Ο Ray Lugo, η παλιά punk αυτή καραβάνα της Νέας Υόρκης και ιδρυτής των εδραιωμένων πλέον Kokolo (ή αλλιώς Kokolo Afrobeat Orchestra), έχει επισκεφθεί στο παρελθόν την Αθήνα άλλες δύο φορές με το συγκρότημά του, όμως αυτή την Τετάρτη επιστρέφει για μία solo εμφάνιση και ένα dj set μόνος στο πλαίσιο της περιοδείας για την προώθηση του προσωπικού του άλμπουμ “We Walk Αround Like This” (Jazz ‘N Milk Records).

Ο Ray Lugo θα μας περιμένει σήμερα Τετάρτη στο Kokofonix bar (Κολοκοτρώνη 22, Άγιοι Ανάργυροι) γι μια βραδιά με  Funk, Soul, Hip-Hop, Latin και φυσικά Afrobeat ήχους.

Όπως λέει και ο ίδιος ο Ray Lugo για τον ήχο του «Ήθελα να κάνω σαφή την αυτονόητη και υποκρυπτόμενη σύνδεση της νιγηριανής afrobeat παράδοσης με την αμερικάνικη funk και να ανιχνεύσω το μουσικό διάλογο που, διαπερνώντας τον Ατλαντικό, συμπεριέλαβε και τον latin ήχο της Νέας Υόρκης».  

Η βραδιά στο Kakofonix θα ξεκινήσει στις 21:00 με δωρεάν είσοδο.

Προθέρμανση
Ray Lugo DJ Mix – Download by Ray Lugo

Διάβασε επίσης...
Manu Dibango και Oi Va Voi sto gazARTE
Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει η χρονιά στο gazARTE, καθώς τα δύο τελευταία σχήματα που ανακοινώθηκαν ανοίγουν για τα καλά των όρεξη των φίλων της ευρύτερης world music. Στις 7 & 8 Δεκέμβρη, ο Manu Dibango, ένα από τους διασημότερους αφρικάνους σαξοφωνίστες, θα βρίσκεται στο gazARTE, μαζί με τη μπάντα του, ...
Συνέχεια...
Manu Dibango και Oi Va Voi sto gazARTE