Όχι, δεν προέκυψε ξαφνικά κάποια ανακοίνωση για διεξαγωγή και φέτος του Synch Festival, του μόνου φεστιβαλικού θεσμού της χώρας που προσπάθησε από το 2004 να πλησιάσει όσο καμμία άλλη εγχώρια διοργάνωση τα standards των φεστιβάλ  του εξωτερικού.

Απλά, έστω και καθυστερημένα, οι άνθρωποι του Synch ανακοινώνουν τη μη πραγματοποίησή του φέτος…

Παραθέτουμε την “επιστολή” τους, και ελπίζουμε η ηρεμία και η ησυχία του φετινού καλοκαιριού, να τους ανανεώσει, να τους δώσει δυνάμεις και σύντομα να επιστρέψει ανανεωμένο και πιο δυνατό και φιλόδοξο, ξεπερνώντας τους γνωστούς σκοπέλους της εγχώριας πραγματικότητας.

Αγαπητοί φίλοι του Synch,

για την καθυστερημένη ανακοίνωση ζητάμε μία μεγάλη συγνώμη απ’ όλους εσάς, τους καλλιτέχνες, τους συνεργάτες και φυσικά το κοινό, που από το 2004 μας στηρίζετε και με τη βοήθεια όλων σας το Synch αναδείχτηκε σε ένα από τα πιο ονομαστά και ποιοτικά φεστιβάλ της Ευρώπης.

Φέτος, το Synch είναι αφιερωμένο στην ησυχία.

Την χρειαζόμαστε τόσο πολύ για να σχεδιάσουμε τη δεύτερη φάση του φεστιβάλ, να το εξελίξουμε και παράλληλα να αξιοποιήσουμε το εν δυνάμει περιεχόμενό του όχι μόνο στα πλαίσια ενός διήμερου Φεστιβάλ στην Αθήνα, αλλά σε μέρη και χώρους εντός και εκτός Ελλάδος, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα του Synch.

Stay in synch 😉

 

Διάβασε επίσης...
Aux 88 & Patrice Scott @ Six D.o.g.s, 30/4/2011
Παρά το φαινομενικά παράταιρο του χώρου, το Six D.o.g.s υποδέχθηκε με τον πιο θερμό τρόπο το ντουέτο των Aux 88 το Σάββατο το βράδυ. Εμφανώς ασύμβατη με το electro techno των Keith Tucker και Tommy Hamilton, αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα για το ανομοιογενές του κοινού, η μικρή αίθουσα δονήθηκε από old school electro, ...
Συνέχεια...
Aux 88 & Patrice Scott @ Six D.o.g.s,