Σήμερα Παρασκευή 18 Μαϊου οι Matisse θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Αθήνα το νέο τους album "Toys Up", στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Upstage, λίγες μόλις μέρες πριν το special live show που θα παρουσιάσουν στο party του mixtape την ερχόμενη Πέμπτη στο Soul.

Mαζί με τους Matisse θα εμφανιστούν και το ελληνικό σχήμα των Gad αλλά και το ανερχόμενο αγγλικό συγκρότημα των Sangeeta. Ζητήσαμε από την frontwoman του group, την Αυστραλέζα Sangeeta Lee, "μια διασταύρωση της Skin και της PJ Harvey" σύμφωνα με το δελτίο τύπου, να μας ετοιμάσει το δικό της mixtape με τα αγαπημένα της τραγούδια, για να την γνωρίσουμε καλύτερα πριν από την συναυλία της.

sangeeta

Side A

Track 1
Kate Bush: Sat in Your Lap

Λατρεύω τους μουσικούς που έχουν μία καλλιτεχνική προσέγγιση στη μουσική τους, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνουν και προσεγγίζουν το mainstream. Μία τέτοια μουσικός είναι η Kate Bush. To συγκεκριμένο τραγούδι είναι πολύ περίεργο, δυνατό και δραματικό. Λατρεύω τον ήχο των δυνατών drums, και τα υπερβολικά θεατρικά φωνητικά. Με ελκύει επίσης και το ασυνήθιστο της θεματολογίας αυτού του τραγουδιού, η επιθυμία να πετύχεις κάτι, και τελικά τα πράγματα να μην καταλήγουν όπως κάποιος θα περίμενε. Πείνα, κίνητρα, απογοήτευση, βαρεμάρα, ελπίδες και όνειρα και η πραγματικότητα όλων αυτών. Υπάρχει μία φανταστική αμεσότητα και μία χαοτική ενέργεια σε αυτό το κομμάτι.

Track 2
Adam and the Ants: Dog Eat Dog

Αυτό είναι το τραγούδι που έκανε γνωστούς τους Adam and The Ants ύστερα από τέσσερα χρόνια που δούλευαν πάνω στο tribal ήχο τους. Μου αρέσουν πάρα πολύ το περίεργο drumming, και αυτό το τραγούδι εκτοξεύεται όχι μόνο από ένα αλλά δύο drum kits. Και πάνω από αυτά, υπάρχουν spaghetti western κιθάρες, και τύπου πολεμικά φωνητικά και ο Adam τραγουδάει κηρύσσοντας πόλεμο σαν να κηρύττει πόλεμο στην μουσική βιομηχανία. Αυτή είναι και η λογική που ακολουθεί και το δικό μας συγκρότημα, με το ήθος μας να σπάει τα μουσικά και τα συναισθηματικά όρια.

Track 3
Depeche Mode: Enjoy the Silence

Οι στίχοι είναι πολύ σημαντικοί για μένα, οπότε είναι ειρωνικό το ότι λατρεύω τον στίχο "Words are very unnecessary, they can only do harm"! Υπάρχει ένα ειλικρινέστατο συναίσθημα σε αυτό το τραγούδι για την σοφή χρήση των λέξεων και τις επιπτώσεις αυτών στους ανθρώπους. Μπορώ να καταλάβω απόλυτα την ευαισθησία του στιχουργού. Υπάρχει η ανάγκη να νιώθεις ασφαλής στον κόσμο ώστε να λειτουργείς περισσότερο με την καρδιά παρά με το μυαλό. Αυτό το τραγούδι λέει πολλά με λίγες λέξεις. Και πάλι, φανταστικό drum beat, αρκετά ανεβαστικό, με μελαγχολικά κιθαριστικά riffs.

Track 4
David Bowie: 5 years

Αυτό είναι το πρώτο κομμάτι από ένα από τα απόλυτα αγαπημένα μου albums, "The Rise and Fall Of Ziggy Stardust". Οι δουλειές του Bowie εκεί στις αρχές της δεκαετίας του ’70 είναι πραγματική έμπνευση. Αυτό το τραγούδι ξεκινάει και τελειώνει με το ίδιο απλό drum beat. To κομμάτι "χτίζεται" σιγά σιγά, παίρνει την ολοκληρωμένη μορφή του και μετά επιστρέφει εκεί ξεκίνησε. Η ρυθμική κιθάρα αφήνει πολύ χώρο για να ξεδιπλωθεί η ιστορία του τραγουδιού. Εκτιμώ πάρα πολύ το γεγονός ότι είναι ένα concept album, αναπτύσσοντας το θέμα μέχρι το τελευταίο τραγούδι. Η απεικόνιση που χρησιμοποιεί σε αυτό το τραγούδι για να περιγράψει τις αντιδράσεις των ανθρώπων στο γεγονός ότι το τέλος του κόσμου έρχεται σε 5 χρόνια σε προκαλεί να κάνεις πολύ βαθιές σκέψεις.

Track 5
Nick Cave: Lay Me Low

Όχι αναγκαία το αγαπημένο μου τραγούδι του Nick Cave, αλλά είναι το τραγούδι που μου αρέσει να ακούω περισσότερο αφού έχει μία περίεργη αίσθηση μαύρου χιούμορ. Φαντάζεται ρομαντικά όλα εκείνα τα πράγματα που θα συνέβαιναν εάν τελείωνε την ζωή του. Κάτι που φαντάζομαι ότι όλοι το σκεφτήκαμε και το διασκεδάσαμε σε κάποιο σημείο της ζωής μας. Είναι σαν ένα αργό κομμάτι καμπαρέ, αλλά ενώ το καμπαρέ συνήθως είναι ενθουσιώδες για τη ζωή, σε αυτή την περίπτωση ο Cave είναι ενθουσιασμένος για το τι θα συμβεί αφού τελειώσει τη ζωή του!

Track 6
Visage: Fade to Grey

Αυτό το τραγούδι είχε γραφτεί από τον Mige Ure των Ultravox. Έχει ένα πολύ ηλεκτρονικό, synth ήχο, με αισθησιακά αντρικά φωνητικά και εισόδους που προκαλούν έκπληξη από γαλλικά γυναικεία φωνητικά. Ασχολείται με το θέμα του να μεγαλώνεις ηλικιακά με μία παγωμένη και θλιμμένη αποδοχή. Οι γραμμές των synthesizer είναι δυνατές και υπνωτικές ταυτόχρονα ενώ το τραγούδι συνοδεύεται από ένα τέλειο video clip, το οποίο αντικατοπτρίζει την φύση της ζωής.

Track 7
Jeff Buckley: Grace

Το "Grace" έχει μία ποιότητα που σε στοιχειώνει αφού οι στίχοι μοιάζουν να αντικατοπτρίζουν την ατυχέστατη απώλειά του, σαν να υπήρχε ένα κομμάτι του εαυτού του που γνώριζε ότι θα είχε έναν πρόωρο θάνατο. Η μορφή του τραγουδιού είναι πολύ ασυνήθιστη με το κάθε μέρος να οδηγεί στο επόμενο, σαν να μας ταξιδεύει. Ο Buckley έχει μία απίστευτη επιδεξιότητα στα φωνητικά του και σίγουρη έχει επηρεάσει πάρα πολύ και τον τρόπο που τραγουδάω και εγω.

Side B

Track 8
Diamanda Galas: Do you Take This Man?

Όπως και η επιλογή του τραγουδιού του Nick Cave στο Track 5, έτσι και σε αυτό μου αρέσει το μαύρο χιούμορ σε ένα σκοτεινό θέμα. Εδώ συναντάει τον μπασίστα των Led Zeppelin, John Paul Jones. Όλο το album είναι επικεντρωμένο στη φωνή της απέναντι στο μπάσο, που είναι σημαντικό μέρος και της δικής μας μουσικής. Οδηγεί την εκπληκτική της φωνή στα άκρα, συνδυάζοντας όμορφους και άσχημους ήχους. Ερμηνεύει τον χαρακτήρα μίας τρελής και εθισμένης γυναίκας μέσα από τους ήχους της φωνής της. Αυτή η ιδέα της ερμηνείας μέσως φωνητικών και στίχων εξερευνούμε και στο δικό μας τραγούδι "Nancy".

Track 9
PJ Harvey: Dress

To πρώτο album της PJ, το "Rid Of Me" είναι ωμό με στίχους που σου διαλύουν την καρδιά. Τα drums του Rob Ellis αντικατοπτρίζουν το περιεχόμενο των στίχων. Η PJ Harvey απορεί για τα στερεότυπα της θηλυκότητας και τα αισθήματά της που δεν ταιριάζουν με αυτές τις εικόνες. Ο Ellis έδωσε έμφαση στο off beat στα μέρη των στίχων δίνοντας έτσι μία σχετικά ασύνθετη και ανισόρροπη αίσθηση. Το ρεφρέν είναι διασκεδαστικό και κολλητικό όντας μέρος του της αίσθησης stop-start των drums.

Track 10
Devo: Freedom of Choice

Αυτό είναι ένα τραγούδι που διασκευάζουμε συχνά. Έχει ένα πολύ άμεσο και catchy synth και κιθαριστικό riff, και δυνατά drums. Ήταν η πρώτη επιτυχία των Devo στο mainstream. Synth pop συνδυασμένη με "kick ass rock"!

Track 11
Madonna: Into the Groove

"Pure pop retro trash fun"

Track 12
Peaches: Operate

Σύγχρονό "Pure pop retro trash fun" ! Σε αυτό το album, όπως φαίνεται και σε αυτό το τραγούδι, χρησιμοποιεί συχνά επαναληπτικά φωνητικά και instrumental riffs, φέρνοντας τα πάντα στην απόλυτη βρώμικη ουσία τους.

Track 13
Hunters and Collectors: The Slab

Αυτή είναι μία μπάντα από την Αυστραλία από την δεκαετία το ’80 με ένα βαθύ και βαρύ tribal ήχο. Αυστραλοί άντρες που ξεγυμνώνουν το στήθος και τα συναισθήματά τους με έναν θρασύ αντρικό τρόπο. Είναι μία σπουδαία μπάντα η οποία έχει τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία της Αυστραλία, όπως το "Throw Your Arms Around Me", αλλά το "The Slab" είναι πιο ακραίο και δεν μπορείς παρά να σηκωθείς και να κάνεις "tribal" κινήσεις! (σημ. !;)

Track 14
The Staple Singers: This May Be the Last time

Ένα ωμό, ευθύτατο τραγούδι πνευματικής λαχτάρας. Gospel αρμονίες, απόκοσμες κιθάρες, αυθόρμητα φωνητικά από την ψυχή και την καρδιά. Ένα τραγούδι μίας δύναμης που βγαίνει πολεμώντας τα ευάλωτα σημεία σου. Μία θλιμμένη και βαθυστόχαστη στιγμή για να αφήσουμε την κασέτα… Ας πατήσουμε το "rewind" και ας ακούσουμε την κασέτα ξανά από την αρχή!

Links
www.myspace.com/sangeetamusic

Διάβασε επίσης...
Listen up: TOY – “Left myself behind”
4 live σε ένα κωλόμπαρο του ανατολικού Λονδίνου μέσα στον επόμενο μήνα είναι ήδη sold out, τα πρώτα 100 7ιντσα πουλήθηκαν μέσα σε μια μέρα και τα υπόλοιπα 300 έχουν ήδη τελειώσει από τις προπαραγγελίες. O λόγος για τους TOY  για τους οποίους έμαθα τα παραπάνω μετά από μια μικρή έρευνα ...
Συνέχεια...
Αλλάξτε το πρόγραμμα των διακοπών σας! Οι Faith No More τον Αύγουστο στην Αθήνα!
Το μεγαλύτερο συναυλιακό gossip του φετινού καλοκαιριού επιβεβαιώθηκε και τυπικά από την διοργανώτρια εταιρία Detox, οπότε μπορούμε πλέον να ανακοινώσουμε με την σειρά μας μία είδηση που γνωρίζουμε ήδη ότι θα προξενήσει πολλές αντιδράσεις, αλλάγες καλοκαιρινών πλάνων και διακοπών, αλλά και... τσακωμούς (ήδη ένα ζευγάρι φίλων τσακώθηκε μπροστά μας, για ...
Συνέχεια...
Video: Franz Ferdinand – ‘Love Illumination’
Μιας και πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ των Franz Ferdinand, λογικό είναι να "φουντώνει" το promotion. Έτσι μετά το webcast από το show του Letterman που είδαμε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, πλέον έχουμε και το πρώτο επίσημο βίντεο μέσα από το Right Thoughts, Right Words, Right Action (26 Αυγούστου, ...
Συνέχεια...
The Saints + Gallon Drunk + Dread Astaire @ Gagarin 205
Η τιμωρία της ημέρας:Γράψε 1.000 φορές το παρακάτω: "Ένας είναι ο Saint! Και αυτός λέγεται Julian, όχι Chris!"Ok δάσκαλε, θα ξεκινήσω σε λίγο, αφού πρώτα δούμε τι έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο Gagarin 205.  Οι Dread Astaire στη δεύτερη (κορέκτ μι, ιφ άι'μ ρονγκ) εμφάνισή τους στο Gagarin 205, επιβεβαιώνουν ...
Συνέχεια...
Release party για την 3η συλλογή της σειράς “In The Junkyard”
Την τρίτη συλλογή της πάντα ενδιαφέρουσας σειράς "In The Junkyard" κυκλοφορεί αυτές τις μέρες η μη-κερδοσκοπική Spinalonga Records, η αυτο-οργανωμένη προσπάθεια πολλών και γνωστών ανεξάρτητων ελληνικών συγκροτημάτων. Και φυσικά αυτή είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα πάρτι...Την ερχόμενη Παρασκευή το βράδυ λοιπόν όλες οι γνωστές-άγνωστες φάτσες της ελληνικής αγγλόφωνης ...
Συνέχεια...
Πλησιάζουν οι μέρες για τις εμφανίσεις των Orquesta Buena Vista Social Club
Οι Orquesta Buena Vista Social Club με τους Manuel «Guajiro» Mirabal, Barbarito Torres και Jesus «Aguaje» Ramos, από το original Buena Vista Social Club, αλλά και με μια 13μελή μπάντα θα βρίσκονται σε λίγες μέρες στη χώρα μας. Συγκεκριμένα το μουσικό αυτό πανηγύρι από την Κούβα θα κάνει τρείς ...
Συνέχεια...
Ακυρώθηκε η εμφάνιση του MF Doom στο Bios
Άλλη μία ακύρωση δυστυχώς, στο φτωχό συναυλιακό καλοκαίρι της πόλης. Η προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή 29 Ιουνίου  συναυλία του MF Doom  σε μια συνδιοργάνωση της QnQ Productions με το περιοδικό Ough δυστυχώς ακυρώθηκε για προσωπικούς λόγους του καλλιτέχνη. Η επιστροφή των χρημάτων για τα εισιτήρια που προαγοράστηκαν για τον  θα γίνεται καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή) στο BIOS αυστηρά 11.00 ...
Συνέχεια...
Remix έκδοση για το τελευταίο άλμπουμ των Bloc Party
...Και μιας και ετοιμάζεστε, με μια coca-cola ανα χείρας, από τώρα για την επερχόμενη, παρθενική, εμφάνιση των Bloc Party στα μέρη μας, ετοιμαστείτε τον επόμενο μήνα και για την κυκλοφορία του πρόσφατου άλμπουμ του γκρουπ, "Intimacy", σε remix εκδοση, κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε γίνει και για το "Silent ...
Συνέχεια...
“Είναι αυτό το νέο single της Madonna;”
Αυτό αναρωτιέται την ώρα που  γράφονται αυτές οι γραμμές σταδιακά όλο το μουσικό internet, αφού διέρρευσε ξαφνικά ένα τραγούδι με τίτλο "Give Me All Your Love" το οποίο φέρεται να είναι το νέο single της Madonna, μέσα από το επερχόμενο νέο album της το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012, ...
Συνέχεια...
Listen Up: Pulp – “After You” (new version / produced by James Murphy)
Με το reunion tour που διήρκησε πλέον 2 χρόνια να ολοκληρώνεται - reunion που τους έφερε και στο Terra Vibe το καλοκαίρι του 2011 - οι Pulp μας επεφύλλαξαν και ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο. Πρόσφατα, σε μία συναυλία στην πατρίδα τους το Sheffield, οι Pulp έδωσαν μία κάρτα σε όλους όσους βρέθηκαν ...
Συνέχεια...
Thom Yorke και Jonny Greenwood σε εμφάνιση έκπληξη στο Glastonbury!
Special guests του φετινού Glastonbury ήταν οι Thom Yorke και Jonny Greenwood των Radiohead. Χωρίς αρχικά να αναφέρεται το live στο lineup του festival, έκαναν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη στο κοινό του διάσημου festival. Αρχικά ανέβηκε στη σκηνή μόνος του ο Thom Yorke παίζοντας κομμάτια από τον προσωπικό του δίσκο ...
Συνέχεια...
Οι Light Asylum στην Death Disco – Κερδίστε προσκλήσεις!
Όπως σας έχουμε ξαναπεί το ντουέτο των Light Asylum (Shannon Funchess και Bruno Coviello) -σαφέστατα από τα πιό ενδιαφέροντα σχήματα του νέου σκοτεινού ήχου- μας έρχεται για την πρώτη του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους στην Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου 24, Ψυρρή) την Κυριακή 26 Μαϊου (Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00, τιμή ...
Συνέχεια...
Video: Sigmataf – ‘Το Κρασί’
Για τον Sigmataf και την ιδιοσυγκρασιακή αλλά ενδιαφέρουσα πορεία του στα εγχώρια μουσικά δρώμενα τα έχουμε ξαναπεί πρόσφατα από εδώ, τόσο για το πρόσφατο άλμπουμ του Τι Κάνει Σε Είσαι Να; Εδώ όσο και για τα υψηλής αισθητικής βίντεο μετα όποια συνοδεύει είτε δικά του κομμάτια είτε άλλων. Ο Sigmataf μόλις ...
Συνέχεια...
Silent Disco – ακούστε ένα teaser από το νέο άλμπουμ των Ρόδες που υπόσχεται εκπλήξεις
Το νέο άλμπουμ των Ρόδες λέγεται "Silent Disco" και μπερδεύει πολλά και διάφορα είδη μουσικής, πηγαίνοντας τον -έτσι κι αλλιώς πολυποίκιλο- ήχο τους ακόμα πιο πέρα. Από το δελτίο τύπου διαβάζουμε ότι το hip hop συνυπάρχει με το ροκ θόρυβο, το emo και το garage με το funk και το ...
Συνέχεια...
“How many MC’s know who Faust is?” – Γνωριμία με τους Dälek
Οι Dälek είναι ένα περίεργο σχήμα ομολογουμένως: ανήκουν φυσικά στον χώρο του hip-hop, περί αυτού ουδεμία αμφιβολία. Και οι ίδιοι δεν παραλείπουν ποτέ να δηλώνουν στις συνεντεύξεις τους ότι θεωρούν εαυτούς καθαρόαιμο hip-hop σχήμα και πως θα ήθελαν να συνεργαστούν με εμβληματικές μορφές του χώρου όπως ο Chuck D ή ...
Συνέχεια...
Mouse on Mars & Laetitia Sadier (Stereolab) στο Bios τη Μ.Τετάρτη
Μπορεί τους Mouse on Mars να τους είδαμε στο περσινό Synch Festival (και παλιότερα στο πρώτο Bios Festival) αλλά αυτή τη φορά θα έχουν μαζί τους την frontwoman των Stereolab, την αξιαγάπητη Laetitia Sadier. Μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν απο μια δεκαετία στο EP Cache Coeur Naif των Mouse on ...
Συνέχεια...
Nick Cave and the Bad Seeds στην Αθήνα
Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού, Nick Cave και η παλιοπαρέα του, δηλαδή οι Bad Seeds έρχονται για άλλη μία φορά στη χώρα μας. Και όταν έχει ένα καινούριο άλμπουμ στις αποσκευές του το Dig, Lazarus, Dig! (δείτε το σχετικό πρώτο video από το άλμπουμ), η επίσκεψή του αποκτά έναν ακόμα ...
Συνέχεια...
Τι δουλειά έχουν οι The Walkmen με το Sex and the city;
Οι The Walkmen παρωδούν το Sex and the city, διαβάζοντας κομμάτια από το σενάριο, με απίθανα ηχητικά εφέ και ιδιαίτερα γελοίες φωνές.Ναι, καλά μαντέψατε, ο frontman του γκρουπ, Hamilton Leithauser, έχει το ρόλο της Sarah Jessica Parker. Η σειρά-τοτέμ για κάθε μάρκα ρούχων -και όχι μόνο- που θέλει να σέβεται ...
Συνέχεια...
Gardenbox, drog_a_tek και Ekos Quartet στο Gagarin 205
Την Πέμπτη 20 Μαρτίου, τρία ανερχόμενα σχήματα της ελληνικής Indie σκηνής αναμένεται να εμφανιστούν στο Gagarin.Συγκεκριμένα, οι Gardenbox (που έχουν και την πιο μακρά παρουσία στο χώρο), μαζί με την κολεκτίβα των drog_a_tek και τους Ekos Quartet καταλαμβάνουν τη σκηνή του Gagarin 205 Live Music Space.Οι πρώτοι κινούνται ανάμεσα στο ...
Συνέχεια...
Οι Last Drive επιστρέφουν στο Gagarin 205 για 2 εμφανίσεις
Επιστρέφουν έπειτα από περίπου ένα χρόνο στο μέρος όπου "ξαναζωντάνεψαν", έπειτα από δώδεκα χρόνιας "απουσίας" από τα λαϊβάδικα της Αθήνας. Το μέρος αυτό δεν είναι άλλο από το Gagarin 205 και το συγκρότημα όχι άλλο από τους The Last Drive.Οι Last Drive επιστρέφουν στο Gagarin 205 για να δώσουν δύο ...
Συνέχεια...
Διπλό live CD/DVD για τους Os Mutantes
Αρκετούς μήνες προτού γεννηθεί το mixtape, συγκεκριμένα τον Μάιο του 2006, κάποιοι από εμάς ταξίδεψαν ως το Λονδίνο για να παρακολουθήσουν το τελευταίο ATP στο Camper Sands, αλλά και επίσης για να παραβρεθούν σε ένα ιστορικό γεγονός, την επιστροφή, για πρώτη φορά μετά το 1978, των θρυλικών Os Mutantes στην ...
Συνέχεια...
Ο Ray Lugo των Kokolo φέρνει την aftrobeat στην Αθήνα
Ο Ray Lugo, η παλιά punk αυτή καραβάνα της Νέας Υόρκης και ιδρυτής των εδραιωμένων πλέον Kokolo (ή αλλιώς Kokolo Afrobeat Orchestra), έχει επισκεφθεί στο παρελθόν την Αθήνα άλλες δύο φορές με το συγκρότημά του, όμως αυτή την Τετάρτη επιστρέφει για μία solo εμφάνιση και ένα dj set μόνος στο ...
Συνέχεια...
Special event με Chuchο Valdes & His Afrocuban Messengers feat. Archie Shepp στο Παλλάς
Μετά τον θρύλο της τζαζ κιθάρας Pat Metheny και τον βιρτουόζο του ηλεκτρικού μπάσου Steve Swallow παρέα πάντα με την μεγάλη Carla Bley, τρίτη συναυλία που εντάσσεται στην πετυχημένη σειρά συναυλιών Jazz Masters  του Παλλάς είναι μία παραγωγή που ελάχιστες φορές παρουσιάστηκε παγκοσμίως. Ο μοναδικός Chucho Valdes λοιπόν και η ...
Συνέχεια...
H επιστροφή των Sonic Youth
Στις 9 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσει ο καινούργιος, 16ος κατά σειρά δίσκος των Sonic Youth.Το νέο άλμπουμ που θα ονομάζεται 'Τhe Eternal' είναι αντίστοιχα και η πρώτη τους κυκλοφορία στην νέα τους δισκογραφική την Matador Records.To συγκρότημα συνεργάστηκε για την παραγωγή του άλμπουμ με τον John Angello, ο οποίος είχε ...
Συνέχεια...
Η δισκογραφική εταιρεία των Starbucks ξεκινάει δικές της παραγωγές
Η Starbucks Corp. δήλωσε χθες πως δημιούργησε η Hear Music, η δισκογραφική εταιρεία που έχει αγοράσει από το 1999, θα ξεκινήσει την παραγωγή μουσικών άλμπουμς. Θα κυκλοφορεί και θα παράγει δίσκους που θα διανέμονται στα καταστήματα της Starbucks και σε παραδοσιακά σημεία λιανικής πώλησης.Η Starbucks συνεργάζεται με την Concord Records, ...
Συνέχεια...
Κατεβάστε ένα νέο τραγούδι από το δεύτερο άλμπουμ των Beirut
Οι Beirut έχουν καινούριο δίσκο και με αφορμή αυτόν, προβαίνουν σε διάφορες προσφορές και αλλαγές, για τους φίλους τους. Συγκεκριμένα, προσφέρουν ένα νέο τραγούδι δωρεάν, από τον επερχόμενο δίσκο τους. Το κομμάτι μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ, και λέγεται "A Sunday Smile".Το νέο τους άλμπουμ λέγεται "The Flying Club Cup" ...
Συνέχεια...
Δείτε το νέο video των Spice Girls, έπειτα από το comeback τους
Είναι το μεγαλύτερο pop γυναικείο συγκρότημα των τελευταίων 15 χρόνων, τουλάχιστον εμπορικά, για να μην υπάρξουν γκρίνιες. Οι Sporty, Posh, Ginger, Scary και Prego Spice επέστρεψαν και ετοιμάζουν τη συλλογή με τα greatest hits τους. Έπονται οι συναυλίες ανά τον κόσμο, με τον John Travolta να επιθυμεί να πιλοτάρει το ...
Συνέχεια...
Οι Beatles κερδίζουν αποζημίωση από EMI και χάνουν το πέμπτο μέλος τους
Οι The Beatles ήρθαν σε συμφωνία με τον δισκογραφικό κολοσσό της EMI, την εταιρεία που σε μεγάλο βαθμό βοήθησαν και οι ίδιοι να γινει μεγάλη. Οι χήρες των John Lennon και George Harrison, μαζί με τον Sir Paul McCartney και το Ringo Starr ζητούσαν 30 εκατομμύρια λίρες από την EMI, ...
Συνέχεια...
Yeti Lane
Οι Yeti Lane από τη Γαλλία είναι η εξέλιξη των post-rockers Cyann and Ben σε έναν καινούριο γενναίο ήχο, φυσικό επακόλουθο της αποχώρηση της Cyann από την μπάντα. Αλλά μιας και βρισκόμαστε σε γαλλικό έδαφος, ας αφήσουμε λίγο στην άκρη τους Yeti Lane και ας θυμηθούμε τους ομοεθνείς τους Teenagers! ...
Συνέχεια...
Νέα εποχή για το Rodeo και έναρξη με τους Nektar – Κερδίστε προσκλήσεις!
Ένας νέος αέρας φαίνεται να πνέει στον ιστορικό συναυλιακό χώρο της Πλατεία Βικτωρίας.Το Rodeo Live Club ανανεώθηκε, απέκτησε νέα μεγαλύτερη σκηνή, βελτίωσε τις υποδομές του, και κάτω από νέα διαχείρηση και management - τους ανθρώπους πίσω από την δραστήρια Alterground - ανοίγει τις πόρτες του επίσημα στις 4 και 5 ...
Συνέχεια...
Listen up: TOY – “Left myself behind”
Αλλάξτε το πρόγραμμα των διακοπών σας! Οι Faith
Video: Franz Ferdinand – ‘Love Illumination’
The Saints + Gallon Drunk + Dread Astaire
Release party για την 3η συλλογή της σειράς
Πλησιάζουν οι μέρες για τις εμφανίσεις των Orquesta
Ακυρώθηκε η εμφάνιση του MF Doom στο Bios
Remix έκδοση για το τελευταίο άλμπουμ των Bloc
“Είναι αυτό το νέο single της Madonna;”
Listen Up: Pulp – “After You” (new version
Thom Yorke και Jonny Greenwood σε εμφάνιση έκπληξη
Οι Light Asylum στην Death Disco – Κερδίστε
Video: Sigmataf – ‘Το Κρασί’
Silent Disco – ακούστε ένα teaser από το
“How many MC’s know who Faust is?” –
Mouse on Mars & Laetitia Sadier (Stereolab) στο
Nick Cave and the Bad Seeds στην Αθήνα
Τι δουλειά έχουν οι The Walkmen με το
Gardenbox, drog_a_tek και Ekos Quartet στο Gagarin 205
Οι Last Drive επιστρέφουν στο Gagarin 205 για
Διπλό live CD/DVD για τους Os Mutantes
Ο Ray Lugo των Kokolo φέρνει την aftrobeat
Special event με Chuchο Valdes & His Afrocuban
H επιστροφή των Sonic Youth
Η δισκογραφική εταιρεία των Starbucks ξεκινάει δικές της
Κατεβάστε ένα νέο τραγούδι από το δεύτερο άλμπουμ
Δείτε το νέο video των Spice Girls, έπειτα
Οι Beatles κερδίζουν αποζημίωση από EMI και χάνουν
Yeti Lane
Νέα εποχή για το Rodeo και έναρξη με