Μετά τον θρύλο της τζαζ κιθάρας Pat Metheny και τον βιρτουόζο του ηλεκτρικού μπάσου Steve Swallow παρέα πάντα με την μεγάλη Carla Bley, τρίτη συναυλία που εντάσσεται στην πετυχημένη σειρά συναυλιών Jazz Masters  του Παλλάς είναι μία παραγωγή που ελάχιστες φορές παρουσιάστηκε παγκοσμίως. Ο μοναδικός Chucho Valdes λοιπόν και η πολυμελής βραβευμένη μπάντα των AfroCuban Messengers, συναντάται με το θρυλικό σαξοφωνίστα Archie Shepp την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου σε μια παραγωγή της Ελληνικής Θεαμάτων.

Kορυφαίος Κουβανός πιανίστας, συνθέτης και ενορχηστρωτής o Chucho Valdes, έχει  βραβευτεί ήδη με 7 Grammies, ενώ είναι γιος του μοναδικού συνθέτη της Κουβανικής μουσικής  Bebo Valdes, που μεσουρανεί στο χώρο της μουσικής εδώ και πέντε τουλάχιστον δεκαετίες.

Μαζί του οι περίφημοι AfroCuban Messengers, με τους οποίους εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό και με τους οποίους απέσπασε το  Latin Jazz album Grammy για το 2011.

Στο πλάι τους ο μεγάλος Archie Shepp, που μετά τις ιστορικές εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club, επιστρέφει αυτή τη φορά στα πλαίσια του special αυτού event, για να μας αποδείξει και πάλι τους λόγους για τους οποίους παραμένει μία εμβληματική και ιστορική προσωπικότητα στον χώρο της jazz, αφού εκτός από σπουδαίος σαξοφωνίστας, συνθέτης, πιανίστας, τραγουδιστής, ποιητής και συγγραφέας, ο Shepp είναι ένας αυθεντικός θρύλος της Αφροαμερικανικής κοινότητας.

Η συνεργασία και συνύπαρξη  του Chucho Valdes και των AfroCuban Messengers  με τον Archie Shepp  πραγματικά αποτελεί ένα special event  και ως τέτοιο ταιριάζει απόλυτα στον κύκλο  συναυλιών Jazz Masters του Παλλάς.  Είναι μία συνεργασία που δεν περιοδεύει ως έχει, αλλά έκανε αίσθηση και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο δύο μεγάλων Φεστιβάλ  του εξωτερικού που αποτελούν θεσμό.

Η συναυλία ξεκινάει στις 21.00

Τα εισιτήρια προπωλούνται προς: 30€, 45€, 55€, 65€, 80€

Η προπώληση έχει ξεκινήσει:

Με πιστωτική κάρτα: 210 81 0 81 81

Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και  στο www.tickethour.com

 

Διάβασε επίσης...
Special event με Chuchο Valdes & His Afrocuban Messengers feat. Archie Shepp σήμερα στο Παλλάς
Mία παραγωγή που ελάχιστες φορές παρουσιάστηκε παγκοσμίως θα απολαύσουν όσοι βρεθούν σήμερα το βράδυ στο Θέατρο Παλλάς στο πλαίσιο της πετυχημένης σειράς συναυλιών Jazz Masters. Ο μοναδικός Chucho Valdes λοιπόν και η πολυμελής βραβευμένη μπάντα των AfroCuban Messengers, συναντάται με το θρυλικό σαξοφωνίστα Archie Shepp  σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου σε μια παραγωγή της Ελληνικής Θεαμάτων. Kορυφαίος Κουβανός πιανίστας, συνθέτης και ενορχηστρωτής o Chucho Valdes, έχει  βραβευτεί ...
Συνέχεια...
Special event με Chuchο Valdes & His Afrocuban