Πώς παθαίνουν όλοι (εντάξει, όχι όλοι) οι Έλληνες αμόκ μόλις μυριστούν μιούζικαλ και υπερπαραγωγή ξέρετε; Ε, ακριβώς το αντίθετο τους συμβαίνει μόλις ακούσουν stand up comedy και τρέχουν, φαίνεται, μίλια μακριά.

Δεν εξηγείται αλλιώς η καθολική, σχεδόν, αποτυχία του συγκεκριμένου είδους στη χώρα μας. Αλλά εμείς θέλουμε πάντα να ελπίζουμε. Και η είδηση πως τρεις τύποι σκάνε με Mini Bus σε ένα bar που, ούτως ή άλλως, μπορεί να μας συναντούσες (εμάς και ένα σωρό κόσμο ακόμα που δε θα ξεβολευόταν από το στέκι του για να πάει να παρακολουθήσει stand up comedy) μας αναπτέρωσε το ηθικό. Και την ελπίδα. Για να δούμε, λοιπόν, τι θα δούμε στις 12 και 26 Φεβρουαρίου στο Use όπου εκτυλίσσεται αυτή η ιστορία.

Τρεις stand up κωμικοί (Θωμάς Τσαλαπάτης Δημήτρης Χριστοφορίδης και Βύρων Θεοδωρόπουλος), πιό όρθιοι από καλόγερο με παλτά και πιό τρεις και από τους τρεις σωματοφύλακες σας παρουσιάζουν μια Stand-up τριλογία σε μόλις 2 μέρες γεμάτη με: Μπονάτσους, κυνηγόσκυλα, αρχαιοέλληνες κάγκουρες, μπραζίλιαν που μιλάνε, δύο κολλητούς, ένα παγκάκι και ένα κυνήγι Χίπηδων.

Στο ρόλο του Ντ’αρτανιάν ο μοναδικός Αθηναίος stand up comedian που διαθέτει δίπλωμα οδήγησης: ο Λάμπρος Φισφής

12 και 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 21.30
Διάρκεια: 2 ώρες
Είσοδος ελεύθερη

Use Bar
Πλατείας Καρύτση 5
Τηλ: 210 3235993

Διάβασε επίσης...
Νέο άλμπουμ και περιοδεία για τους Transistor
Πάνε κιόλας οκτώ χρόνια από τότε που συστηθήκαμε με τους Tranzistor, όταν και συμμετείχαν με το κομμάτι "Living" στη συλλογή "Βlessed and Cursed" του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου. Έκτοτε, κυκλοφόρησαν ένα άλμπουμ, το "Things you Miss when you Blink" (2008), με τη συμμετοχή μάλιστα στο κομμάτι "Lover" του Craig Walker (Archive). Φέτος, είναι η ...
Συνέχεια...
Νέο άλμπουμ και περιοδεία για τους Transistor