Η τεράστια επιτυχία της love-or-hate τηλεοπτικής σειράς “Glee” συνεχίζεται, και πλέον βαδίζουμε προς το τέλος και της 2ης σεζόν στα τέλη του μήνα.

Στη συνέχεια το παρεάκι που κατά βάθος πλέον θέλεις να πιάσεις στα κλωτσομπουνίδια – ειδικά στον 2ο κύκλο – θα βγει στο δρόμο όλο το καλοκαίρι σε Αμερική, Καναδά, Αγγλία και Ιρλανδία, για την Glee live! In Concert! περιοδεία (ναι, η ευκαιρία για τις βιαιοπραγίες που λέγαμε παραπάνω)

Και επειδή όλο και κάποιο παιδάκι σε κάποια επαρχιακή κωμόπολη της Αμερικής και πολλά Γιαπωνεζάκια δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους αγαπημένους τους Γκλίδες από κοντά, έρχεται ο δημιουργός της σειράς Ryan Murphy να δώσει την λύση:

O Kevin Tancharoen θα σκηνοθετήσει μία ταινία σε βασισμένη στην επερχόμενη Glee Live! In Concert! περιοδεία η οποία αναμένεται να προβληθεί σε 3D στα τέλη Αυγούστου.

(Εσωτερική κραυγή απελπισίας….)

 

Glee και Total Eclipse of  The  Heart (πάτα play και θα είσαι ήρωας!)

Διάβασε επίσης...
Αντέχουμε και 3η σεζόν Glee; – promo trailer
Εδώ δεν αντέξαμε καλά καλά να παρακολουθήσουμε την 2η σεζόν - πρέπει να μας έχουν μείνει κάποια επεισόδια στην άκρη μάλιστα -  είμαστε έτοιμοι και για 3η; Για τους αμετανόητους fans της σειράς μιούζικαλ του Fox, κυκλοφόρησε το πρώτο promo trailer. To Glee επιστρέφει στις 20 Σεπτεμβρίου
Συνέχεια...
Αντέχουμε και 3η σεζόν Glee; – promo trailer