Και, φυσικά, διαθέτει κάλλη και κορμοστασιά όπως οι περισσότεροι πρωταγωνιστές του. Ο λυκάνθρωπος του Twillight πρόκειται (μάλλον) να επιδείξει τους γυμνασμένους (καλύτερους και από photoshop, συγκεκριμένα) κοιλιακούς του στη νέα ταινία του Gus Van Sant που είναι βασισμένη σε ένα άρθρο του New Yorker.

Η αλήθεια είναι πως τον Taylor Lautner τον περιμένουν στο Hollywood πώς και πώς, από τότε που εμφανίστηκε στο κινηματογραφικό βαμπιρόδραμα, να κάνει την επόμενη κίνησή του και να εξαργυρώσει τη δόξα του. Όμως η επιλογή του να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Abduction δεν ήταν, φαίνεται, και η σοφότερη που θα μπορούσε να έχει κάνει μια που έλαβε αρνητικότατα σχόλια και η ταινία σκαρφάλωσε ψηλά στις χειρότερες στο Rotten Tomatoes.

Αυτή η indie στροφή και με επικεφαλής τον μετρ του είδους, μάλιστα, Gus Van Sant ίσως του κάνει καλό όμως. Σίγουρα, πάντως, θα κάνει καλό στον ίδιο σκηνοθέτη που εμπνέεται από τους (λαχταριστούς) πρωταγωνιστές του και φτιάχνει εξαιρετικές ταινίες.

Διάβασε επίσης...
Nέο trailer για το Restless του Gus Van Sant
O κατά την άποψή μου ελαφρώς "άνισος", όσο και λιγάκι υπερτιμημένoς Gus Van Sant επιστρέφει μετά τα Paranoid Park και Μilk με νέα ταινία εντός ολίγων μηνών, η οποία πλέον διαθέτει και δεύτερο καινούργιο trailer. Έχει τίτλο Restless και πρωταγωνιστούν η ταχύτατα ανερχόμενη Mia Wasikowska και ο Henry Ηοpper στους ρόλους ...
Συνέχεια...
Ο Dr. Frasier είναι το Αφεντικό
H καριέρα του Kelsey Grammer έχει στιγματιστεί για πάντα από τον ρόλο του Dr. Frasier Crane, τώρα όμως ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Ο 56χρονος ηθοποιός για 20 ολόκληρα χρόνια υποδυόταν τον ψυχίατρο Dr. Crane είτε αρχικά στη θρυλική  πια τηλεοπτική σειρά "Cheers" είτε στη συνέχεια στο επίσης πολύ πετυχημένο ...
Συνέχεια...
Nέο trailer για το Restless του Gus Van
Ο Dr. Frasier είναι το Αφεντικό