Το web radio το ξέρετε όλοι, το προτιμάτε πολλοί για να επενδύει ηχητικά τις μέρες και τις νύχτες σας και κάποιοι θέλετε να αρπάξετε τα μικρόφωνα και τις κονσόλες και να κάνετε τη δική σας εκπομπή. Τώρα με το radiojar, μπορείτε.

Αρκεί να πληκτρολογήσετε radiojar.com στην αναζήτηση του facebook για να αποκτήσετε τη δική σας φωνή με soundtrack τις μουσικές σας μείξεις. Το νέο παιχνίδι/ application σου δίνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να φτιάξεις τα δικά σου 15 λεπτά ραδιοφωνικού προγράμματος μιξάροντας τις αγαπημένες σου μουσικές και μιλώντας ζωντανά στους ακροατές σου μέσα από την συχνότητα του… internet.

Το radiojar είναι μια ιδέα του Στάθη Κουτσογέωργου που σχεδίασε και τα συστήματα, ένα παιχνίδι τον προγραμματισμό του οποίου ανέλαβε ο Σπύρος Πιλαφάς, το web design ο Γιώργος Τερεζάκης, την υλοποίηση των διεπαφών η Μαρίζα Μεταξά και την τεχνική έρευνα ο Γιάννης Δεναξάς. Αυτή είναι η ομάδα του radiojar που όλοι και μεγαλώνει κάνοντας τον καθένα από όλους τους επίδοξους ραδιοφωνικούς παραγωγούς μέλη της.

Η κονσόλα του radiojar είναι ένα πλήρως οργανωμένο ραδιοφωνικό στούντιο, το οποίο μπορεί να χειριστεί εύκολα ο οποιοσδήποτε χρήστης. Η ψηφιακή βιβλιοθήκη (library) του radiojar είναι εμπλουτισμένη με όλα τα μουσικά είδη και διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε δημιουργούς και μουσικά κομμάτια. Παράλληλα, μπορείς να ανεβάσεις τα δικά σου κομμάτια από τον υπολογιστή σου (επιλέγοντας «upload» και μετά «add files»).

Σε μια κοινότητα χιλιάδων χρηστών που και φτιάχνουν ο καθένας την δική του μουσική εκπομπή και παρακολουθεί, ως ακροατής, τις εκπομπές των «φίλων» του. Τα radiojar-jams έχουν ήδη αρχίσει.

Πληκτρολόγησε radiojar.com & stay tuned.

Διάβασε επίσης...
Digital Vibrations
Μια χαρά τα cd, super τα βινύλια, ρομαντικότατες οι κασσέτες, αλλά αγαπητοί και αγαπητές ξεχάστε τη μουσική (βιομηχανία) όπως την ξέρατε μέχρι τώρα.. Μουσική εν έτη 2011 σημαίνει ήχος, εικόνα, iPod, YouTube, SoundCloud και ένα κάρο άλλες υπηρεσίες που όλοι λιώνουμε κάθε μέρα. So, και σκεπτόμενοι όσο γίνεται λίγο πιο πέρα από το ...
Συνέχεια...
Digital Vibrations