Είχαμε γράψει και παλιότερα για τη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Wong Kar Wai, ενός από τους σπουδαιότερους εν ζωή σκηνοθέτες (θυμίζουμε ότι η Ερωτική Επιθυμία του πρόσφατα πλασαρίστηκε μέσα στην πρώτη εικοσιπεντάδα των σπουδαιότερων ταινιών από καταβολής κινηματογράφου) με τίτλο The Grandmasters και φαίνεται ότι επιτέλους βρίσκει το δρόμο για τις αίθουσες μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις και αναβολές στην παραγωγή. Θυμίζουμε ότι έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια από την προηγούμενη ταινία του, My Blueberry Nights, την κατ’ εμέ απολύτως κατώτερη του διαμετρήματός του αμερικάνικη προσπάθειά του. Μετά από teaser με σκόρπια πλάνα κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο κανονικό trailer.

Θυμίζουμε πως η νέα του ταινία έχει σαν πρωταγωνιστή τον συχνό συνεργάτη του Tony Leung Chiu στο ρόλο του θρυλου της πολεμικής τέχνης wing chu Ip Man. H πανέμορφη Zhang Zi Yi μαζί με τους Chang Chen, Cung Le, Bruce Leung Siu Lung και Wang Qingxiang εμφανίζονται σε δεύτερους ρόλους, ενώ και οι σκηνές των μαχών έχουν χορογραφηθεί από έναν θρυλικό μάστερ του είδους.

Το τρέηλερ είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό, με εξαιρετική φωτογραφία και μπόλικο slow motion που μας κάνει ανυπόμονους για την έξοδο του και στις αίθουσες της Ευρώπης, μιας και ως τώρα είναι γνωστή μόνο η 18η Δεκέμβρη 2012 ως ημερομηνία κυκλοφορίας στην Κίνα.

Διάβασε επίσης...
Οι Grandmasters του Wong Kar-wai
O μαέστρος από το Hong Kong παρουσιάζει το πρώτο επίσημο trailer της νέας του ταινίας με θέμα τη ζωή του μέντορα του Bruce Lee του θρυλικού Ip Man. Ενώ μόλις πριν λίγο γράψαμε για το νέο trailer του Τhe Dark Κnight Rises, την προσοχή μας κέρδισε αμέσως μετά το νέο και ουσιαστικά πρώτο κανονικό ...
Συνέχεια...
Οι Grandmasters του Wong Kar-wai