Τα λόγια είναι περιττά όταν μαθαίνεις ότι ένα από τα ιστορικότερα και αγαπημένα group της δεκαετίας του ’60 αποφασίζει να επανασυνδεθεί και να περιοδεύσει ξανά μετά από τόσα χρόνια, δίνοντας μας την ευκαιρία να τους απολαύσουμε και στην Ελλάδα.

Οι Sonics, το συγκρότημα το οποίο έφερε στα αυτιά μας τις σκληρές και δυνατές κιθάρες του garage rock ‘n’ roll και που για πολλούς από εμάς υπήρξε ένα από τα πρώτα ακούσματα που ξεχώριζε πραγματικά με τον σκληρό και πρωτόλειο ήχο να ξεσηκώνει, θα βρίσκονται κοντά μας στις 6 και 7 του Νοέμβρη στο Gagarin 205, εκπληρώνοντας ένα κρυφό όνειρο των fans που πίστευαν πως δεν θα ακούσουν ποτέ ζωντανά τα ‘Witch‘, ‘Strychnine’, ‘Have Love will Travel‘ και δεκάδες ακόμη υπερκλασικά κομμάτια.. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία.

Το mixtape.gr επικοινώνησε με τους Larry Parypa, Jerry Roslie και Rob Lind με αφορμή τις επερχόμενες εμφανίσεις τους και ιδού τι μας απάντησαν..


sonicsΗ περίοδος που μείνατε μουσικά ανενεργοί ήταν αρκετά μεγάλη. Πως βλέπετε τις τεράστιες αλλαγές που επήλθαν στα μουσικά δρώμενα, αναφέρομαι και στην μουσική ποικιλία με νέα είδη και στις πάμπολλες μουσικές μπάντες αλλά και στις αλλαγές στα τεχνολογικά μέσα.

Larry Parypa: Η μεγαλύτερη αλλαγή για εμένα είναι η τεχνολογία που συνοδεύει τις ζωντανές εμφανίσεις.Τα monitors δεν υπήρχαν την δεκαετία του 60 και το συγκρότημα μίξαρε μόνο του στην σκηνή τον ήχο… και προσωπικά θα το προτιμούσα και σήμερα αυτόν τον τρόπο αν ήταν δυνατό. Στην ηχογράφηση,από εκεί που ηχογραφούσαμε 2 φορές τα πρώτα μας τραγούδια, τωρα υπάρχει δυνατότητα αμέτρητων ηχογραφήσεων με ψηφιακά μέσα όπως το Pro Tools. Πολύ πιο εύκολα τα πράγματα.
Jerry Roslie: Ήμασταν εκτός σκηνής για αρκετό καιρό και προσωπικά είχα πολύ χρόνο να παρακολουθήσω άλλα groups. Και τις συναυλίες τους. Όταν παίζαμε εμείς δεν είχα χρόνο να παρακολουθήσω τίποτα άλλο. Εκτός από τις συναυλίες πήρα και πολλά CD και DVD συναυλιών. Ο μουσικός εξοπλισμός που είναι διαθέσιμος σήμερα είναι αρκετά βελτιωμένος.
Rob Lind: H τεχνολογία έχει αλλάξει δραστικά τόσο στις ζωντανές εμφανίσεις όσο και στην ηχογράφηση, όπως για παράδειγμα αυτό με τα monitors. Έπρεπε να εξοικειωθούμε με την νέα τεχνολογία όταν αποφασίσουμε να ξαναπαίξουμε.

Είναι ευρέως γνωστό ότι η μουσική σας έχει επηρεάσει πολλούς σημαντικούς μουσικούς. Ποιός επηρέασε εσάς όμως να γράψετε την μουσική σας;

Larry Parypa: Δεν υπήρχε κανείς που να είχε παίξει έστω και τις ελάχιστες καινοτομίες που χρησιμοποιήσαμε σε τραγούδια όπως τα ‘He’s Waitin’, και ‘Louie Louie’. Αυτό εξελίχθηκε από μόνο του. Στους πιο στάνταρ ρυθμούς είχαμε όλοι τις επιρροές μας από τον Little Richard έως τον Freddie King.
Jerry Roslie: Προσωπικά επηρεάστηκα από πολλούς καλλιτέχνες. Jerry Lee Lewis, Little Richard, Elvis Presley ήταν μερικοί από αυτούς.Μου αρέσουν τραγουδιστές και groups που είναι… άγρια και δυναμικά!
Rob Lind: Αρχικά επηρεαστήκαμε από ανθρώπους που έπαιζαν πολύ καλό rock ‘n’ roll όπως ο Chuck Berry και ο Little Richard. Αργότερα μας άρεσαν και οι Rolling Stones και οι Kinks.

sonicsΤο μουσικό σας ύφος είναι αρκετά σκληρό σε σύγκριση με τον ‘απαλό’ ήχο του rock ‘n’ roll τη δεκαετία του 60. Πολλοί έχουν πει για εσάς ότι ήσασταν punk πριν από το punk. Εσείς τι έχετε να πείτε για το ύφος σας;

Larry Parypa: Τότε πιστεύαμε πως η μουσική μας ήταν… άκυρη γιατί ακουγόταν τόσο σκληρή ενώ όλα τα υπόλοιπα συγκροτήματα ακούγονταν… καλογυαλισμένα.
Jerry Roslie: Το μουσικό μας στυλ ήταν πάντα σκληρό επίτηδες. Μας φαινόταν πολύ πιο απλό να ‘νιώθουμε’ τη μουσική από το να την ακούμε ξερά. Ήμασταν δυνατοί ακόμη κι όταν αυτό φαινόταν επαναστατικό. Κάποιοι πίστευαν ότι η μουσική μας θα ωθήσει τους εφήβους στην εγκληματικότητα! Μας άρεσαν όλα τα επίπεδα του ροκ από το απαλό μέχρι το σκληρό, όμως όταν παίζαμε εμείς έβγαινε κάτι το εκρηκτικό που προσωπικά αποκαλώ ‘Volume Enhanced’!
Rob Lind: Δεν είμαι σίγουρος για το αν θέλω να βάλω ταμπέλα ή να ονομάσω το στυλ της μουσικής που παίζουμε. Απλώς παίζουμε όσο δυνατά και με όσο πάθος μπορούμε. Αυτό κάναμε το 60, αυτό κάνουμε και τώρα.

Η απόφαση σας να επανενωθείτε έκανε πολλούς fans σας χαρούμενους όμως και πολλούς να αναρωτηθούν, γιατί τώρα και όχι νωρίτερα;

Larry Parypa: Πιθανώς το τραγούδι μας στην διαφήμιση του Land Rover σε συνδυασμό με όλο και περισσότερους παραγωγούς που προσπαθούσαν να μας πείσουν να το δοκιμάσουμε. Πριν ήταν πολύ εύκολο απλώς να αγνοήσουμε την ιδέα.
Jerry Roslie: Ήμουν ο πρώτος από το group που είπα ότι παραιτείται. Δεν σχεδίαζα να ξανασχοληθώ. Όμως παραγωγοί και fans προσπαθούσαν να μας πείσουν να επιστρέψουμε.Τελικά ένας διοργανωτής από την Νέα Υόρκη ο οποίος μας πρότεινε επί χρόνια να παίξουμε στο χώρο του στη Νέα Υόρκη έκανε μια προσφορά που νιώσαμε ότι θα μετανιώναμε αν δεν παίρναμε. Έπειτα από αυτό, το τηλέφωνο άρχισε να χτυπάει πολύ.
Rob Lind: Απλώς το timing έμοιαζε σωστό. Είχαμε προσφορές να παίξουμε ξανά και αρχίσαμε να δουλεύουμε σκληρά για να δούμε αν είμαστε έτοιμοι να ξαναπαίξουμε κάποια στιγμή.

Όσοι σας έχουν δει live μετά την επανασύνδεση έχουν να λένε για την δυναμική και την ενέργεια σας στις ζωντανές εμφανίσεις σας, σαν να μην έχει περάσει μία ημέρα! Αυτό είναι το αποτέλεσμα πάθους ή πολύ σκληρής δουλειάς;

Larry Parypa: Το γεγονός αυτό αντανακλά ότι ακόμη νιώθουμε πως η ροκ μουσική εμπερικλείει ενέργεια. Παρόλο που δεν δείχνουμε νέοι, νιώθουμε νέοι και ο ήχος είναι σωστός!
Jerry Roslie: Όσο παίζουμε είναι σαν ένα déjà vu. Νιώθουμε πως δεν έχουμε φύγει ποτέ και έχουμε περισσότερη ενέργεια από όση είχαμε ποτέ. Υποθέτω πως η απουσία έκανε την καρδιά να χτυπά δυνατότερα!
Rob Lind: Αυτή είναι μία καλή ερώτηση και η απάντηση είναι… και τα δύο. Όταν είμαστε πάνω στην σκηνή δίνουμε ότι έχουμε.Δεν κρατάμε τίποτα. Όμως έχουμε δουλέψει σκληρά για να είμαστε έτοιμοι να ανέβουμε στην σκηνή και συνεχώς χρειάζεται σκληρή δουλειά για να γράψουμε καινούρια τραγούδια να ηχογραφούμε και να προσπαθούμε να τελειοποιήσουμε τις ζωντανές εμφανίσεις μας.

sonicsΚατά την διάρκεια της περιοδείας σας έχετε επισκεφτεί χώρες στις οποίες δεν είχατε ποτέ εμφανιστεί live. Το feedback που παίρνετε από το κοινό είναι αυτό που περιμένατε;

Larry Parypa: Βασικά πάντα εκπλήσσομαι με τις αντιδράσεις του κοινού και με το γεγονός ότι ο κόσμος αναγνωρίζει τα τραγούδια μας.
Jerry Roslie: Ναι, έχουμε πάρει θετικό feedback. Πολλοί fans μας λένε πράγματα όπως ‘ Το group σας μου άλλαξε την ζωή’,’Πιστεύαμε πως δεν θα σας δούμε ποτέ live’, ‘ταξιδέψαμε από την άλλη άκρη του κόσμου να σας δούμε και ήσαστε καλύτεροι από ότι περιμέναμε’, ‘μην σταματήσετε ποτέ να παίζετε, λατρεύουμε τη μπάντα σας’!
Rob Lind: Το κοινό μας έχει υπάρξει αυθόρμητα και ειλικρινώς ενθουσιώδες. Ειδικότερα στην Ευρώπη, να τονίσω. Λατρεύουμε να παίζουμε μπροστά σε Ευρωπαϊκό κοινό.

Πως βρίσκετε το γεγονός ότι ανάμεσα στους πιστούς σας fans υπάρχει μία μερίδα πολύ νέων ανθρώπων που θαυμάζουν και επηρεάζονται από τη μουσική σας ακόμα και όταν υπάρχει μία τεράστια μουσική ποικιλία και τα ρεύματα έχουν αλλάξει;

Larry Parypa: Πιστεύω πως πολλοί από αυτούς δίνουν σημασία στην ιστορική σημασία της μουσικής είτε αυτή είναι rock, είτε country.
Jerry Roslie: Κάποια μουσικά είδη έχουν αλλάξει λίγο όμως για να χρησιμοποιήσω τη ρήση συναδέλφου μουσικού..’ Η ΚΑΡΔΙΑ του rock ‘n’ roll χτυπά ακόμη…And it really really kicks them in… (λοιπόν, καταλαβαίνετε)!
Rob Lind: Το γεγονός αυτό είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικό.

Έχετε μελλοντικά σχέδια;

Larry Parypa: Θα βγάλουμε καινούριο υλικό οσονούπω. Ελπίζουμε ο κόσμος να απολαύσει τα καινούρια τραγούδια.
Jerry Roslie: Ναι! Γράφουμε, διασκεδάζουμε και ηχογραφούμε!
Rob Lind: Σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε και να περιοδεύουμε και να ηχογραφήσουμε νέο υλικό.

Τι να περιμένουμε από τις δύο ζωντανές σας εμφανίσεις στο Gagarin 205;

Larry Parypa: Ότι θα δώσουμε ότι έχουμε.
Jerry Roslie: Έχουμε ακούσει ότι στην Ελλάδα σας αρέσει το rock ‘n’ roll! Αυτό είναι το αγαπημένο μας και θα τα πάμε τέλεια!
Rob Lind: Ελπίζουμε να έρθετε σε μία ή…και στις δύο, ζωντανές μας εμφανίσεις και να διαπιστώσετε μόνοι σας! Θα παίξουμε την μουσική των Sonics όσο δυνατά και με όσο πάθος μπορούμε και πάντα μπορούσαμε.Θα ακούσετε τα περισσότερα hits και ίσως ένα, δύο καινούρια τραγούδια.


sonicsΟι Sonics θα εμφανιστούν την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο Gagarin 205.

Εισιτήρια προπωλούνται, προς 30 ευρώ στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, Αθήνα / Τηλ: 210 3608366), το Metropolis, το Public (Πλατεία Συντάγματος). τον Ιανό (Σταδίου 24), το Closer Alternative Bar (Ιπποκράτους 150), μέσω internet στο www.ticketpro.gr, καθώς και στα Hobo Restaurant και Alobar, στη Λάρισα.

Ακόμη μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια σας στο τηλέφωνο 6956904230 (09:00 – 21:00) ή με e-mail στη διεύθυνση [email protected] πληρώνοντας μέσω paypal στην διεύθυνση [email protected]

Στο ταμείο η τιμή θα είναι 35 ευρώ. Αν έχει μείνει εισιτήριο, πράγμα που φαίνεται μάλλον απίθανο…

Το πρόγραμμα της πρώτης βραδιάς (6/11):
Doors Open 20:00
Belle Vue DJ Set 20:01
Teanheat live! 22:00
The Barbara Farmers live! 22:45
The Frantic V live! 23:30
The Sonics on stage 00:15

Το πρόγραμμα της δεύτερης βραδιάς (7/11):
Doors open 21:00
Belle Vue DJ Set 21:01
The Jacks live! 22:15
Yesterday’s Thoughts 23:00
The Sonics on stage! 00:00

Μετά το τέλος του show της Παρασκευής 6/11, θα ακολουθήσει party, με τα μέλη των Sonics παρόντα, στο Closer Alternative Bar (Ιπποκράτους 150 και Βατάτζη, Εξάρχεια). Στα decks θα βρίσκονται οι DJs του Belle Vue (με τα υπέροχα σαρανταπεντάρια τους), παρέα με τους resident DJs των Drink Syndicate.

Διάβασε επίσης...
Rihanna @ Στάδιο Καραϊσκάκη
Δεν φοβάμαι να παραδεχτώ ότι ετούτη είναι μία σπό τις σπάνιες φορές που δεν έχω και πολλά να πω για κάτι που άκουσα ή είδα - ή στη συγκεκριμένη περίπτωση έκανα σε συνδυασμό και ταυτόχρονα. Δηλαδή τι περιμένετε να σας πω, αν ήταν καλή η Rihanna; Ήταν όντως καλή, δεν ...
Συνέχεια...
Οι Earthbound, οι Kόρε Ύδρο και οι Abbie Gale στο Gagarin 205
Τρία ελληνικά groups, ιδιαίτερα και με δική τους διαφορετική ιστορία προστέθηκαν στο συναυλιακό πρόγραμμα του Gagarin 205.Κατ' αρχάς οι Earthbound θα έχουν την δική τους βραδιά στο συναυλιακό χώρο της Λιοσίων την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου. Μαζί τους, πολλοί καλοί καλεσμένοι, οπότε προβλέπεται άλλη μία εξαιρετική βραδιά από μία, αν μη ...
Συνέχεια...
Rockwave Festival 2008: Manu Chao, Patti Smith, Locomondo
Η λογικότατη τιμή (το σωστό να λέγεται) που είχε το κλιμακωτά αυξανόμενο εισιτήριο, ακόμα και όταν έφτασε τα 40¤, σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη εκτίμηση που τρέφει το ελληνικό κοινό για τον Manu Chao (και ως ένα βαθμό για την αειθαλή Patti Smith) προκάλεσε μια άνευ προηγουμένου κοσμοσυρροή στο Terra ...
Συνέχεια...
Ejekt Festival 2007 – μερικοί προβληματισμοί για τα επεισόδια και το μετά…
Μερικοί ακόμα προβληματισμοί με αφορμή τα τραγικά γεγονότα του ejekt festival 2007Δεν έχω να προσθέσω κάτι ιδιαίτερο στο λεπτομέρεστατο ρεπορτάζ του Ηλία Πυκνάδα, εδώ. Έχω όμως να προσθέσω μερικές ακόμα σκέψεις, μερικές ερωτήσεις -περισσότερο φιλολογικές δυστυχώς- για το τι έγινε προχθές, αλλά και για το αν και πόσο θα μας ...
Συνέχεια...
Ακούστε ολόκληρο το ‘Keep you Close’ των dEUS
Όπως σας είχαμε πει, το νέο άλμπουμ των dEUS, με τίτλο 'Keep you Close' κυκλοφορεί σε λίγες μέρες και παρακάτω μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο, μέσω της σελίδας των Βέλγων στο soundcloud. dEUS - Keep You Close (2011) by dEUSbe
Συνέχεια...
Keep it Hid
Όσοι είστε ήδη «πιστοί» στους Black Keys δεν χρειάζεται καν να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο.Απλά αγοράστε αμέσως τον δίσκο! Πριν ξεκολλήσει το χέρι μου καλά-καλά από το κουμπί του repeat στο Attack & Release των Black Keys, ο Dan Auerbach, βασικό μέλος της μπάντας, ξαναχτυπά αυτή τη φορά μόνος του ...
Συνέχεια...
Νέα ημερομηνία για την συναυλία του James Blunt
Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο James Blunt θα εμφανιστεί στη χώρα μας τον ερχόμενο Μάρτιο στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Tae-Kwon-Do στο Παλαιό Φάληρο.Τελικά όμως η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου, στον ίδιο χώρο και όχι στις 11 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Η αλλαγή προέκυψε, εξαιτίας της ακύρωσης μιας συναυλίας ...
Συνέχεια...
Dub Inc @ Τεχνόπολις
Ήταν αισίως η 6η φορά  που οι Γάλλοι Dub Inc φιλοξενήθηκαν στην χώρα μας και όπως αποδείχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Τεχνόπολις στο Γκάζι, θα τους υποδεχτούμε (υποστούμε;) και για 10η και για 20ή φορά στο άμεσο μέλλον. Αλλά ας πάρουμε τα πράματα από την αρχή. Εισαγωγικά να πούμε, ότι ...
Συνέχεια...
Her Name is Calla @ Six D.O.G.S.
"Πολλές φορές νομίζουμε ότι όταν παίζουμε για πρώτη φορά σε κάποιο μέρος, θα έρθουν να μας δουν περίπου τρία άτομα" εξομολογήθηκε ο Tom Morris στα μέσα της συναυλίας, παρόλα αυτά όμως αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Six D.O.G.S. για να ακούσει αυτή τη μεγάλη ελπίδα του Ευρωπαϊκού post-rock κινήματος. Για ...
Συνέχεια...
Download This: Julie’s Haircut – Live In Luxemburg
Οι αγαπημένοι μας Ιταλοί, Julie's Haircut, κυκλοφόρησαν ένα δωρεάν live ΕΡ από την περσινή τους εμφάνιση στο Exit 07 του Λουξεμβούργου, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από το επίσημο site τους, www.julieshaircut.com. Παράλληλα, το συγκρότημα ηχογραφεί μαζί με τον μεγάλο Αμερικάνο συνθέτη Philip Corner το  "Rock - a near-elemental", ένα έργο που ...
Συνέχεια...
JTP Radioshow
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την συναυλία του Josh T. Pearson στο Bios. Ο Άρης Κωνσταντέλλος πήρε με την σειρά του μία τηλεφωνική συνέντευξη με τον Τεξανό καλεσμένο μας για τον indiegroundradio, και την οποία δημοσιεύουμε, ενώ μπορείτε να ακούσετε αποσπάσματα της συνέντευξης στην εκπομπή αφιέρωμα στον JTP. Ακούστε παρακάτω την ...
Συνέχεια...
Οι Burger Project στο Gagarin 205
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους ΕΡ Φτηνά Χαρέμια, οι Burger Project επιστρέφουν στη σκηνή του Gagarin 205, το Σάββατο 6 Απριλίου 2013. Εγγυημένο fun λοιπόν από την τετράδα που θα φιλοξενήσει για μια ακόμα φορά τη Ματούλα Ζαμάνη στα φωνητικά, ενώ με την είσοδο μας περιμένει και δωράκι, καθώς ...
Συνέχεια...
IAMX + Cyanna @ Gagarin 205
Σε ένα δυνατό συναυλιακό Σαββατόβραδο (με Ian Brown και Mono), το Βερολινέζικο σχήμα των IAMX, κατάφερε να συγκεντρώσει έναν αξιοσέβαστο αριθμό ανθρώπων σε ένα "best of" set με πολλές δυνατές στιγμές.Για δύο ώρες σχεδόν, το ελληνικό κοινό κατάφερε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να πείσει τον Chris Corner και την παρέα ...
Συνέχεια...
Σήμερα και αύριο το μίνι festival της Spinalonga Records
1 ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα2 ημέρες (σήμερα και αύριο) στο Μικρό Μουσικό Θέατρο (Βείκου 33, Κουκάκι)3 καλλιτέχνες / συγκροτήματα ανά ημέρα του (ας πούμε) post rock/ambient ιδιώματος6 Euros το εισιτήριοΚαι 6 λόγοι ακόμα για να πάτε...Πρώτη ημέραAbsent without leaveΤο προσωπικό μουσικό όχημα του Γιώργου Μαστροκώστα, που κινείται σε ...
Συνέχεια...
Το νέο αφεντικό της EMI προαναγγέλλει 2000 απολύσεις
Το EMI Group επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να γίνουν περικοπές στο προσωπικό, κατά το ένα τρίτο. Αυτό σημαίνει μείον δύο χιλιάδες υπάλληλοι για την εταιρεία.Όταν μία εταιρεία βρίσκεται σε δεινή οικονομικά θέση, ο πλέον εύκολος και ίσως προφανής τρόπος να την επαναφέρεις σύντομα στην κερδοφορία είναι οι περικοπές εξόδων. Και όταν ...
Συνέχεια...
Νέο album απο τους Built to Spill
Οι Built to Spill ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του 7ου άλμπουμ της καριέρας τους. O νέος δίσκος τους λοιπόν πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου και θα τιτλοφορείται 'There is No Enemy'.Ο frontman του γκρουπ Doug Martsch είχε δηλώσει πριν απο λίγο καιρό οτι το επικείμενο άλμπουμ τους θα κινείται στα ...
Συνέχεια...
Mixtape από τη Not Not Fun Records
Η Not Not Fun Records της Αmanda (ex Pocahaunted τώρα LA Vampires) και του Britt Brown έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα labels των τελευταίων ετών με πληθώρα ενδιαφέροντων κυκλοφοριών ενώ αξιοσημείωτη είναι η εξέλιξη και η διαφοροποίηση του ήχου της όσο αύξάνονται οι κυκλοφορίες της, με την ...
Συνέχεια...
Greek2Speak: Interstellar Overdrive – Interstellar Overdrive
Αναζητάτε ένα μουσικό άλμπουμ με το οποίο θα κολλήσετε και μονομιάς θα ξεχάσετε τη γνωστή συνήθεια που σας στέλνει στην κατηγοριοποίηση και κατάταξη των ακουσμάτων σας; Αν η απάντησή σας είναι θετική, τότε το παρθενικό ηχογράφημα των Interstellar Overdrive που φέρει το όνομα τους, θα σας κατατοπίσει αναλόγως. Απ’ τα ...
Συνέχεια...
Κ.Βήτα
O K. Βήτα επιστρέφει αυτές τις μέρες στην δισκογραφία με την κυκλοφορίας της "Χρυσαλλίδας" και με μία σειρά συναυλιών που ξεκινούν από σήμερα, και με αυτή την ευκαιρία είχαμε την χαρά να μιλήσουμε μαζί του. Ο Κωνσταντίνος Βήτα είναι ένας καλλιτέχνης για τον οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ήδη, από τη ...
Συνέχεια...
Όλες οι πληροφορίες για το Heineken Ejekt Festival 2007
Beastie Boys, Madness και Underworld θα είναι τα τρία μεγάλα ονόματα που θα εμφανιστούν στο Γήπεδο Baseball του Ελληνικού, στα πλαίσια του τρίτου Ejekt Festival το Σάββατο 16 Ιουνίου.Και μπορεί τους Madness και τους Underworld, ομολογουμένως να τους βλέπουμε όταν πλέον βρίσκονται στα πρόθυρα της συνταξιοδότησης αν και σίγουρα παραμένουν ...
Συνέχεια...
Το Torture Garden έρχεται στο Gagarin για τρίτη φορά!
Την 1η Δεκεμβρίου, το Torture Garden επιστρέφει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Gagarin 205, όπου έγινε και πέρυσι, με μεγάλη επιτυχία. Είναι η τρίτη φορά, μέσα σε δύο χρόνια που μας επισκέπτεται, έχοντας ήδη φανατικό κοινό.Συνδυάζει καινούρια μουσική με performances και shows, που ξεκινούν από soft burlesque shows (με μία ...
Συνέχεια...
Beyonce @ Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ: Η απόλυτη ντίβα
Η απόλυτη ντίβα (βάλε και τη λέξη soul κάπου)...μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω τη Beyonce μετά το εκπληκτικό live της την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Η καλύτερη pop - soul συναυλία - θέαμα που έχει γίνει στη χώρα μας, μετά από αυτή του George Michael.Σ' ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, που ...
Συνέχεια...
Download This: Das Ding – “Triffid Farm / We Can Rebuild Him”
Το ενδέκατο στη σειρά digital single, από την πολύ ενδιαφέρουσα σειρά της Sonic Playground, κυκλοφόρησε μόλις πριν από δύο ημέρες. Πρόκειται για το Triffid Farm / We Can Rebuild Him του Ολλανδού Das Ding (a.k.a. Danny Bosten), που τη δεκαετία του 80 είχε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες για το σημαντικό label ...
Συνέχεια...
Αναβλήθηκε και η συναυλία του 2L8 στην Αθήνα
Το νέο album του 2L8 με τίτλο "'He & She" κυκλοφορεί κανονικά σήμερα από την Inner Ear, και πάλι "κανονικά" θα έπρεπε το ερχόμενο Σάββατo να είμασταν στο Μουσικό Σπίτι Δίαυλο, όπου και θα παρουσίαζε τη πολύ φιλόδοξη δισκογραφική δουλειά στην Αθήνα.Όλα αυτά όμως, πάνε στην άκρη όσα ζούμε αυτές ...
Συνέχεια...
John Lennon: είχε στρατιωτικό παρελθόν;
Να και μία είδηση που θα σοκάρει του απανταχού φίλους των The Beatles...Ο θιασώτης της παγκόσμιας ειρήνης, John Lennon, αποδεικνύεται με έγγραφο που πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας ότι ήταν μέλος στην εφηβεία του στρατιωτικής οργάνωσης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το BBC, βρέθηκε κάρτα σε memorabilia show για τους The ...
Συνέχεια...
Piano Magic + Tilbury On Cloves @ Bios
Σε καιρούς χαλεπούς για τις συναυλίες στην Ελλάδα, το λάιβ των Piano Magic στο Bios έμοιαζε με όαση. Ένα γκρουπ που ακόμη και στη χώρα του αγνοείται από τα μέσα, με κοινό ετερόκλητο αλλά και φανατικό, εμφανίστηκε για δύο συναυλίες στη χώρα μας. Βασικό μέλος στο γκρουπ παραμένει ο Glen ...
Συνέχεια...
Romance is Boring
Η επιστροφή των Los Campesinos! έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα από τα δύο προηγούμενα album, οι ίδιοι δε δηλώνουν πως το 'Romance is Boring' είναι το δεύτερο, ουσιαστικά, album τους, αφού προτιμούν να θεωρούν το προηγούμενο ένα extended EP ( παρόλο που έχει 10 κομμάτια.'Oπως και να έχει, το τρίτο ...
Συνέχεια...
Disco Pogo με Matt Walsh και πάρτυ του Κορμοράνου με Mary Velo σήμερα
Για όσους θέλουν να κινηθούν προς το κέντρο της πόλης απόψε το βράδυ, δύο χορευτικά event ξεχωρίζουν ανάμεσα στα διάφορα δρώμενα για την νύχτας της παρασκευής: οι αφίξεις του βρετανού Matt Walsh στο Bios και της καναδέζας Mary Velo στο Trova.Νέο Disco Pogo πάρτυ και η ομάδα προσκαλεί στο Bios ...
Συνέχεια...
Video: Moby – “Lie Down In Darkness”
O Moby μας έχει συνηθίσει πολύ καλά videos, και η παράδοση συνεχίζεται με το "Lie Down In Darkness", το δεύτερο single μέσα από το φετινό του album "Destroyed". H σκηνοθεσία ανήκει στους βρετανούς κινηματογραφιστές Institute For Eyes.
Συνέχεια...
Οι Cold War Kids σας δίνουν δωρεάν ep για να κατεβάσετε!
Οι Cold War Kids, δίνουν δωρεάν για τους φίλους της μουσικής τους ένα σπάνιο, πλέον εκτός κυκλοφορίας, ep.Πρόκειται για το 'Mulberry Street' . Περιέχει έξι τραγούδια, που ηχογραφήθηκαν πριν το πλέον πρόσφατο άλμπουμ τους, με τίτλο 'Robbers & Cowards'.Όπως λέει ο frontman του γκρουπ, Nathan Willett, οι Cold War Kids ...
Συνέχεια...
Rihanna @ Στάδιο Καραϊσκάκη
Οι Earthbound, οι Kόρε Ύδρο και οι Abbie
Rockwave Festival 2008: Manu Chao, Patti Smith, Locomondo
Ejekt Festival 2007 – μερικοί προβληματισμοί για τα
Ακούστε ολόκληρο το ‘Keep you Close’ των dEUS
Keep it Hid
Νέα ημερομηνία για την συναυλία του James Blunt
Dub Inc @ Τεχνόπολις
Her Name is Calla @ Six D.O.G.S.
Download This: Julie’s Haircut – Live In Luxemburg
JTP Radioshow
Οι Burger Project στο Gagarin 205
IAMX + Cyanna @ Gagarin 205
Σήμερα και αύριο το μίνι festival της Spinalonga
Το νέο αφεντικό της EMI προαναγγέλλει 2000 απολύσεις
Νέο album απο τους Built to Spill
Mixtape από τη Not Not Fun Records
Greek2Speak:
Interstellar Overdrive – Interstellar Overdrive
Κ.Βήτα
Όλες οι πληροφορίες για το Heineken Ejekt Festival
Το Torture Garden έρχεται στο Gagarin για τρίτη
Beyonce @ Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ: Η απόλυτη ντίβα
Download This: Das Ding – “Triffid Farm /
Αναβλήθηκε και η συναυλία του 2L8 στην Αθήνα
John Lennon: είχε στρατιωτικό παρελθόν;
Piano Magic + Tilbury On Cloves @ Bios
Romance is Boring
Disco Pogo με Matt Walsh και πάρτυ του
Video: Moby – “Lie Down In Darkness”
Οι Cold War Kids σας δίνουν δωρεάν ep