Μπορεί οι φήμες να ήθελαν το South Park να διανύει φέτος την τελευταία του σεζόν, μπορεί τα ημερολόγια των Μάγιας και των Ίνκας να τοποθετούν την συντέλεια του κόσμου το 2012, μπορεί η διεθνής οικονομική κρίση να κάνει διάφορους κλάδους -ανάμεσά τους και την ψυχαγωγία- να καταρρέουν αλλά… το South Park προσπέρασε όλους αυτούς τους σκοπέλους και ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Comedy Central μέχρι το 2016!

Το cartoon με την μεγαλύτερη τηλεοπτική ζωή και, φυσικά, οι δημιουργοί του Trey Parker και Matt Stone, υπέγραψαν συμβόλαιο για άλλες τρεις σεζόν που όταν ολοκληρωθούν, το 2016, η πολυβραβευμένη κωμική animated σειρά θα σβήσει τα 20 κεράκια της.

Ο Parker και ο Stone θα συνεχίσουν να γράφουν, σκηνοθετούν και μοντάρουν κάθε επεισόδιο του καυστικού South Park όπως κάνουν από το 1997 που ξεκίνησε η σειρά εξασφαλίζοντάς μας εξαιρετικές ιστορίες με πρωταγωνιστές τον Kyle, τον Stan, τον Kenny, τον Cartman και την παρέα τους, μέσα από τις οποίες θα σατιρίζουν την καθημερινότητα.

Έξι μέρες και μία ιστορία, όπως μάθαμε πρόσφατα στο ντοκιμαντέρ Six Days To Air για το κωμικό δημιουργικό δίδυμο, για τα επόμενα 5 χρόνια. Και, εννοείται πως αυτοί οι τύποι έχουν πλάκα. Φαντάζεστε δύο σοβαρούς και μετρημένους κυρίους να φτιάχνουν αυτές τις αιχμηρές και πλημμυρισμένες με χιούμορ ιστορίες;

Το κάθε επεισόδιο, πάντως, της 15ης σεζόν της σειράς που μόλις ολοκληρώθηκε παρακολούθησαν 3,5 εκατομμύρια θεατές περίπου. Και δεν μετράμε τα downloads!

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ 6 Days to Air

Παρακολουθήστε στο www.southparkstudios.com όλα τα επεισόδια South Park που έχουν παιχτεί.

Διάβασε επίσης...
South Park Occupies Wall Street
Σιγά μην καθόταν με σταυρωμένα χέρια η πιο αιχμηρή (animated) σειρά της Αμερικάνικης τηλεόρασης και δεν σχολίαζε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα όσα συμβαίνουν στην Αμερική (και σε ολόκληρο τον κόσμο, παρεμπιπτόντως). Όπως ήταν αναμενόμενο θα έφτανε η στιγμή να ασχοληθούν ο Trey Parker και ο Matt Stone, οι ...
Συνέχεια...
South Park Occupies Wall Street