Ένα πολύ όμορφο βράδυ από έναν χαρισματικό γεμάτο χιούμορ τραγουδοποιό θα ζήσουμε όσοι διαλέξουμε να περάσουμε το βράδυ της Τετάρτης 31 Αυγούστου στο φιλόξενο Bartesera της Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο James “Jim Bob” Morrison, ηγέτης των “θρυλικών” πια αγαπημένων βρετανών Carter (The Unstoppable Sex Machine) έρχεται στα μέρη μας για ένα solo ακουστικό σετ με δωρεάν είσοδο και είτε θυμάσαι νοσταλγικά τους Carter είτε απλά θες να απολαύσεις έναν ιδιαίτερο και μάλιστα με εξαιρετικό χιούμορ  τραγουδοποιό εν δράσει τότε θα κλείσεις – τυπικά – το καλοκαίρι του 2011 μαζί του.

Σίγουρα θα ερμηνεύσει κάποια από τα κλασικά τραγούδια των Carter – οι οποίοι για όσους δεν το γνωρίζουν έχουν επανασυνδεθεί και δίνουν κάθε χρόνο λίγες, αλλά όλες sold out, συναυλίες, όπως και φέτος τον Νοέμβριο – αλλά και τραγούδια από τα σόλο album του, ενώ όπως συνηθίζει στις σόλο εμφανίσεις του, να περιμένετε και ορισμένες πολύ αστείες ιστορίες, αφού το stand-up comedy act του είναι απλά ξεχωριστό.

Ώρα έναρξης 21:00

 

 

Διάβασε επίσης...
Comics + mixtapes = “Oh! Wot a dream”
Τον Θάνο Σιόντορο τον ξέρουμε ως έναν από τους πολύ καλούς dj αλλά και μουσικογραφιάδες – στο αγαπητό μας mic.gr - της πόλης.  Από τον Σεπτέμβρη του 2009 μαζί με τονξεκίνησαν το blog «Oh! Wot A Dream». Για δύο περίπου χρόνια, ο δεύτερος διάλεγε κομμάτια με μοναδικό κριτήριο την ισχυρή ...
Συνέχεια...
Comics + mixtapes = “Oh! Wot a dream”