Μια που από πολλούς εξακολουθεί να θεωρείται ο ομορφότερος άνδρας του κόσμου θεωρήσαμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε πως ο Brad Pitt, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο πλαίσιο της προώθησης της καινούργιας του ταινίας Moneyball, δήλωσε πως επιθυμεί να πάψει να ασχολείται με τη δουλειά του μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Κάτι που του αρέσει η παραγωγή και το να δίνει ευκαιρία σε ιδέες που χωρίς αυτόν θα κατέληγαν στον κάλαθο των αχρήστων, κάτι που η φαμίλια του τον χρειάζεται και εκείνος θέλει να περνάει χρόνο μαζί με τα παιδιά του και κάτι που από τότε που έγινε πατέρας σκέφτεται όλο και πιο επισταμένα τους ρόλους που θα αποφασίσει/ δεχθεί να υποδυθεί κουράστηκε φαίνεται ο Brad.

Η αλήθεια είναι πως σε τρία χρόνια θα είναι, πλέον, 50 ετών. Αν ζούσε στην προ μνημονίου και κρίσης Ελλάδα θα θεωρείτο ήδη γερόλυκος ως εργαζόμενος στο δημόσιο, για παράδειγμα. Οπότε δεν είναι και για να τον κατηγορεί κανείς που σκέφτεται να αφήσει παράμερα την υποκριτική.

Στην τελευταία του ταινία, πάντως, με τίτλο Moneyball υποδύεται έναν manager του baseball -δηλαδή έναν all american hero.

Διάβασε επίσης...
Νέο trailer για το Happy Feet 2
Ας δροσιστούμε λίγο με το νέο trailer του sequel της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Happy Feet" της Warner Bros σε σκηνοθεσία του George Miller. Οι αγαπητοί πιγκουίνοι των μικρών θα επιστρέψουν στις κινηματογραφικές αίθουσες σε 3D και 2D στα μέσα Νοεμβρίου. Σε αυτήν την δεύτερη ταινία τις φωνές τους στους ήρωες χαρίζουν οι Elijah Wood, ...
Συνέχεια...
Οι δέκα καλύτερες ταινίες της χρονιάς σύμφωνα με το American Film Institute
Σύμφωνα με την άποψη του AFI (American Film Institute) και με τα Όσκαρ να περιμένουν στην άλλη γωνία οι δέκα καλύτερες ταινίες της χρονιάς, αυτές που θα μπορούσαν να φιγουράρουν και στη λίστα για το βραβείο καλύτερης ταινίας της Αμερικάνικης Ακαηδημίας Κινηματογράφου, είναι οι εξής: Φιλενάδες/ σκηνοθεσία Paul Feig Απόγονοι/ σκηνοθεσία Alexander Payne Το Κορίτσι ...
Συνέχεια...
Νέο trailer για το Happy Feet 2
Οι δέκα καλύτερες ταινίες της χρονιάς σύμφωνα με