Άργησε πολύ ο Alexander Payne (Εlection, About Schmidt) να κάνει ταινία μετά από το αγαπημένο μας Sideways Πλαγίως (με πρωταγωνιστή τον Paul Giamatti βεβαίως, όπως θα θυμάστε, σε ένα χαρακτηριστικό ρόλο) από το οποίο πέρασαν επτά ολόκληρα χρόνια.

Μας διέφυγε λοιπόν η προετοιμασία και η πρόσφατη πρεμιέρα της νέας του ταινίας με τίτλο The Descendants στα κινηματογραφικά φεστιβάλ του Τορόντο και την Νέας Υόρκης. Με αφορμή την προχθεσινή προβολη στη Νέα Υόρκη και την επερχόμενη κυκλοφορία της στις 18 Νοεμβρίου στις αίθουσες των Η.Π.Α. βρήκαμε το ολοκαίνουργιο δεύτερο trailer του φιλμ, όπως και το πρώτο που βγήκε μέσα στο καλοκαίρι.

Το φιλμ εκτυλισσεται στη Χαβάη και βασίζεται σε έργο του συγγραφέα Kaui Hart Hemmings. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντούμε τον George Clooney που υποτίθεται ότι ήδη από το Πλαγίως ήθελε να συνεργαστεί με τον Payne αφού καλλιεργεί και το προφίλ του thinking man’s star. Εδώ υποδύεται τον Matt King, έναν ιδιοκτήτη γης και δικηγόρο, βολεμένο στην ανιαρή ζωή του μέχρι που η συζυγός του θα πέσει σε κώμα μετά από ένα ατύχημα στη θάλασσα. Αφενός πρέπει να φροντίσει τις δύο κόρες του- 10 και 17 ετών- και να έρθει πιο κοντά τους σε μια δύσκολη στιγμή για όλους και αφετέρου η ζωή του θα αλλάξει μετά από μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Φαίνεται πώς η ταινία έχει πάρει πολύ καλές κριτικές, οι οποίες το χαρακτηρίζουν μια σπουδή στην παθητικότητα και στην παράδοση στο πένθος, την οδύνη και την προδοσία. Στα συν της βάλτε και αρκετές κωμικές στιγμές με τον σκηνοθέτη να εκμεταλλεύεται την ικανότητα του πρωταγωνιστή του να παίξει και τον σαχλό, όπως έκανε λίγα χρόνια πριν και στο Burn After Reading των αδερφών Cohen. Το υπόλοιπο καστ είναι οι : Beau BridgesJudy Greer, Matthew Lillard, Michael Ontkean, Robert Forster και Shailene Woodley. Να σημειώσουμε ότι στο σάουντρακ με χαβανέζικη μουσική έχουν συμμετάσχει αποκλειστικά γνωστοί ντόποιοι μουσικοί.

New Teaser

Trailer

Διάβασε επίσης...
Οι δέκα καλύτερες ταινίες της χρονιάς σύμφωνα με το American Film Institute
Σύμφωνα με την άποψη του AFI (American Film Institute) και με τα Όσκαρ να περιμένουν στην άλλη γωνία οι δέκα καλύτερες ταινίες της χρονιάς, αυτές που θα μπορούσαν να φιγουράρουν και στη λίστα για το βραβείο καλύτερης ταινίας της Αμερικάνικης Ακαηδημίας Κινηματογράφου, είναι οι εξής: Φιλενάδες/ σκηνοθεσία Paul Feig Απόγονοι/ σκηνοθεσία Alexander Payne Το Κορίτσι ...
Συνέχεια...
The Muppets are back!
It's time to play the music / It's time to light the lights ... To πρώτο full trailer της νέας ταινίας των Muppets είναι εδώ! Μετά από τρία - πανέξυπνα - "ψεύτικα" teaser trailers, το πρώτο επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης επιστροφής των Muppets στην μεγάλη οθόνη κυκλοφόρησε από την Walt Disney, επισημοποιώντας ...
Συνέχεια...
Οι δέκα καλύτερες ταινίες της χρονιάς σύμφωνα με
The Muppets are back!