Το συγγραφικό δίδυμο της ταινίας The Hangover, Jon Lucas και Scott Moore, επιστρέφουν με τη νέα τους κωμωδία, 21 and Over, αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά και τα σκηνοθετικά ηνία.

Η ιστορία ακούγεται οικεία: μια ημέρα πριν την σημαντική συνέντευξη του για την σχολή Ιατρικής, ο συνεπής μαθητής Jeff Chang συναντά τους δύο κολλητούς του φίλους, Miller και Casey, οι οποίοι τον επισκέπτονται για να γιορτάσουν μαζί τα εικοστά πρώτα γενέθλιά του. Ελεύθερος να καταναλώσει νόμιμα όσο αλκοόλ επιθυμεί, ο Jeff βάζει στην άκρη τις αναστολές του και ζει την πιο ξέφρενη νύχτα της ζωής του. Ημίγυμνα αγόρια και κορίτσια, κλεμμένα αμαξίδια του γκολφ, χορός και άφθονο ποτό καλωσορίζουν τον Jeff στην ενηλικίωση του.

Όπως καταλαβαίνετε, αντικαθιστούμε τον γάμο με την συνέντευξη για την σχολή, το bachelor με το πάρτυ γενεθλίων και τους τριαντάρηδες με τους εικοσάχρονους φίλους και έχουμε τη δοκιμασμένη συνταγή του  Hangover – μια δεκαετία πίσω. Η βασική διαφορά με την προηγούμενη επιτυχία του συγγραφικού διδύμου, υποψιαζόμαστε από το trailer πως βρίσκεται στη δομή της αφήγησης. Φαίνεται ότι η δράση της ταινίας εκτυλίσσεται κυρίως τη νύχτα των γενεθλίων, παρά την επόμενη μέρα. Με αυτή την επιλογή, το βάρος μετατοπίζεται από τους χαρακτήρες στην ίδια την ιστορία, κάνοντας τους θεατές να ψάχνουν το κωμικό στοιχείο στα γεγονότα, παρά στους ήρωες.

Το πόσο γέλιο μπορεί να προκαλέσει μια ταινία, η οποία εξιστορεί τις περιπέτειες μεθυσμένων εικοσάχρονων που τριγυρνούν στην πόλη, θα το διαπιστώσουμε την άνοιξη του 2013. Προς το παρόν, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το trailer της ταινίας.