Όπως αναφέρουν ήδη ως επιβεβαιωμένο, δυστυχώς, νέο τα αμερικάνικα sites απεβίωσε -από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- σε νοσοκομείο του Los Angeles απόψε ο αμερικάνος (με καταγωγή από την Τζαμάϊκα) rapper και ηθοποιός Heavy D (κανονικό όνομα Dwight Errington Myers, 24/5/1967 – 8/11/11) σε ηλικία μόλις 44 ετών.

Ο Heavy D ξεκίνησε την καριέρα του στην hip-hop στα μέσα προς τέλη των 80s με τους Heavy D & The Boyz οι οποίοι γνώρισαν σημαντική επιτυχία τόσο μέσα από τα πέντε συνολικά άλμπουμ τους που κινούνται σε ενα πιο pop/mainstream friendly rap στυλ όσο και από τα guest verses του ίδιου του Heavy D σε μεγάλες mainstream pop επιτυχίες όπως το ‘Jam‘ του Michael Jackson και το ‘Alright‘ της Janet Jackson.

Από τα μέσα της δεκαετίας 90 ο Heavy D επικεντρώθηκε περισσότερο στην υποκριτική του καριέρα συμμετέχοντας σε αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές ενώ ανα διαστήματα κυκλοφορούσε και σόλο δίσκους όπως το Waterbed Hev (1997), Heavy (1999) ή το πιο πρόσφατο και αποκλειστικά reggae Vibes (2008).

R.I.P. Heavy D.

Heavy D & The Boyz – ‘Now That We Found Love’

Heavy D & The Boyz – ‘Somebody For Me’

Διάβασε επίσης...
Listen Up: Nas – ‘The Don’
Όπως είχε αναφέρει και ο ίδιος στο twitter πριν λίγο καιρό, το επερχόμενο δέκατο άλμπουμ του είναι έτοιμο και χθες ήρθε και το δεύτερο single 'The Don', κάτι μήνες μετά το εξίσου ξεσηκωτικό 'Nasty'. Το 'The Don' είναι σε παραγωγή Salaam Remi και του πρόσφατα αδικοχαμένου Heavy D, έχει ένα σχεδόν ...
Συνέχεια...
Listen Up: Nas – ‘The Don’