Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί πως αυτό το έργο που μόλις είδατε θέλετε τόσο πολύ ένα βήμα από όπου θα μπορέσετε να το σχολιάσετε και να μοιραστείτε την ιδέα σας και με άλλους; Η ομάδα bijoux de kant το έδωσε σε 19 καλλιτέχνες και παρουσιάζει, στην έκθεση Recording Actions στο TAF, την δική τους άποψη.

Στόχος της ομάδας ήταν να δημιουργήσει μια πλατφόρμα δημιουργικής έκφρασης μέσα από την οποία οι δημιουργοί, ο καθένας μέσα από την μορφή τέχνης που έχει επιλέξει, θα κάνουν διάλογο τόσο με τα θεατρικά έργα της ομάδας όσο και με το κοινό που θα βρεθεί στο TAF για να δει τις «απαντήσεις» τους, σε μια ιδιόρρυθμη έκθεση που δεν είναι άλλο από το συμπέρασμα αυτού του αρχικού διαλόγου.

Multimedia installations, κόμικ, ποίηση, μουσική, performance συναντιούνται με την θεατρική πράξη και με ένα «έργο πάνω στο έργο» δίνουν την δημιουργική τους απάντηση σε μια παράσταση που τελείωσε. Μια απάντηση που έρχεται από την καλλιτεχνική δράση ενός νέου δημιουργού ο οποίος, χωρίς τους περιορισμούς της θεατρικής σύμβασης, επιτρέπει στην παράσταση που είδε να συνεχίσει να υπάρχει μέσα από την υποκειμενική ανασύνθεση της εικόνας του για αυτή, ένα πνευματικό και καλλιτεχνικό σουβενίρ δηλαδή.

Στην έκθεση συμμετέχουνΘωμάς Αρσένης, Σάββας Αρτόπουλος, Γιώργος Βιτσαράς, Δανάη Δαλακούρα, Ρούλα Ζάννου, Ευθύμης Θεοδόσης, Έλενα Κουφάκη, Εμμανουέλα Κυριακοπούλου, Δηώ Λιάκουρα, Αλέξης Μαγγανιώτης, Σταύρος Πετρόπουλος, Περικλής Πραβήτας, Ειρήνη Σουργιαδάκη, Δέσποινα Σπύρου, Αθηνά Στεφανίδη, Ιωάννα Τσάμη, Γιώργος Τσόπανος, Μάνια Χρυσομαλλίδου, Στέφανος Ψιλάκης.

Επιμέλεια έκθεσης: Αλέξιος Παπαζαχαρίας

Στα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν δράσεις με ζωντανή μουσική, unplugged εκτέλεσεις και performance, πλαισιωμένες από τα remix και το dj set του Κώστα Δαλακούρα.

Διάρκεια Έκθεσης:
11 Σεπτεμβρίου έως 16 Σεπτεμβρίου 2011

TAF
Τηλ: 210 3238757
Νορμανού 5, Μοναστηράκι, Αθήνα
www.theartfoundation.gr

Διάβασε επίσης...
Κασσέτας / Σπανός ζωντανά στο TAF
Το άλμπουμ-σύμπραξη των Γιάννη Κασσέτα (σαξόφωνο) και Γιώργου Σπανού (ντραμς) με τίτλο Jungle of Illusions κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες από την Puzzlemusik. Το αυτοσχεδιαστικό ύφος του δίσκου, που έχει χαρακτηρίσει τους δύο μουσικούς, θα μεταφερθεί ζωντανά στο TAF (The Art Foundation, Νορμανού 5, Μοναστηράκι) την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου με ελεύθερη ...
Συνέχεια...
Καταστροφολογία στο taf
Το taf συνεχίζει να κινείται με φαντασία και φρέσκες, πρωτοποριακές ιδέες εκπλήσσοντας ευχάριστα το art κοινό της Αθήνας από το 2008. Η νέα του προσπάθεια λοιπόν ήταν μία ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο για κατάθεση επιμελητικής πρότασης, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους έως 35 ετών να προτείνουν, επιμεληθούν, παρουσιάσουν τις ιδέες ...
Συνέχεια...
Κασσέτας / Σπανός ζωντανά στο TAF
Καταστροφολογία στο taf