20 χρόνια πέρασαν από το καλοκαίρι του 1992, τότε που η ομάδα New Dark Age σχηματίστηκε από τον Γιάννη Μιλιώνη, με ύφος σημείο αναφοράς τους dark, gothic και industrial ήχους, δημιουργώντας σταδιακά ένα πιστό κοινό από φίλους που ακολουθούσε την ομάδα στα bar και club της εποχής στην Αθήνα.

Όσοι μεγαλώσαμε εκεί στα 90s, σίγουρα περάσαμε αρκετά από τα βράδια από τα μέσα της 10ετίας  και μετά στο ιστορικό πια club Memphis, τότε που οι Τρίτες είχαν την σφραγίδα  New Dark Age.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας και για μία και μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου,  ο Γιάννης Μιλιώνης (ή αλλιώς Dr. Milionis) θα ανέβει στα decks του Second Skin, για μια επετειακή και ίσως νοσταλγική για πολλούς, βραδιά.

Οι πόρτες ανοίουν στις 23:30 και η είσοδος είναι δωρεάν.

Διάβασε επίσης...
Ordo Rosarius Equilibrio + Simone Salvatori + Glimmer Void + Mani Deum @ Second Skin
Ώρες ώρες συνειδητοποιώ πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και πραγματικά τρομάζω. 12 χρόνια. 12 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη εμφάνιση των Ordo Equilibrio στην χώρα μας, σε εκείνο το ιστορικό – όσο και επεισοδιακό – διήμερο festival της Cold Meat Industry στο Bug. Ένα festival το οποίο είχε ...
Συνέχεια...
Wolfrune Festival @ Second Skin
Να τελικά που το Neo-Folk (μαζί με όλα του τα παρακλάδια) έχει αρχίσει επιτέλους σιγά σιγά να ανεβαίνει και πάλι στην χώρα μας. Οι συναυλίες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 2-3 χρόνια στην πρωτεύουσα πλησιάζουν πλέον σε αριθμό εκείνες τις περιόδου 1999-2001, τότε που το συγκεκριμένο είδος ήταν στο peak ...
Συνέχεια...
Ordo Rosarius Equilibrio + Simone Salvatori + Glimmer
Wolfrune Festival @ Second Skin