Οι Orquesta Buena Vista Social Club με τους Manuel «Guajiro» MirabalBarbarito Torres και Jesus «Aguaje» Ramos, από το original Buena Vista Social Club, αλλά και με μια 13μελή μπάντα θα βρίσκονται σε λίγες μέρες στη χώρα μας. Συγκεκριμένα το μουσικό αυτό πανηγύρι από την Κούβα θα κάνει τρείς στάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο φέρνοντας για μια ακόμα φορά την αυθεντική κουβανέζικη διάθεση στους πολυάριθμους Έλληνες φίλους τους.

Το λάτιν πάρτι που υπόσχονται οι Orquesta Buena Vista Social Club θα περιλαμβάνει, εκτός φυσικά από τα κομμάτια που τους καθιέρωσαν, και διασκευές σε παραδοσιακά κουβανέζικα τραγούδια. Η μίνι περιοδεία τους στην Ελλάδα ξεκινάει στις 4 Ιουλίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, συνεχίζει στη Θεσσαλονίκη και τη Μονή Λαζαριστών στις 6 του μήνα, ενώ θα κλείσει στο Ηράκλειο Κρήτης και το Ανοιχτό Θέατρο Τεχνόπολις, την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Ειδικά για τους Αθηναίους που θα αποφασίσουν να ανηφορήσουν στο Λυκαβηττό, η διοργανώτρια εταιρία προνόησε και θα διαθέσει λεωφορεία που θα μεταφέρουν δωρεάν το κοινό από την οδό Σαρανταπήχου (είσοδος από τον περιφερειακό δρόμο) στο χώρο της συναυλίας.

Και στις τρείς πόλεις, οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και η συναυλία ξεκινάει στις 21.30

Εισιτήρια:

ΑΘΗΝΑ – ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

30e (γενικής εισόδου, ορθίων), 35e (καθήμενοι σε μη αριθμημένη περιοχή), 40e (VIP – περιορισμένες αριθμημένες θέσεις καθήμενων στο κέντρο του Θεάτρου)
Σημεία Προπώλησης: TicketHouse, Public

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
Τιμή εισιτηρίου:  30e γενικής εισόδου
Σημεία προπώλησης: Public, Metropolis

 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΡΗΤΗΣ
Προπώληση: 25e γενικής εισόδου, ορθίων, 30e καθήμενοι, Στην είσοδο:  28e (γενικής εισόδου, ορθίων), 33e: (καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις)
Σημεία Προπώλησης: Ανοιχτό Θέατρο Τεχνόπολις, Αεράκης, Ελευθερουδάκης, Παγοποιείο

 

Online Sales: www.ticketpro.gr