Η πολιτική δεν έχει μπλεχτεί μόνο στις σεκάνς της νέας ταινίας της βραβευμένης με Όσκαρ Kathryn Bigelow αλλά και εκτός αυτής.

Το θέμα είναι φλέγον μια που αφορά στον διασημότερο τρομοκράτη του πλανήτη και η πρεμιέρα της ταινίας είναι ένα ζήτημα που δεν απασχολεί μόνο το στούντιο παραγωγής αλλά και ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο της Αμερικής. Όσο και αν αδημονούμε να δούμε την ταινία θα χρειαστεί να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ, όπως φαίνεται.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Peter King, Ρεπουμπλικάνος και μέλος του Κογκρέσου, ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα σχετικά με το αν ο Λευκός Οίκος συνεργάστηκε με τη σκηνοθέτιδα στο σενάριο της ταινία Kill Bin Laden που διηγείται το κυνήγι και τη δολοφονία του αρχηγού της Αλ Κάιντα. Οι Ρεπουμπλικάνοι επιθυμούν η ταινία να  κυκλοφορήσει στις αίθουσες όσο το δυνατόν αργότερα γίνεται και σίγουρα, όπως είπαμε, μετά τις εκλογές και η Sony Pictures, όπως αναφέρουν οι New York Times, σκέφτεται να περιμένει ακόμα παραπάνω, έως και το 2013 ενδεχομένως.

Ο Osama Bin Laden έχει δύναμη ακόμα και από τον άλλο κόσμο.

Διάβασε επίσης...
When Obama got Osama – Τέλος εποχής;
Ο άνθρωπος που χαρακτήρισε μία ολόκληρη εποχή, που στιγμάτισε την σύγχρονη μας ιστορία, σκοτώθηκε σήμερα, ύστερα από επιδρομή Αμερικανών στρατιωτικών δυνάμεων στην μικρή πόλη Abbottabad του Πακιστάν. Δεν είναι ο ρόλος του mixtape.gr να αναλύσει ή να σχολιάσει το γεγονός της δολοφονίας του ηγέτη της Al-Qaeda για πάνω από 20 χρόνια ...
Συνέχεια...
When Obama got Osama – Τέλος εποχής;