Ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του Θεάτρου, ο Βαγγέλης Λιβαδάς, βρήκε τραγικό θάνατο στο διαμέρισμα του Γλυφάδα, ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία  το μεσημέρι της Κυριακής.

Η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του 90χρονου επιχειρηματία, Σμαρούλα Γιούλη, βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, ενώ έχει υποστεί αναπνευστικά προβλήματα, από την προσπάθεια της να βοηθήσει το σύζυγο της και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ο Βαγγέλης Λιβαδάς γεννήθηκε στην Αθήνα και από το 1958 και μετά ανέβασε ως θεατρικός παραγωγός πάνω από 360 παραστάσεις από το αρχαίο ελληνικό θέατρο, το κλασσικό θέατρο, ως την επιθεώρηση, την οπερέτα το μιούζικαλ, και γενικότερα από όλο το φάσμα του θεατρικού ρεπερτορίου στα θέατρα Καλουτά, Διονύσια, Ακάδημο, Αμιράλ, Βέμπο, Παρλ και Σμαρούλα .

Το 1975 Ίδρυσε το «Αμφιθέατρο» και στη συνέχεια ήταν ο πρώτος που ανέβασε στο Θέατρο του Ηρώδου του Αττικού τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη με τρομερή επιτυχία, ενώ σταθερά ανέβαζε δεκάδες πολυδάπανες παραγωγές και ήταν από τους πρώτους έφερε στην Ελλάδα μεγάλα μιούζικαλ του εξωτερικού.