Ο Λουκάς Μέξης είναι δημοσιογράφος. Και συγγραφέας. Το Shoot me [ένα τελευταίο κλικ] είναι το δεύτερο βιβλίο του που κοσμεί, πλέον, τα ράφια των βιβλιοπωλείων. Ο υπότιτλος του βιβλίου του μοιάζει να είναι πιο ταιριαστός από ποτέ και ελαφρώς συμβολικός αφού, σε λίγες μέρες, ο Λουκάς παίρνει τη σανίδα του surf, το ποδήλατο και τη μηχανή του (ή, έστω, τα παίρνει νοητά και προσδοκά να βρει νέα εκεί) και μετακομίζει στην Αυστραλία. Προτού φύγει, όμως, μας καλεί να μας παρουσιάσει το βιβλίο του, ένα βιβλίο για έναν τύπο που, αντιστρόφως, επέστρεψε στην Ελλάδα πληγωμένος, με άδειες τσέπες και ένα μόνο πράγμα να τον κρατάει όρθιο: τη φωτογραφική του μηχανή.

Το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο Shoebox [μια καλοκαιρινή κομπίνα] κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Τετράγωνο τον Ιούνιο του 2010, ενώ τον Απρίλιο του 2012 κυκλοφόρησε το κόμικ του με τίτλο Χάρτινος Κόσμος – Collector’s edition από την Animatic Vision Comics.

Αύριο, Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις 19.30, μας προσκαλεί μαζί με τις εκδόσεις Ιβίσκος στο Floral για την παρουσίαση του νέου του μυθιστορήματος για το οποίο θα μιλήσουν ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Γιάννης Στάνκογλου ενώ τη μουσική υπόκρουση έχουν αναλάβει με ένα live τους οι Zebra Tracks και με τις μουσικές εναλλαγές του ο Κωνσταντίνος Μπόλας.

Floral
Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια
Τηλ: 21 03800070

www.shootmebook.com

Διάβασε επίσης...
Οι the Bet παρουσιάζουν ζωντανά το πρώτο τους EP
Το πρώτο τους ΕΡ με τίτλο "In Motion" θα παρουσιάσουν οι the Bet την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στο Floral. Το ΕΡ  κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού σε digital download από την Restless Wind και την παραγωγή του υπογράφει ο Γιώργος Μπακαλάκος (a.k.a. NTEIBINT). H πρώτη επίσημη ζωντανή παρουσίαση του In Motion ...
Συνέχεια...
Shoot me [ένα τελευταίο mixtape]
Ο Λουκάς Μέξης είναι δημοσιογράφος. Και συγγραφέας. Το "Shoot me [ένα τελευταίο κλικ]" είναι το δεύτερο βιβλίο του. Και τον προσκαλέσαμε να μας παρουσιάσει σε ένα mixtape το soundtrack του μυθιστορήματος του. Ο υπότιτλος του βιβλίου του Λουκά  - "ένα τελευταίο κλικ" - του μοιάζει να είναι πιο ταιριαστός από ποτέ και ελαφρώς συμβολικός ...
Συνέχεια...
Οι the Bet παρουσιάζουν ζωντανά το πρώτο τους
Shoot me [ένα τελευταίο mixtape]