Και για άλλη μία φορά, μία πετυχημένη βρετανική τηλεοπτική σειρά μεταφέρεται στον κινηματογράφο.

Σειρά έχει το “The Inbetweeners“, μία από τις πιο πετυχημένες βρετανικές παραγωγές των τελευταίων ετών η οποία μεταδίδεται για 3 σεζόν στο τηλεοπτικό κανάλι E4, μεταφέρεται αυτό το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Για όσους δεν γνωρίζουν το “The Inbetweenrs“, πρόκειται για μία νεανική σειρά που ακολουθεί τέσσερα αγόρια, τα οποία από ιδιωτικά σχολεία, μεταφέρονται στις δύο τελευταίες τάξεις σε δημόσιο, ενώ προσπαθούν να εγκλιματιστούν και να… “σκοράρουν”.

Στην κινηματογραφική μεταφορά, τα τέσσερα αγόρια πάνε διακοπές στα Μάλια της Κρήτης,  εκεί όπου χιλιάδες αγγλόπαιδα κάθε καλοκαίρι μαντρωμένα ξεσπαθώνουν όπως ξέρουν – πιο χάλια δεν γίνεται….

Το soundtrack της ταινίας έχει αναλάβει ο Mike Skinner των The Streets, ενώ παρακάτω έχουμε το trailer για να πάρετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Διανομή στη χώρα μας, αποκλείεται να πάρει λογικά, ούτε φυσικά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού πρόκειται εντελώς για βρετανικό προϊόν που απευθύνεται στο κοινό εκείνο των multiplex του νησιού, που αρέσκεται να πηγαίνουν στα χάλια Μάλια.