Αυτό, τουλάχιστον, «υπόσχεται» ο Bret McKenzie, το ένα μέλος του κωμικού διδύμου μαζί με τον Jemaine Clement του τηλεοπτικού show  Flight of The Conchords, της σειράς που λατρεύετε (και όσοι δεν λατρεύετε, λατρεύετε να μισείτε, έτσι δεν είναι;).

«Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια ιστορία» λέει. Και, σε άλλη περίπτωση, η έλλειψη αυτή (μιας υπόθεσης) θα φαινόταν μεγάλο πρόβλημα. Αλλά όσοι ξέρετε περί τίνος πρόκειται μάλλον αντιλαμβάνεστε ήδη πως στην συγκεκριμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν αποτελεί εμπόδιο.

Μπορεί η σειρά να κόπηκε στο HBO από πρόπερσι αλλά οι λάτρεις της παραμένουν φανατικοί και το νέο ήχησε σαν τις μπότες του Άγιου Βασίλη που κατεβαίνει από την καμινάδα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όλα αυτά τα νέα ο Νεοζηλανδός McKenzie τα αποκάλυψε σε έναν δημοσιογράφο στην πρεμιέρα των Muppets για τα οποία επιμελήθηκε τη μουσική. Ψάχνει, λοιπόν, το στόρι της ταινίας δήλωσε οπότε, όπως καταλαβαίνετε, it’ s business time.

Διάβασε επίσης...
The Muppets are back!
It's time to play the music / It's time to light the lights ... To πρώτο full trailer της νέας ταινίας των Muppets είναι εδώ! Μετά από τρία - πανέξυπνα - "ψεύτικα" teaser trailers, το πρώτο επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης επιστροφής των Muppets στην μεγάλη οθόνη κυκλοφόρησε από την Walt Disney, επισημοποιώντας ...
Συνέχεια...
The Muppets are back!