Επιστροφή σταδιακά για όλους και φυσικά όπως είναι γνωστό το μεγάλο συναυλιακό γεγονός της νέας σεζόν κυριαρχεί. Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, έρχεται – επιτέλους – και στη χώρα μας ένα από τα μεγάλα απωθημένα του ελληνικού κοινού, οι Red Hot Chili Peppers για μία εμφάνιση στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της I’m With You World Tour – το οποίο αναμένεται να είναι λογικά κατάμεστο.

H προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά, με την σημείωση ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια ορθίων στην Αρένα και στην ειδική περιοχή της Αρένας, μπροστά από τη σκηνή, οπότε όσοι δεν έχετε προμηθευτεί ήδη το εισιτήριό σας, θα παρακολουθήσετε την συναυλία από τις κερκίδες.

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν και τα συγκροτήματα που θα ανοίξουν την βραδιά και θα προετοιμάσουν το έδαφος για το συγκροτήματα των Anthony Kiedis, Michael “Flea” Balzany, Chad Smith και  Josh Klinghoffer.

Κατ’αρχάς, καλεσμένοι των R.H.C.P. για αυτό το σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας τους, είναι οι βετεράνοι βρετανοί AAAK (As Able As Kane) – μία ενδιαφέρουσα και περίεργη επιλογή. To συγκρότημα των  Paul Rawlinson και Simon “Ding” Archer – γνωστού επίσης παραγωγού αλλά και μέλος πολλών συγκροτημάτων ανά περιόδους όπως οι The Fall, της PJ Harvey και του Frank Black – ξεκίνησε από το Salford του Manchester το 1988, και με τις ευλογίες του John Peel κυκλοφόρησε δύο album, τα “Buildingscape Beat” και “Big Fist βουτηγμένα στο πρώιμο EBM και τον industrial ήχο – προτού διαλυθούν το 1992. Το 2010 επέστρεψαν με την κυκλοφορία μίας συλλογής και πέρσι με την κυκλφορία ενός νέου album με τίτλο “Totalitarian Tip-Toe” και με νέα “μαθητευόμενα” μέλη τον κιθαρίστα Neil R και στα δεύτερα φωνητικά την Tamsin Α.

Από την άλλη, η εγχώρια προσθήκη είναι το συγκρότημα της Σάννυ Χατζηαργύρη , οι Sunny Side Of The Razor

Διάβασε επίσης...
Red Hot Chili Peppers @ OAKA
Ένα ακόμα μεγάλο συναυλιακό γεγονός, ένα ακόμα απωθημένο τόσων και τόσων χρόνων πέρασε πια στην ιστορία. Οι Red Hot Chili Peppers γέμισαν το ΟΑΚΑ, οι "πιστοί" έφυγαν μάλλον με ανάμεικτα συναισθήματα, οι "περαστικοί" θα έχουν να διηγούνται την εμπειρία τους για χρόνια, οι, δικαιολογημένες ή μη, γκρίνιες για τον ήχο, ...
Συνέχεια...
Red Hot Chili Peppers @ OAKA