Όπως όλοι ξέρουμε ο Ethan Hawke και η Julie Delpy συναντήθηκαν “Πριν το Ξημέρωμα”, το 1995, στη Βιέννη και εννιά χρόνια μετά βρέθηκαν στο Παρίσι, μεγαλωμένοι και ώριμοι αλλά χωρίς να έχουν ξεχάσει εκείνον τον απόλυτο έρωτα και χρειάστηκε να πάρουν κάποιες αποφάσεις “Πριν τη Δύση”. Αυτό το καλοκαίρι συμπληρώνονται εννέα ακόμα χρόνια από την τελευταία σκηνή του Before Sunset στην οποία ο Τζέσι έχασε το αεροπλάνο για Αμερική και οι τίτλοι τέλους άφησαν τη συνέχεια στη φαντασία μας.

Ο σκηνοθέτης των δύο προηγούμενων ταινιών, Richard Linklater, και οι δύο πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι να δώσουν το επόμενο ραντεβού και να εικονοποιήσουν τη φαντασία μας, σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του Ethan Hawke. Στόχος, μάλιστα, είναι να γυριστεί το καλοκαίρι που εννιά χρόνια θα έχουν περάσει από τη δεύτερη ταινία, όσα δηλαδή είχαν μεσολαβήσει και από την πρώτη στην επόμενη.

Εμείς θα περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια καθώς και τον τόπο αλλά και την ώρα του ραντεβού.

Διάβασε επίσης...
H Julie Delpy σκηνοθετεί βιογραφική ταινία για τον Joe Strummer
Και σαν να μη φτάνει που η Julie Delpy ετοιμάζεται να συναντήσει τον Ethan Hawke και τον Richard Linklater στο επόμενο ταξίδι τους έχει αποφασίσει κιόλας να κάνει ένα ταξίδι ακόμα, στη μουσική και, μάλιστα, σε ρόλο σκηνοθέτη. Σωστά, κατά πώς φαίνεται, είχε διαβλέψει τα ταλέντα της ο Godard όταν ήταν ...
Συνέχεια...
H Julie Delpy σκηνοθετεί βιογραφική ταινία για τον