέση… στη νέα ταινία του Spielberg
Η Julia Roberts σε ταινία για τη ζωή
Αν σας αρέσει να διαβάζετε για σινεμά…
Quantum of Solace
15ο ΔΦΚ ΑΘΗΝΑΣ – Νενικήκαμεν!
Η Ιστορία 52 βραβεύθηκε στο Φεστιβάλ του SITGES
Μικρές Ελευθερίες
Μανχάταν
Από σήμερα η “Κινέττα” προβάλλεται στο Nixon
Ο Polanski σε θέση πρωταγωνιστή…
H Jane Birkin στις Νύχτες Πρεμιέρας
Δείτε το trailer του Walk Hard
Τα επόμενα σχέδια της Demi Moore
‘The Ugly Truth’: Δείτε το trailer
Το νέο promo trailer για την πολυαναμενόμενη τέταρτη
Cocalero
Anvil! The Story of Anvil: The Spinal Tap
Πολύ ‘Up’ το αμερικανικό box office
Στην νέα ταινία των Simpsons οι Green Day;
Φόβος βίαιων αντιδράσεων για το “The Kite Runner”
Robert De Niro και Michael Mann ξανά μαζί