Η αλήθεια είναι ότι το 2o album των Antlers (ως μπάντα, αφού είχαν προηγηθεί δύο album ως solo project του Peter Silberman) έρχεται αρκετά νωρίς, καθώς ακόμα παλεύουμε να ξεπεράσουμε την συναισθηματική βόμβα του πρώτου τους album.

Κι αυτό,  παρ’ ότι έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από τότε που τον πρωτοακούσαμε.

Η νέα κυκλοφορία του συγκροτήματος από το Brooklyn τους βρίσκει σε πιο γκρουβαριστή διάθεση, να ψάχνονται με κομμάτια όπως το Parentheses σε σκοτεινότερα μονοπάτια και να χαρακτηρίζονται και πάλι από μια ευκολία στις κολλητικές μελωδίες, χωρίς αυτές να φτάνουν στα δυσθεώρητα ύψη του ντεμπούτου τους.

Τα highlight του δίσκου, όπως το Every night my teeth are falling out, δεν αφήνουν περιθώρια απογοήτευσης και διαβεβαιώνουν ότι έχουμε να κάνουμε συνολικά με έναν αρκετά καλό δίσκο και με μία μπάντα που θα μείνει κοντά μας για καιρό, γιατί έχει σαν βάση της έναν πραγματικά χαρισματικό frontman/singer-songwriter/lead singer.

Track(s) For Your Mixtape: Every night my teeth are falling out, Parentheses

Label: FrenchKiss Records

Links:
http://www.antlersmusic.com/

Video

6Διάβασε επίσης...
Ακούστε τώρα ολόκληρα τα νέα album των Fleet Foxes και των Antlers
Αναμονή τέλος για όσους περιμένουν να ακούσουν τo κρίσιμο δεύτερο album για δύο μπάντες που ομολογουμένως τα πήγαν εξαιρετικά στο debut album τους (βλ. universal acclaim σύμφωνα με το metacritic). Και τα δύο album βρίσκονται στο ΝPR music ήδη, οπότε τρέχετε εδώ για το Helplessness Blues των Fleet Foxes και ...
Συνέχεια...
Ακούστε τώρα ολόκληρα τα νέα album των Fleet