Σπάνια μια σειρά καταφέρνει να μας ενθουσιάσει τόσο στην αρχή και να μας απογοητεύσει τόσο στην (άμεση) συνέχεια όσο το American Horror Story το οποίο, μάλιστα, μας εξέπληξε όταν όχι μόνο χάρισε στη Jessica Lange τη Χρυσή Σφαίρα αλλά ανανεώθηκε κιόλας για μια ακόμα σεζόν, από το κανάλι FX στο οποίο προβάλλεται, προτού καλά καλά τελειώσει.

Στη νέα αυτή σεζόν, λοιπόν, που ξεκινάει στην Αμερική στις 3 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το Entertainment Weekly θα δούμε εκτός από την αδιαφιλονίκητη πρωταγωνίστρια Jessica Lange που θα υποδύεται την αδερφή Jude, μια καλόγρια επικεφαλής σε ένα άσυλο ψυχασθενών, εξωγήινους, ναζί και serial killers. Και, όταν λέμε “θα δούμε” το λέμε ως σχήμα λόγου γιατί η αλήθεια είναι πως δε βλέπεται αυτό το Horror Story εδώ και πολλά επεισόδια.

Διάβασε επίσης...
(American) Horror House for sale
Η σειρά του τηλεοπτικού δικτύου FX που ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις μπορεί να έχει καταλήξει να συγκαταλέγεται στις ένοχες απολαύσεις (προσεχώς σκουπίδια) αλλά ότι και αν πάει στραβά στο σενάριό της το σκηνικό της παραμένει εξαιρετικό. Το Murder House με τις έξι κρεβατοκάμαρες και τα πέντε μπάνια φιγουράρει στις λίστες των Χολιγουντιανών ...
Συνέχεια...
(American) Horror House for sale