Και ενώ ο Liam μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Oasis δίνουν συναυλίες ως Beady Eye, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους Different Gear, Still Speeding, ο Noel έχει σχεδόν έτοιμο το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο Noel Gallagher’s High Flying Birds.

Ο δίσκος έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έχει στα σκαριά και το επόμενο άλμπουμ του, σε συνεργασία με τους Amorphous Androgynous, δηλαδή τους Gaz Cobain και Brian Dougans, γνωστούς και ως The Future Sound of London!

Τη μάχη των εντυπώσεων μέχρι στιγμής κερδίζει φυσικά ο μεγάλος αδερφός. Μένει να δούμε αν οι προσπάθειές του θα είναι τουλάχιστον λιγότερο βαρετές από αυτές του Liam.

Διάβασε επίσης...
Video: Noel Gallagher’s High Flying Birds – “The Death Of You And Me”
Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ο Noel Gallagher δημοσίευσε το πρώτο video και single της solo δισκογραφικής του δουλειάς μετά τους Oasis. Το τραγούδι έχει τίτλο "The Death Of You And Me", και πρόκειται να κυκλοφορήσει ως single στις 21 Αυγούστου. Το album "Noel Gallagher's High Flying Birds" αναμένεται να βρεθεί στα ...
Συνέχεια...
Video: Noel Gallagher’s High Flying Birds – “The