Τα λόγια είναι περιττά όταν μαθαίνεις ότι ένα από τα ιστορικότερα και αγαπημένα group της δεκαετίας του ’60 αποφασίζει να επανασυνδεθεί και να περιοδεύσει ξανά μετά από τόσα χρόνια, δίνοντας μας την ευκαιρία να τους απολαύσουμε και στην Ελλάδα.

Οι Sonics, το συγκρότημα το οποίο έφερε στα αυτιά μας τις σκληρές και δυνατές κιθάρες του garage rock ‘n’ roll και που για πολλούς από εμάς υπήρξε ένα από τα πρώτα ακούσματα που ξεχώριζε πραγματικά με τον σκληρό και πρωτόλειο ήχο να ξεσηκώνει, θα βρίσκονται κοντά μας στις 6 και 7 του Νοέμβρη στο Gagarin 205, εκπληρώνοντας ένα κρυφό όνειρο των fans που πίστευαν πως δεν θα ακούσουν ποτέ ζωντανά τα ‘Witch‘, ‘Strychnine’, ‘Have Love will Travel‘ και δεκάδες ακόμη υπερκλασικά κομμάτια.. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία.

Το mixtape.gr επικοινώνησε με τους Larry Parypa, Jerry Roslie και Rob Lind με αφορμή τις επερχόμενες εμφανίσεις τους και ιδού τι μας απάντησαν..


sonicsΗ περίοδος που μείνατε μουσικά ανενεργοί ήταν αρκετά μεγάλη. Πως βλέπετε τις τεράστιες αλλαγές που επήλθαν στα μουσικά δρώμενα, αναφέρομαι και στην μουσική ποικιλία με νέα είδη και στις πάμπολλες μουσικές μπάντες αλλά και στις αλλαγές στα τεχνολογικά μέσα.

Larry Parypa: Η μεγαλύτερη αλλαγή για εμένα είναι η τεχνολογία που συνοδεύει τις ζωντανές εμφανίσεις.Τα monitors δεν υπήρχαν την δεκαετία του 60 και το συγκρότημα μίξαρε μόνο του στην σκηνή τον ήχο… και προσωπικά θα το προτιμούσα και σήμερα αυτόν τον τρόπο αν ήταν δυνατό. Στην ηχογράφηση,από εκεί που ηχογραφούσαμε 2 φορές τα πρώτα μας τραγούδια, τωρα υπάρχει δυνατότητα αμέτρητων ηχογραφήσεων με ψηφιακά μέσα όπως το Pro Tools. Πολύ πιο εύκολα τα πράγματα.
Jerry Roslie: Ήμασταν εκτός σκηνής για αρκετό καιρό και προσωπικά είχα πολύ χρόνο να παρακολουθήσω άλλα groups. Και τις συναυλίες τους. Όταν παίζαμε εμείς δεν είχα χρόνο να παρακολουθήσω τίποτα άλλο. Εκτός από τις συναυλίες πήρα και πολλά CD και DVD συναυλιών. Ο μουσικός εξοπλισμός που είναι διαθέσιμος σήμερα είναι αρκετά βελτιωμένος.
Rob Lind: H τεχνολογία έχει αλλάξει δραστικά τόσο στις ζωντανές εμφανίσεις όσο και στην ηχογράφηση, όπως για παράδειγμα αυτό με τα monitors. Έπρεπε να εξοικειωθούμε με την νέα τεχνολογία όταν αποφασίσουμε να ξαναπαίξουμε.

Είναι ευρέως γνωστό ότι η μουσική σας έχει επηρεάσει πολλούς σημαντικούς μουσικούς. Ποιός επηρέασε εσάς όμως να γράψετε την μουσική σας;

Larry Parypa: Δεν υπήρχε κανείς που να είχε παίξει έστω και τις ελάχιστες καινοτομίες που χρησιμοποιήσαμε σε τραγούδια όπως τα ‘He’s Waitin’, και ‘Louie Louie’. Αυτό εξελίχθηκε από μόνο του. Στους πιο στάνταρ ρυθμούς είχαμε όλοι τις επιρροές μας από τον Little Richard έως τον Freddie King.
Jerry Roslie: Προσωπικά επηρεάστηκα από πολλούς καλλιτέχνες. Jerry Lee Lewis, Little Richard, Elvis Presley ήταν μερικοί από αυτούς.Μου αρέσουν τραγουδιστές και groups που είναι… άγρια και δυναμικά!
Rob Lind: Αρχικά επηρεαστήκαμε από ανθρώπους που έπαιζαν πολύ καλό rock ‘n’ roll όπως ο Chuck Berry και ο Little Richard. Αργότερα μας άρεσαν και οι Rolling Stones και οι Kinks.

sonicsΤο μουσικό σας ύφος είναι αρκετά σκληρό σε σύγκριση με τον ‘απαλό’ ήχο του rock ‘n’ roll τη δεκαετία του 60. Πολλοί έχουν πει για εσάς ότι ήσασταν punk πριν από το punk. Εσείς τι έχετε να πείτε για το ύφος σας;

Larry Parypa: Τότε πιστεύαμε πως η μουσική μας ήταν… άκυρη γιατί ακουγόταν τόσο σκληρή ενώ όλα τα υπόλοιπα συγκροτήματα ακούγονταν… καλογυαλισμένα.
Jerry Roslie: Το μουσικό μας στυλ ήταν πάντα σκληρό επίτηδες. Μας φαινόταν πολύ πιο απλό να ‘νιώθουμε’ τη μουσική από το να την ακούμε ξερά. Ήμασταν δυνατοί ακόμη κι όταν αυτό φαινόταν επαναστατικό. Κάποιοι πίστευαν ότι η μουσική μας θα ωθήσει τους εφήβους στην εγκληματικότητα! Μας άρεσαν όλα τα επίπεδα του ροκ από το απαλό μέχρι το σκληρό, όμως όταν παίζαμε εμείς έβγαινε κάτι το εκρηκτικό που προσωπικά αποκαλώ ‘Volume Enhanced’!
Rob Lind: Δεν είμαι σίγουρος για το αν θέλω να βάλω ταμπέλα ή να ονομάσω το στυλ της μουσικής που παίζουμε. Απλώς παίζουμε όσο δυνατά και με όσο πάθος μπορούμε. Αυτό κάναμε το 60, αυτό κάνουμε και τώρα.

Η απόφαση σας να επανενωθείτε έκανε πολλούς fans σας χαρούμενους όμως και πολλούς να αναρωτηθούν, γιατί τώρα και όχι νωρίτερα;

Larry Parypa: Πιθανώς το τραγούδι μας στην διαφήμιση του Land Rover σε συνδυασμό με όλο και περισσότερους παραγωγούς που προσπαθούσαν να μας πείσουν να το δοκιμάσουμε. Πριν ήταν πολύ εύκολο απλώς να αγνοήσουμε την ιδέα.
Jerry Roslie: Ήμουν ο πρώτος από το group που είπα ότι παραιτείται. Δεν σχεδίαζα να ξανασχοληθώ. Όμως παραγωγοί και fans προσπαθούσαν να μας πείσουν να επιστρέψουμε.Τελικά ένας διοργανωτής από την Νέα Υόρκη ο οποίος μας πρότεινε επί χρόνια να παίξουμε στο χώρο του στη Νέα Υόρκη έκανε μια προσφορά που νιώσαμε ότι θα μετανιώναμε αν δεν παίρναμε. Έπειτα από αυτό, το τηλέφωνο άρχισε να χτυπάει πολύ.
Rob Lind: Απλώς το timing έμοιαζε σωστό. Είχαμε προσφορές να παίξουμε ξανά και αρχίσαμε να δουλεύουμε σκληρά για να δούμε αν είμαστε έτοιμοι να ξαναπαίξουμε κάποια στιγμή.

Όσοι σας έχουν δει live μετά την επανασύνδεση έχουν να λένε για την δυναμική και την ενέργεια σας στις ζωντανές εμφανίσεις σας, σαν να μην έχει περάσει μία ημέρα! Αυτό είναι το αποτέλεσμα πάθους ή πολύ σκληρής δουλειάς;

Larry Parypa: Το γεγονός αυτό αντανακλά ότι ακόμη νιώθουμε πως η ροκ μουσική εμπερικλείει ενέργεια. Παρόλο που δεν δείχνουμε νέοι, νιώθουμε νέοι και ο ήχος είναι σωστός!
Jerry Roslie: Όσο παίζουμε είναι σαν ένα déjà vu. Νιώθουμε πως δεν έχουμε φύγει ποτέ και έχουμε περισσότερη ενέργεια από όση είχαμε ποτέ. Υποθέτω πως η απουσία έκανε την καρδιά να χτυπά δυνατότερα!
Rob Lind: Αυτή είναι μία καλή ερώτηση και η απάντηση είναι… και τα δύο. Όταν είμαστε πάνω στην σκηνή δίνουμε ότι έχουμε.Δεν κρατάμε τίποτα. Όμως έχουμε δουλέψει σκληρά για να είμαστε έτοιμοι να ανέβουμε στην σκηνή και συνεχώς χρειάζεται σκληρή δουλειά για να γράψουμε καινούρια τραγούδια να ηχογραφούμε και να προσπαθούμε να τελειοποιήσουμε τις ζωντανές εμφανίσεις μας.

sonicsΚατά την διάρκεια της περιοδείας σας έχετε επισκεφτεί χώρες στις οποίες δεν είχατε ποτέ εμφανιστεί live. Το feedback που παίρνετε από το κοινό είναι αυτό που περιμένατε;

Larry Parypa: Βασικά πάντα εκπλήσσομαι με τις αντιδράσεις του κοινού και με το γεγονός ότι ο κόσμος αναγνωρίζει τα τραγούδια μας.
Jerry Roslie: Ναι, έχουμε πάρει θετικό feedback. Πολλοί fans μας λένε πράγματα όπως ‘ Το group σας μου άλλαξε την ζωή’,’Πιστεύαμε πως δεν θα σας δούμε ποτέ live’, ‘ταξιδέψαμε από την άλλη άκρη του κόσμου να σας δούμε και ήσαστε καλύτεροι από ότι περιμέναμε’, ‘μην σταματήσετε ποτέ να παίζετε, λατρεύουμε τη μπάντα σας’!
Rob Lind: Το κοινό μας έχει υπάρξει αυθόρμητα και ειλικρινώς ενθουσιώδες. Ειδικότερα στην Ευρώπη, να τονίσω. Λατρεύουμε να παίζουμε μπροστά σε Ευρωπαϊκό κοινό.

Πως βρίσκετε το γεγονός ότι ανάμεσα στους πιστούς σας fans υπάρχει μία μερίδα πολύ νέων ανθρώπων που θαυμάζουν και επηρεάζονται από τη μουσική σας ακόμα και όταν υπάρχει μία τεράστια μουσική ποικιλία και τα ρεύματα έχουν αλλάξει;

Larry Parypa: Πιστεύω πως πολλοί από αυτούς δίνουν σημασία στην ιστορική σημασία της μουσικής είτε αυτή είναι rock, είτε country.
Jerry Roslie: Κάποια μουσικά είδη έχουν αλλάξει λίγο όμως για να χρησιμοποιήσω τη ρήση συναδέλφου μουσικού..’ Η ΚΑΡΔΙΑ του rock ‘n’ roll χτυπά ακόμη…And it really really kicks them in… (λοιπόν, καταλαβαίνετε)!
Rob Lind: Το γεγονός αυτό είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικό.

Έχετε μελλοντικά σχέδια;

Larry Parypa: Θα βγάλουμε καινούριο υλικό οσονούπω. Ελπίζουμε ο κόσμος να απολαύσει τα καινούρια τραγούδια.
Jerry Roslie: Ναι! Γράφουμε, διασκεδάζουμε και ηχογραφούμε!
Rob Lind: Σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε και να περιοδεύουμε και να ηχογραφήσουμε νέο υλικό.

Τι να περιμένουμε από τις δύο ζωντανές σας εμφανίσεις στο Gagarin 205;

Larry Parypa: Ότι θα δώσουμε ότι έχουμε.
Jerry Roslie: Έχουμε ακούσει ότι στην Ελλάδα σας αρέσει το rock ‘n’ roll! Αυτό είναι το αγαπημένο μας και θα τα πάμε τέλεια!
Rob Lind: Ελπίζουμε να έρθετε σε μία ή…και στις δύο, ζωντανές μας εμφανίσεις και να διαπιστώσετε μόνοι σας! Θα παίξουμε την μουσική των Sonics όσο δυνατά και με όσο πάθος μπορούμε και πάντα μπορούσαμε.Θα ακούσετε τα περισσότερα hits και ίσως ένα, δύο καινούρια τραγούδια.


sonicsΟι Sonics θα εμφανιστούν την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο Gagarin 205.

Εισιτήρια προπωλούνται, προς 30 ευρώ στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, Αθήνα / Τηλ: 210 3608366), το Metropolis, το Public (Πλατεία Συντάγματος). τον Ιανό (Σταδίου 24), το Closer Alternative Bar (Ιπποκράτους 150), μέσω internet στο www.ticketpro.gr, καθώς και στα Hobo Restaurant και Alobar, στη Λάρισα.

Ακόμη μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια σας στο τηλέφωνο 6956904230 (09:00 – 21:00) ή με e-mail στη διεύθυνση [email protected] πληρώνοντας μέσω paypal στην διεύθυνση [email protected]

Στο ταμείο η τιμή θα είναι 35 ευρώ. Αν έχει μείνει εισιτήριο, πράγμα που φαίνεται μάλλον απίθανο…

Το πρόγραμμα της πρώτης βραδιάς (6/11):
Doors Open 20:00
Belle Vue DJ Set 20:01
Teanheat live! 22:00
The Barbara Farmers live! 22:45
The Frantic V live! 23:30
The Sonics on stage 00:15

Το πρόγραμμα της δεύτερης βραδιάς (7/11):
Doors open 21:00
Belle Vue DJ Set 21:01
The Jacks live! 22:15
Yesterday’s Thoughts 23:00
The Sonics on stage! 00:00

Μετά το τέλος του show της Παρασκευής 6/11, θα ακολουθήσει party, με τα μέλη των Sonics παρόντα, στο Closer Alternative Bar (Ιπποκράτους 150 και Βατάτζη, Εξάρχεια). Στα decks θα βρίσκονται οι DJs του Belle Vue (με τα υπέροχα σαρανταπεντάρια τους), παρέα με τους resident DJs των Drink Syndicate.

Διάβασε επίσης...
DIG, LAZARUS, DIG!!! (part 1 & 2)
Τα σχόλια περιττεύουν...Part 1. "Lest I Shiver" Part 2. "Place Your Hands Upon The Table"  Linkswww.nickcaveandthebadseeds.comwww.myspace.com/nickcaveandthebadseeds
Συνέχεια...
Eddie Vedder και Tom Meighan ανεβαίνουν στη σκηνή με τους The Who
Εκλεκτούς καλεσμένους - έκπληξη επιφύλασσαν οι The Who για το κοινό που παρακολούθησε το show τους "Quadrophenia" στο Λονδίνο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στο πλαίσιο των συναυλιών κατά του καρκίνου των εφήβων.Συγκεκριμένα, ο Eddie Vedder των Pearl Jam καθώς επίσης και ο frontman των Kasabian, Tom Meighan , ανέβηκαν ...
Συνέχεια...
Listen Up: Coldplay – ‘Every Teardrop Is A Waterfall’
Δεν ξέρω αν είχατε "σκάσει" από την αναμονή αλλά αν ναι τότε το γεγονός ότι ο Chris Martin και η παρέα του επιστρέφουν τρία περίπου χρόνια μετά το Viva La Vida Or Death And All His Friends του 2008 (κατ' εμε, με διαφορά το πιο ενδιαφέρον άλμπουμ της ως τωρα καριέρας ...
Συνέχεια...
Manic Street Preachers + Katrin The Thrill @ Terra Vibe
Παρ' όλό που η τιμή του εισιτηρίου σίγουρα δεν ήταν ακριβή (25¤ / 35¤, πάντα για την PL3 περιοχή) για τέτοιου μεγέθους γκρουπ, η προσέλευση στο Terravibe για την πρώτη εμφάνιση στην χώρα μας των Ουαλών απείχε πολύ από το να χαρακτηριστεί ικανοποιητική, δυστυχώς. Ακόμα και στο peak της βραδιάς, ...
Συνέχεια...
Νέα κατεύθυνση για τον ήχο των Franz Ferdinand;
Οι Franz Ferdinand έδωσαν μία ιδέα για το τι να περιμένουν από αυτούς στο επόμενο άλμπουμ , λέγοντας ότι το σχέδιό τους ήταν πάντα να κάνουν έναν "dirty pop" δίσκο.Ο Alex Kapranos λέει στο Rolling Stone πως το γκρουπ έχει ξεκινήσει να γράφει νέο υλικό για το τρίτο τους δίσκο ...
Συνέχεια...
Matisse, Κόρε Υδρο, Abbie Gale και Σχέδιο Πλανήτη στη Θεσσαλονίκη.
Μια ενδιαφέρουσα συνεύρεση τεσσάρων σχημάτων από διαφορετικές μουσικούς και γεωγραφικούς προορισμούς θα λάβει χώρα την Κυριακή 6 Μαΐου στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη.Αυτή είναι και η κεντρική ιδέα του συγκεκριμένου μίνι-φέστιβαλ στο οποίο δίνουν το παρόν οι "εναλλακτικοί" Αθηναίοι Matisse, οι πολυσυζητημένοι Κερκυραίοι Κόρε Ύδρο, οι Πατρινοί ποπστερς Abbie Gale και ...
Συνέχεια...
Οι The Cult την Κυριακή στο Fuzz
Σταθερή αξία οι Cult του Ian Astbury και του Billy Duffy για τα συναυλιακά δεδομένα της χώρα μας, από τότε ακόμα που άνοιξαν την θρυλική πια συναυλία των Metallica στη Νέα Σμύρνη το 1993. Αντίθετα όμως με άλλους "μαϊντανούς" που μας ταϊζουν συχνά πυκνά οι φίλοι διοργανωτές συναυλιών, οι Cult έχουν ...
Συνέχεια...
Guru’s Jazzmatazz @ Gagarin205
Κανονικά «έπρεπε» να ήμουν στο ΑΝ Club, εκεί που οι Dalek ίδρωναν τίμια και σύγχρονα την φανέλα, όπως με ενημέρωναν οι εκεί μάχιμοι γραφιάδες του mixtape.gr. Όμως, είχα κάτι ανοιχτούς λογαριασμούς με τον φίλτατο κύριο Guru και έπρεπε να είμαι στο Gagarin 205 για να διαπιστώσω εάν κάποιες σκέψεις που ...
Συνέχεια...
Η Βjork και οι Sigur Ros διοργανώνουν συναυλία υπέρ του περιβάλλοντος
Στις 28 Ιουνίου στο παγωμένο Ρέυκιαβικ θα πραγματοποιηθεί μια συναυλία υπέρ του περιβάλλοντος, από τα 2 μεγαλύτερα μουσικά ονόματα της χώρας. Φυσικά πρόκειται για τη Björk και τους Sigur Rós, που μαζί με την Ólöf Arnalds των Múm ενώνουν τις δυνάμεις τους στοχεύοντας στην αφύπνιση των ισλανδικών συνειδήσεων όσον αφορά ...
Συνέχεια...
Τα Μουσικά Φεστιβάλ τονώνουν την οικονομία της Αγγλίας.
Η οικονομία της Αγγλίας είχε κέρδος 16 εκατομμύρια λίρες, από τα ανεξάρτητα μουσικά φεστιβάλ, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της ΑIF (Association Of Independent Festivals. 3,300 άτομα ρωτήθηκαν σχετικά με τις «φεστιβαλικές» τους συνήθειες και το αποτέλεσμα έδειξε πως 139 λίρες ξοδεύτηκαν από τον καθένα την περασμένη χρονιά, για τα εισιτήρια, ...
Συνέχεια...
Ghost Storeys
Το μέγεθος και μόνο της δισκογραφίας του Καναδού David Kristian σε εντυπωσιάζει. 27 δίσκοι και άπειρα δωδεκάιντσα για το μόλις σαραντάρη συνθέτη και sound designer Kristian. Από την άλλη ο Ryosuke Aoike, γεννημένος στην Ιαπωνία και πλέον εγκατεστημένος στο Μόντρεαλ είναι ένας ανήσυχος animator-manga δημιουργός με έφεση στα cartoons και ...
Συνέχεια...
Οι PiL ξανά στο στούντιο;
Μιας και απ' οτι φαίνεται η πρόσφατη επανένωση των Sex Pistols δεν τον 'κάλυψε' καλλιτεχνικά, o John Lydon ανακοίνωσε οτι το έτερο του συγκρότημα, οι Public Image Ltd. (PiL) πρόκειται να ηχογραφήσουν καινούργιο υλικό.Βεβαίως όπως τόνισε το βασικό είναι να βρεθούν χρήματα για να γίνει κάτι τέτοιο μιας και πλέον ...
Συνέχεια...
Οι φθινοπωρινές συναυλίες της Alterground
Σε ένα απροσδόκητα γεμάτο και φιλόδοξο, ελέω και των οικονομικών συνθηκών στη χώρα μας, συναυλιακό φθινόπωρο η δραστήρια Alterground Productions δηλώνει παρούσα, με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συναυλίες σημαντικών συγκροτημάτων, οι οποίες θα συνοδεύονται και με παράλληλα events στο The Drugstore. Πάρτε μια πρώτη γεύση παρακάτω, και θα επανέλθουμε σύντομα με ...
Συνέχεια...
Headquake
Η ιστορία για τους Headquake ως συγκρότημα ξεκινά από τις αρχές του '90, με πλήθος συναυλιών, εναλλαγές μελών (πολλοί από τους οποίους με θητεία σε πολλά «ιστορικά» γκρουπ της ελληνικής σκηνής) και αρκετές συμμετοχές σε διάφορες συλλογές. Ήρθε η ώρα πλέον -για να μην πούμε ότι άργησε κιόλας... 15 χρόνια ...
Συνέχεια...
Ο καινούργιος δίσκος των Animal Collective προς ακρόασή σας
Παρόλο που η καινούργια χρονιά έχει πετάξει μόλις 7 ημέρες στο κάδο των περασμένων ετών, πολλά ανά τον κόσμο μουσικά ΜΜΕ αναδεικνύουν από τώρα το καινούργιο δίσκο των Animal Collective ως το κορυφαίο του έτους 2009. Τα συμπεράσματα δικά σας και συνεχίζω...Το "Merriweather Post Pavilion" κυκλοφόρησε και επίσημα μόλις χτες ...
Συνέχεια...
Video: Coldplay – ‘Every Teardrop Is A Waterfall’
Θυμάστε που σας είπαμε ότι μπορείτε πλέον να ακούσετε το νέο single των Coldplay; Ε, τώρα μπορείτε να το δείτε κιόλας! Αν και το κομμάτι θυμίζει επικίνδυνα U2, ειδικά προς το τέλος του, το βίντεο είναι μια μικρή όαση για τα μάτια, όχι ως προς το σενάριο αλλά ως προς τα ...
Συνέχεια...
Gaia Festival (DJ Shantel, Ziveli Orkestar, Balcan Beat Box)
Παρασκευή 4/4/2008 - DJ Shantel @ K46Όσες φωτογραφίες και βιντεάκια να έχεις δεις με τον Shantel επί το έργον, πάλι παθαίνεις πλάκα όταν τελικά πηγαίνεις σε ένα από τα party του. Μα τι ενέργεια αναβλύζει αυτός ο άνθρωπος... και κάτω από τις χειρότερες συνθήκες μάλιστα. Γιατί λίγο ήθελε το event ...
Συνέχεια...
Οι White Stripes στα ισπανικά…
Οι White Stripes όπως διαβάζουμε στο blog τους στο myspace αναμένεται να κυκλοφορήσουν μία νέα εκδοχή του τελευταίου single, με τίτλο "Conquest", στα Ισπανικά.Το... Ισπανόφωνο 'Conquista' θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου στις ΗΠΑ σε CD και επτάιντσο, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο θα καθυστερήσει λίγες ημέρες.Το γκρουπ, εκτός από τους στίχους ...
Συνέχεια...
Η νέα χυλόπιττα της Britney στον Justin Timberlake
Η Britney Spears βρήκε άλλον έναν τρόπο να απασχολήσει τα ανά τον κόσμο media, λέγοντας τελικά όχι στην συνεργασία της με τον Justin Timberlake. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε γράψει ένα τραγούδι για το -για κάποιο λόγο ακόμα- pop είδωλο, στο οποίο θα έκαναν μαζί ντουέτο. Στο τραγούδι επρόκειτο να κάνει ...
Συνέχεια...
Σε συλλεκτικό βινύλιo το νέο album των Κόρε. Ύδρο.
Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι "Όλη η Αλήθεια για τα Παιδιά του '78", ακούγοντας το νέο album των Κόρε. Ύδρο., τώρα έχετε την δυνατότητα να το κάνετε αποκτώντας το και σε μία ειδική έκδοση σε συλλεκτικό διπλό βινύλιο, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις σε 450 αντίτυπα αυτές τις ημέρες από ...
Συνέχεια...
Ακυρώνεται η συναυλία του Glenn Branca στην Αθήνα
Ακυρώνεται δυστυχώς η συναυλία των Glenn Branca Ensemble, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις  9 Μαρτίου στο Fuzz. Η ακύρωση οφείλεται στη χαμηλή προπώληση, σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας Doledrum Music Events: "Δυστυχώς, στους πραγματικά δύσκολους καιρούς που ζούμε, η προπώληση των εισιτηρίων ήταν αντιστρόφως ανάλογη του ονόματος ενός καλλιτέχνη ...
Συνέχεια...
Φήμη ή πραγματικότητα; Το reunion της χρονιάς από Led Zeppelin;
Ok, το έχουμε ακούσει πάααρα πολλές φορές. Για reunion των εναπομείναντων Led Zeppelin. Για αντικατάσταση του μακαρίτη John Bonham από το γιο του, Jason. Για περιοδείες, νέους δίσκους κτλ. Ίσως αυτή τη φορά να υπάρχει φωτιά, στον καπνό που βγάζει το gigwise, περί επανασύνδεσης των θρυλικών hard-rockers.Οι θρυλικοί hard rockers ...
Συνέχεια...
Photostory:  Marky Ramone Blitzkrieg @ Gagarin 205
Σάββατο βράδυ σε ένα Gagarin γεμάτο κόσμο διαφόρων ηλικιών και λίγα λεπτά πριν τις 22:30 ανέβηκε στην σκηνή ο Marky Ramone, πρώην μέλος των θρυλικών The Ramones με σκοπό να ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος στους παλιότερους και να δώσει την ένταση της τότε εποχής στους νεότερους. Οι Marky Ramone Blitzkrieg με τραγουδιστή αυτή τη φορά τον Michale Graves των Misfits, τα κατάφεραν με το ...
Συνέχεια...
R.I.P. Etta James
Απεβίωσε σήμερα σε νοσοκομείο του Riverside της California από επιπλοκές της λευχαιμίας από την οποία έπασχε η μεγάλη τραγουδίστρια Etta James, μόλις πέντε μέρες πριν τα 74α γενέθλια της . H Etta James (κανονικό όνομα Jamesetta Hawkins, 25/1/1938 - 20/1/2012) από το 1955, -όπου είχε το πρώτο της χιτ με το ...
Συνέχεια...
(Interactive) Video: Feistodon  – ‘A Commotion’
Μια από τις πιο ιδιαίτερες κυκλοφορίες στο φετινό Record Store Day ήταν το split-single της καναδέζας singer-songwriter Feist και των αμερικάνων metalheads Mastodon. Στην μια πλευρά η Feist διασκεύασε το "Black Tongue" των Mastodon και στην άλλη οι Mastodon το 'A Commotion' της Feist, κυκλοφόρησε σε 5000 αντίτυπα και, αναμενόμενα, ...
Συνέχεια...
47 λεπτά άπλετης λαμπρότητας
Την συμπάθεια αυτού του site, όσο και την ψύχωση του γράφοντος, με το κουαρτέτο των Sigur Ros, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι την έχετε αντιληφθεί. Συνεχίζουμε λοιπόν ακάθεκτοι ....Στις 17 Ιουνίου, ανήμερα της ημέρας της ανεξαρτησίας της Ισλανδίας, το γκρουπ παρέδωσε άλλη μία παράσταση ονειρικών διαστάσεων στο Museum of Modern Art ...
Συνέχεια...
Η διαφημιστική ανάσταση του John Lennon
Τριάντα χρόνια μετά το θάνατο του και ο John Lennon κεντρίζει ξανά τα φώτα της διασημότητας και πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό του ιδρύματος "One Laptop Per Child"και στη νέα του καμπάνια που αποσκοπεί, όπως αναφέρει και τ' όνομά του, στη παροχή υπολογιστών στα φτωχά παιδιά.Το ίδρυμα, που ανήκει στο τεχνολογικό ...
Συνέχεια...
The Flaming Lips And Heady Fwends
Μα ποιο άλλο θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα της μάζωξης ενός φλώρου, μιας ξανθιάς καμένης, πρεζάκηδων, ενός πρώην πρεζάκια, μιας (ανέκαθεν) σαλεμένης γριάς, ενός καταθλιπτικού, ενός γελαδάρη, μερικών φιλόδοξων μπιμπλικάδων, ενός oldschool χοντροκέφαλου, μίας πραγματικής φωνάρας και μερικών άλλων που δε φταίνε σε τίποτα… Fucking Gweat!!! Τουλάχιστον όσο αφορά του πιστούς ...
Συνέχεια...
Ο Morrissey ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ
Ο Morrissey ανακοίνωσε ότι θα ηχογραφήσει ένα νέο άλμπουμ μέσα στη χρονιά και σχεδιάζει να το κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2008.Ο πρώην τραγουδιστής των The Smiths εξήγησε στα BBC News ότι μόλις τελειώσει την Αμερικάνικη περιοδεία του (στο Μαϊάμι στις 8 Νοεμβρίου), θα μπεις το στούντιο."Το σχέδιο είναι να ...
Συνέχεια...
Arcade Fire @ Brixton Academy
- Do you remember how music used to make you feel? - Our new album will make you feel that way again.Με αυτό τον τρόπο παρουσίασαν οι Arcade Fire το νέο τους άλμπουμ, Neon Bible, λίγο καιρό πριν κυκλοφορήσει μέσω ενός βίντεο, που κυκλοφόρησε και στο Youtube. Και είχαν απόλυτο ...
Συνέχεια...
DIG, LAZARUS, DIG!!! (part 1 & 2)
Eddie Vedder και Tom Meighan ανεβαίνουν στη σκηνή
Listen Up: Coldplay – ‘Every Teardrop Is A
Manic Street Preachers + Katrin The Thrill @
Νέα κατεύθυνση για τον ήχο των Franz Ferdinand;
Matisse, Κόρε Υδρο, Abbie Gale και Σχέδιο Πλανήτη
Οι The Cult την Κυριακή στο Fuzz
Guru’s Jazzmatazz @ Gagarin205
Η Βjork και οι Sigur Ros διοργανώνουν συναυλία
Τα Μουσικά Φεστιβάλ τονώνουν την οικονομία της Αγγλίας.
Ghost Storeys
Οι PiL ξανά στο στούντιο;
Οι φθινοπωρινές συναυλίες της Alterground
Headquake
Ο καινούργιος δίσκος των Animal Collective προς ακρόασή
Video: Coldplay – ‘Every Teardrop Is A Waterfall’
Gaia Festival (DJ Shantel, Ziveli Orkestar, Balcan Beat
Οι White Stripes στα ισπανικά…
Η νέα χυλόπιττα της Britney στον Justin Timberlake
Σε συλλεκτικό βινύλιo το νέο album των Κόρε.
Ακυρώνεται η συναυλία του Glenn Branca στην Αθήνα
Φήμη ή πραγματικότητα; Το reunion της χρονιάς από
Photostory: Marky Ramone Blitzkrieg @ Gagarin 205
R.I.P. Etta James
(Interactive) Video: Feistodon – ‘A Commotion’
47 λεπτά άπλετης λαμπρότητας
Η διαφημιστική ανάσταση του John Lennon
The Flaming Lips And Heady Fwends
Ο Morrissey ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ
Arcade Fire @ Brixton Academy