Φυσικά και έγινε sold out μέσα σε λίγη ώρα από τη στιγμή που άνοιξε η πώληση του.
Αλλά ποιος δεν θα ήθελε να δοκιμάσει το 9χρονο ROCKACT81W ουίσκι των Mogwai που κυκλοφόρησε για να γιορτάσουν τη κυκλοφορία του Rave Tapes!

 Άχρηστη Κυκλοφορία: Maximo Park – Too Much Iformation. Όσο κι αν είχα συμπαθήσει αυτούς τους πέντε droogs των 00’s με τα δύο πρώτα τους άλμπουμ, τελικά δεν ήταν για παραπάνω. Φέτος κάνουν ένα πολύ άχαρο γύρισμα προς Fanfarlo ή Arcade Fire μεριά που μόνο αγωνία για τα charts δείχνει.

BeckMorning Phase
(Capitol)

beck

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι το Sea Change II (που θα ακουγόταν σαν πλοίο γραμμής για τα Δωδεκάνησα). Ίσως να πέφτει στο ίδιο μουσικό πλαίσιο αλλά σίγουρα δεν είναι η συνέχεια του. Στο Sea Change η φωνή του έσπαγε. Ακουγόταν σχεδόν μέσα από τα δόντια και με ένα κόμπο στο λαιμό. Το στόμα του δεν άνοιγε καλά καλά. Ήταν σαν άλμπουμ καταθλιπτικού εγγαστρίμυθου. Το Morning Phase αντίθετα είναι αυτό που οι ρομαντικοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί/δημαγωγοί θα αποκαλούσαν γλυκιά μελαγχολία. Η επιρροή που άσκησε πάνω του το Oar του Alexander Spence, το οποίο διασκεύασε εξ’ ολοκλήρου για τη σειρά Record Club που υλοποίησε λίγα χρόνια πριν, είναι πάνω από φανερή στο Morning Phase. Ίσως να τον πείραξε λίγο και η υπερέκθεση στο Harvest του Neil Young.

Αυτό που λείπει εδώ είναι το συναισθηματικό βάρος που είναι απαραίτητο σε τέτοιου είδους δίσκους. Αλλά και πάλι αυτό δεν του στερεί την ουσία, που είναι ένας πολύ καλός antique pop δίσκος.

Άχρηστη Πληροφορία/Ανάμνηση: Το 1994, ότι είχε κυκλοφορήσει το “Loser”, του είχε πάρει συνέντευξη για λογαριασμό του MTV και της θρυλικής εκπομπής 120 Minutes o Thurston Moore των Sonic Youth. Όπως μπορείς να δεις ο Beck βρίσκεται σε απόλυτη εγκεφαλική αποσύνθεση. Στην ερώτηση «ποιο είναι το πραγματικό σου όνομα» απαντάει με σαφήνεια πετώντας το μποτάκι του στον τοίχο. Η απάντηση ικανοποίησε τον Moore.

Tracks For Your Mixtape: “Heart is a drum”, “Don’t let it go”, “Morning”

Video: “Walking light”


 

Damien Jurado – Brothers And Sisters Of The Eternal Sea
(Secretly Canadian)

doc050.11298v2

Σχεδόν ταυτόχρονα με τη διαρροή του νέου του άλμπουμ, ήρθε και η ανακοίνωση ότι θα εμφανιστεί στο φετινό Plissken. Μπορεί να άργησε φέτος ο χοντρούλιακας ο Αϊ Βασίλης αλλά τελικά άξιζε η αναμονή.

Τρίτη συνεχόμενη συνεργασία (αν υπολογίσουμε και το καταπληκτικό covers album Other People’s Song) με τον σχεδόν σπουδαίο πια Richard Swift που χωρίς αυτόν δεν θα είχε φτάσει σ’ αυτό τον ήχο (ούτε και οι Foxygen θα είχαν μπει στις λίστες). Την άλλη του πρόσφατη συνεργασία μετά από πολλές ενοχές και σιχτίρια κατάφερα να την ακούσω και με σκυμμένο κεφάλι παραδέχομαι ότι είναι καλή.

Στο Brothers And Sisters ο Jurado περιγράφει το ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης ενός ανθρώπου, που τελικά αποφασίζει να μην επιστρέψει ποτέ και που παρόλα αυτά έχει το happy end του (ουπς…σόρι για το spoiler). Ακόμα πιο εξωστρεφής από το Saint Bartlett, κοντά μετά από μια 20ετία και πάνω από 10 άλμπουμ, έχει ξεφύγει εντελώς από το φάντασμα του David.

Tracks For Your Mixtape: “Silver Donna”, “Metallic cloud”, “Silver timothy”

Video: “Silver Timothy”

 

Bill Callahan – Have Fun With God
(Drag City)

bill callahan

Σε ένα επεισόδιο στα Φιλαράκια ο Τζόι πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στη μαρμελάδα και μια ωραία γκόμενα. Τα ζυγίσει λοιπόν, στη μια παλάμη τη γκόμενα στην άλλη τη μαρμελάδα. Κοιτάει δεξιά, κοιτάει αριστερά και βρίσκει την πιο απλή λύση. Ενώνει τις δυο του παλάμες. Αυτό περιγράφει καλά την αγάπη που έχω τόσο για τον Bill Callahan όσο και για τη dub μουσική. Και το πακέτο μου ήρθε έτοιμο. Εξ αρχής δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα μου αρέσει. Όχι πως το είχα φανταστεί ποτέ και ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Αλλά είναι τόσο καλά συντονισμένα τα μπάσα με τη φωνή του Callahan που τίποτα δεν μοιάζει παράταιρο σ’ αυτό το μπαστάρδεμα.

Ο ίδιος αποφάσισε ότι θέλει να παίξει τα κομμάτια του Dream River σε dub εκδοχές, γιατί λατρεύει τη dub της Τζαμάικα των ‘70s. Μη φανταστείς σε καμία περίπτωση echo βάθους αβύσσου στη φωνή του ούτε ό,τι έχεις ακούσει από τους Easy Star AllStars. Το φλάουτο το αντικατέστησε με ένα ιδίου μεγέθους μπάφο και τα γνωστά πλήκτρα που κάνουν τη dub τόσο πνευματική και θεραπευτική (μαστούρα με άλλα λόγια).

Άχρηστη Πληροφορία: Δεν είναι ο μόνος του χώρου που το προσπάθησε αυτό. Ο Hiss Golden Messenger και ο Matthew E. White έκαναν κι αυτοί τη δική τους χρήση με τα “Jesus shot me in the head” και “Pillows” αντίστοιχα.

Tracks For Your Mixtape: “Highs in the mid 40’s dub”, “Expanding dub”, “Thank you dub”

Video: “Expanding dub”

 

The Autumn Defense – Fifth
(Yep Roc)

autumn defense

Θα μπορούσαν να λέγονται και Retromaniacs, αφού τίποτα πάνω τους δεν θυμίζει 2014. Και θα ήθελα πολύ να αποφύγω να πω ποιοι ακριβώς είναι, μπας και κατάφερναν από μόνοι τους να κερδίσουν τα credits για τον πέμπτο δίσκο τους.

Ο Pat Sansone και o John Stirratt είναι δύο μέλη των Wilco που από το 2000 (ο Sansone δεν ήταν μέλος τους ακόμη, ενώ ο Stirratt εξαρχής μόνιμο μπάσο τους) βρίσκουν χρόνο για να υλοποιούν τις δικές τους ιδέες περί μουσικής. Και είναι αυτό που συνεπάγεται το όνομα τους. Καλή άμυνα από τις ασθένειες του φθινοπώρου και του χειμώνα με ελαφρώς cheesy στίχους όπως «…something strange happens in my brain and I find myself calling your name». Beatles, Paul Simon, Jayhawks, Crosby, Stills and Nash και βέβαια η full time job μπάντα τους, έχουν όλοι αφήσει τα σημάδια τους στο Fifth.

Οι Autumn Defense δεν ήταν, δεν είναι και δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη σαν ένα side project. Καλές ενορχηστρώσεις, μελωδίες και συνθέσεις από δύο έμπειρους πολυοργανίστες μουσικούς.

Tracks For Your Mixtape: “I can see your face”, “Why don’t we”, “Things on my mind”

Video: “None of this will matter”

 

 

Have A Nice Life – The Unnatural World
(Enemies List Home Recordings)

have a nicelife

Από το εξώφυλλο διχάζει αυτό το άλμπουμ. Δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις που σου έρχεται στο νου Η Ζωή Του Μπράιαν με τις γυναίκες να φοράνε ψεύτικα μούσια και αιμοδιψείς να περιμένουν το λιθοβολισμό ενός δύστυχου ή να σκιαχτείς αν σου πάει το μυαλό σε ψυχιατρείο για σαλεμένες καλόγριες και δεν ξέρω τι είναι πιο τρομαχτικό από αυτό. Ίσως το άκουσμα του ίδιου του δίσκου. Η παραγωγή ζέχνει ερασιτεχνισμό και DIY πρακτικές. Στο άνοιγμα με το “Guggenheim Wax Museum” με αρκετή δυσκολία διακρίνεις ήχους μέσα από τον οχετό της ηχογράφησης. Αλλά ξαφνικά μπαίνει το “Defenestration song” με τα κλασσικά ανάποδα post punk drums και αντιλαμβάνομαι ότι είναι το ίδιο δίδυμο ιστορικών (με master παρακαλώ) που το 2008 είχε σοκάρει όσους είχαν ακούσει το σχεδόν δοκιμιακό DEATHCONSCIOUSNESS.

Μετά από τέσσερις απανωτές ακροάσεις δεν έχω καταλήξει αν πρόκειται για πολυσυλλεκτικό σκουπίδι ή για μια άξια μεταφορά/επαναπροσδιορισμό του ήχου των This Heat, των Joy Division, των Throbbing Gristle και των Bauhaus μαζί. Οι πάνκιδες πάντως θα τους σταύρωναν ευχαρίστως, αφού έκαναν το post-punk ακόμα πιο progressive.

Tracks For Your Mixtape: “Defenestration songs”, “Unholy life”, “Dan and time, reunited by fate”

Video: “Defenestration songs”

 

 

Διάβασε επίσης...
Aκούστε το νέο τραγούδι του Thurston Moore
  O Thurston Moore των Sonic Youth πρόκειται να κυκλοφορήσει μια ακόμη σόλο δισκογραφική δουλειά με τίτλο 'Demolished Thoughts' στις 23 Μαΐου. Την παραγωγή του άλμπουμ έχει αναλάβει ο Beck και τώρα μπορείτε να ακούσετε ένα ακόμη τραγούδι μέσα απο το δίσκο το 'Circulation' μέσω της σελίδας του Thurston Moore στο facebook. https://www.facebook.com/ThurstonMooreOfficial?sk=app_141723545899796
Συνέχεια...
New Adventures In Hi-Fi vol.34
Τα αλάνια της Σαχάρας ξαναχτυπούν. O Tuareg (όπως οι Tinariwen και οι Tamikrest) κιθαρίστας Mdou Moctar θα πρωταγωνιστεί στο remake της ταινίας του Prince, Purple Rain. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση αυτού του kickstarter. Άχρηστη Κυκλοφορία: Neil Young – Live At The Cellar Door. Σ’ αγαπάω, σ’ εκτιμάω, σε σέβομαι αλλά ...
Συνέχεια...
New Adventures In Hi-Fi vol.32
Η καλύτερη κηδεία του κόσμου (αν κανείς έχει κάνει τέτοιο άρρωστο chart) ήταν του Graham Chapman. Και η καλύτερη ατάκα επανασύνδεσης είναι το «ελπίζω να βγάλουμε πολλά λεφτά, για να μπορέσω να ξεπληρώσω την υποθήκη μου». Άχρηστη Κυκλοφορία: James Blunt – Moon Landing. Λίγο παλαιότερα, το 2008, ο μονίμως εριστικός Ben ...
Συνέχεια...
New Adventures In Hi-Fi vol. 36
Αν σκοπεύεις να δείξεις τα απαυτά σου on cam τότε μακριά από τη Yahoo, εκτός κι αν σ’ αρέσει η ιδέα να τον μπεγλερίζει για πάρτι σου κάποιος βρετανός πράκτορας μυστικών υπηρεσιών.  Άχρηστη (επανά)Κυκλοφορία: The Smiths And Morrissey Reissue Series. Πόσες φορές και πόσο καλύτερα μπορούν να γίνουν αυτά τα άλμπουμ; ...
Συνέχεια...
14 νέες προσθήκες στο line up του Plisskën Festival 2014!
Το Plisskën Festival συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα, ανακοινώνοντας 14 νέα ονόματα για το line up της διοργάνωσης του 2014, ύστερα από τα 3 πρώτα που μάθαμε τον περασμένο μήνα! Με τις νέες αυτές προσθήκες, φτάνοντας δηλαδή τα 17 επιβεβαιωμένα ονόματα, και περιμένοντας ακόμα περισσότερα να ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα, το Plisskën Festival ...
Συνέχεια...
Listen Up: Beck – “Blue Moon”
Πρόκειται για το πλέον πολυαναμενόμενο album του 2014 και σήμερα ακούμε το πρώτο single. O αγαπημένος Beck επιστρέφει δισκογραφικά στις 25 Φεβρουαρίου με την κυκλοφορία του "Morning Phase" , το οποίο την νέα επίσημη δουλειά του μετά το "Modern Guilt" του 2008. Ακολουθεί το tracklist του "Morning Phase" όπως έγινε γνωστό, ενώ ...
Συνέχεια...
New Adventures In Hi-Fi vol.29
Δεύτερη βδομάδα χωρίς Breaking Bad. Ένας συνθέτης θέλει να το κάνει μίνι όπερα, ο Oliver Stone παραπονιέται για το εξωπραγματικό τέλος, η Britney Spears ήθελε  να είχε άλλη τύχη ο Walter κι εγώ νιώθω σαν εξαρτημένος χωρίς το μπλε stuff. Άχρηστη Κυκλοφορία: The Fratellis - We Need Medicine. Alloperidin παιδιά. Δυνατό κατασταλτικό. ...
Συνέχεια...
Plisskën Festival 2014: Το πλήρες line-up
Μας έβγαλαν την ψυχη με τις σταδιακές ανακοινώσεις τους -τα τρία πρώτα, οι 14 προσθήκες, οι Fuck Buttons- αλλά άξιζε τον κόπο, αφού το Plisskën Festival 2014 έφτιαξε ένα αξιοζήλευτο line-up με την συμμετοχή 43 εγχώριων και ξένων σχημάτων και καλλιτεχνών που ξεκινάνε από την indie rock και φτάνουν μέχρι ...
Συνέχεια...
New Adventures In Hi-Fi vol.14
Κάπως βλακωδώς προέκυψε ότι ο Tom Waits έδωσε ημερομηνίες για ευρωπαϊκή περιοδεία. Μπούρδες. Το μόνο νέο του είναι η συνεργασία του με τον Keith Richards στο κλασσικό ναυτοτράγουδο "Shenandoah". Κι επειδή κάλλιο αργά παρά ποτέ: Homer goes to prep school με guest τον Tom. My Bloody Valentine – MBV (Self-released) Twitter, facebook και ...
Συνέχεια...
Plisskën Festival 2014
Έφτανε μια βόλτα στους εξωτερικούς χώρους του Κτηρίου 56 γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου για να διαπιστώσει κανείς ότι υπερδιπλάσιος κόσμος από τις προηγούμενες χρονιές αποφάσισε να τιμήσει το πιο φιλόδοξο ελληνικό φεστιβάλ, το οποίο φέτος φιλοξένησε ένα από τα καλύτερα line up που είδαμε ποτέ στην Ελλάδα. Η ...
Συνέχεια...
New Adventures In Hi-Fi vol.26
Επιτέλους θα δούμε την καλύτερη ταινία που έχει συναρμολογηθεί μέχρι σήμερα. Lego Movie. Ο Morgan Freeman κάνει το θεό τώρα και σε μορφή Lego. Του εύχομαι και Playmobil. Άχρηστη Κυκλοφορία: Editors – The Weight Of Your Love. Αυτό είναι το εξώφυλλο. Τον τίτλο του δίσκου τον είδες. Και αυτά είναι μερικά ...
Συνέχεια...
Ο Ήχος του 2013, Μέρος 2ο
Οι συντάκτες και οι συντάκτριες του mixtape.gr επιλέγουν τα 30 “καλύτερα” albums για το  2013. Μέρος δεύτερον ως την κορυφή! Για τις θέσεις 30-16 εδώ - και στο τέλος, 2 εδικές τιμητικές αναφορές, καθώς και 5  ακόμα “προσωπικά κολλήματα” από κάθε συντάκτη που δεν χώρεσαν στην 30άδα. 15 Jon Hopkins - Immunity (Domino) Πλούσιο το παρελθόν του εκ Λονδίνου ορμώμενου ...
Συνέχεια...
Mixtaper’s Delights Vol.3: Sound The Alarm, Summer’s Here!
Φρεσκότατα κομμάτια εναλλάσονται με all time summertime favourites σε ένα απολαυστικό καλοκαιρινό mix από τους συντάκτες του Mixtape.gr. Από την αθεράπευτη 80s-ίλα των The Cars στον ...Θέμη Αδαμαντίδη (yeap!) και ότι μπορείτε να φανταστείτε ενδιάμεσα: Thievery Corporation, Dirty Beaches, All Saints, Savvas Ysatis, Vampire Weekend, Destroyer, The Isley Brothers, Team vs. ...
Συνέχεια...
Listen Up: Jenny Lewis – ‘Just One Of The Guys’
Της πήρε λίγο παραπάνω απ' όσο θα περίμενε κανείς -έξι ολόκληρα χρόνια μετά το Acid Tongue του 2008 μείον κάτι συνεργασίες με Wavves, κλπ- αλλά η αμερικανίδα τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Jenny Lewis (βλ. επίσης Rilo Kiley) επιστρέφει με το τρίτο της άλμπουμ που θα έχει τον τίτλο The Voyager και θα κυκλοφορήσει ...
Συνέχεια...
New Adventures In Hi-Fi vol.39
Ποιες δημοτικές, ποιες ευρωβουλευτικές εκλογές…τίποτα. Όλα αυτά είναι ένα μεγάλο μηδενικό μπροστά στο Γιο Του Πατριάρχη που μας ευλόγησε με την αισθητική του στο Φεστιβάλ Πολλής Μουσικής... (Προσοχή: αφού το δεις, τα μάτια σου θα αυτοκαταστραφούν σε 15 δευτερόλεπτα).  Άχρηστη Κυκλοφορία: Coldplay – Ghost Stories __________________________. Συμπλήρωσε το κενό όπως θες. ...
Συνέχεια...
Video: Bill Callahan – “America”
Ένα από τα πιο σπουδαία τραγούδια που έχει γράψει στην μεγάλη του καριέρα ο κύριος Bill Callahan, το "America" μέσα από το φετινό του album "Apocalypse" - φυσικά ανάμεσα στα αγαπημένα μας albums της φετινής χρονιάς ως τώρα - απέκτησε τώρα και ένα εξαιρετικό ευφάνταστο video κινουμένων σχεδίων. Απόλαυση!  
Συνέχεια...
Video: Thurston Moore – “Circulation”
Νέο βίντεο από το τελευταίο solo project του Thurston Moore  με τίτλο "Demolished Thoughts", στην παραγωγή του οποίου βρίσκεται ο Βeck. Το βίντεο για το track "Circulation" σε σκηνοθεσία Rose Mackey είναι το δεύτερο από το συγκεκριμένο άλμπουμ (προηγήθηκε το "Benediction").
Συνέχεια...
Listen Up: Beck – ‘Looking For A Sign’
Άλλη μια συμμετοχή του Beck σε soundtrack ταινίας; Τι περίεργο.... Αυτή την φορά έχουμε το ομορφό, ακουστικό 'Looking For A Sign' από την επερχόμενη κωμωδία Jeff, Who Lives At Home με τους Jason Segel, Ed Helms και Susan Sarandon που μόλις έγινε διαθέσιμο για stream (ακούς παρακάτω) αλλά και προς ...
Συνέχεια...
New Adventures In Hi-Fi vol.23
Για να δει κανείς την καινούργια ταινία του Danny Boyle και να μην θέλει να φύγει στα πρώτα 20 λεπτά, πρέπει να έχει πάρει όσα ναρκωτικά είχαν πάρει όλοι μαζί οι χαρακτήρες του Trainspotting. Άχρηστη Κυκλοφορία: Iggy & The Stooges – Ready To Die! Την ίδια κατάληξη με τον τίτλο του ...
Συνέχεια...
New Adventures In Hi-Fi vol.24
Αν και τα είπε ο Ηλίας για το Plissken, θα πω κι εγώ ότι από χρονιά σε χρονιά οι βελτιώσεις του φεστιβάλ είναι σημαντικές και πιάνουν τόπο. Ολόφρεσκα ονόματα και όλο και πιο καλές παροχές στο μοναδικό τέτοιου επιπέδου event στη χώρα μας. Ελπίζω μόνο να το καταλάβει έγκαιρα κι ...
Συνέχεια...
New Adventures In Hi-Fi vol.16
Το video της εβδομάδας. Αν αντέξεις μέχρι το τέλος... προβληματίσου. Endless Boogie – Long Island (No Quarter) Οι Endless Boogie είναι η απόλυτη jam μπάντα. Δεν παίζουν με συνθέσεις. Κλείνονται στο studio και αρχίζουν να κοπανάνε χωρίς σταματημό και όταν ματώσουν το κόβουν. Μετά διαλέγουν ό, τι τους αρέσει και λένε ότι έβγαλαν ...
Συνέχεια...
Τα 25 albums του 2011 (έως τώρα…)
Κάθε χρόνο και χειρότερα για την χώρα, για την πόλη για την κοινωνία που ζούμε. Το μισό του 2011 έφυγε και τα σενάρια καταστροφολογίας και χρεωκοπίας είναι εδώ, ενώ εμείς αμήχανα διατηρούμε την όποια ψυχραιμία μας, βουτώντας μέσα στα 25 αυτά  albums που ξεχωρίσαμε και μας έσωσαν την ψυχή. Anna Calvi Anna Calvi Domino ...
Συνέχεια...
New Adventures In Hi-Fi vol.19
Το γράψαμε ήδη ως πρώτη είδηση αλλά δεν μπορώ να μη δηλώσω κι εγώ τη μεγάλη μου λύπη για το θάνατο του Jason Molina. Υπήρξε από τους πολύ αγαπημένους μου. Από εκείνους που το ταλέντο τους δεν έφτασε ποτέ πολύ ψηλά, αλλά για πολλούς ήταν ένα και μοναδικό. The Kingsbury Manx – Bronze ...
Συνέχεια...
New Adventures In Hi-Fi vol.18
Το βατικανό πιο ενδιαφέρον (και πιο τρομακτικό) από ποτέ. Φεμινίστριες διαδηλώνουν κατά του θεού και των εγκλημάτων της εκκλησίας. Αυτό είναι noisecore black metal.    Devendra Banhart – Mala (Nonesuch) Από τότε που εγκατέλειψε την Young God Records του Michael Gira, έγινε καρνάβαλος. Ξεκίνησε σαν freaked-out folk ψυχεδελιάρης και αναβιωτής μιας ολόκληρης σκηνής που ...
Συνέχεια...
Listen Up: Have A Nice Life – “Burial Society”
Μεγάλη επιστροφή από τους Have a Nice Life που 6 ολόκληρα χρόνια μετά τον συναισθηματικό χείμαρρο του “Deathconsciousness” κυκλοφορούν στις 4 Φεβρουαρίου το “The Unnatural World”. Ο ζοφερός, lo-fi, post-punk ήχος των Dan Barett (επίσης γνωστός και ως Giles Corey) και Tim Macuga (The Flowers of St. Francis), όπως αποτυπώθηκε στο ...
Συνέχεια...
Ο Stephen Malkmus (δυστυχώς) επιστρέφει στους Jicks
Αυτό που όλοι οι φανς των Pavement απεύχονταν είναι γεγονός. Ο Stephen Malkmus ανακοίνωσε το νέο του album με το προσωπικό του σχήμα, τους Jicks κάτι που σημαίνει πως οι Pavement μένουν ξανά στο περιθώριο. Όπως γνωστοποιήθηκε μέσω του blog της δισκογραφικής του εταιρείας, Matador Records, το 5o album του Malkmus με τους ...
Συνέχεια...
New Adventures In Hi-Fi vol.25
Κι άλλα εγκαίνια στην στήλη. Ο Βενέδικτος Πφαφ (μη ρωτάς ποιος και γιατί) μας δίνει τα φώτα του (πιθανολογώ όποτε γουστάρει αυτός) για τα χαμένα κορμιά των 60's και των 70's στο Obscure Adventures In Hi-Fi παράρτημα (ευκαιρία για μένα να τεμπελιάσω κατά ένα άλμπουμ αυτή τη βδομάδα).   Άχρηστη Κυκλοφορία: Texas ...
Συνέχεια...
Aκούστε το νέο τραγούδι του Thurston Moore
New Adventures In Hi-Fi vol.34
New Adventures In Hi-Fi vol.32
New Adventures In Hi-Fi vol. 36
14 νέες προσθήκες στο line up του Plisskën
Listen Up: Beck – “Blue Moon”
New Adventures In Hi-Fi vol.29
Plisskën Festival 2014: Το πλήρες line-up
New Adventures In Hi-Fi vol.14
Plisskën Festival 2014
New Adventures In Hi-Fi vol.26
Ο Ήχος του 2013, Μέρος 2ο
Mixtaper’s Delights Vol.3: Sound The Alarm, Summer’s Here!
Listen Up: Jenny Lewis – ‘Just One Of
New Adventures In Hi-Fi vol.39
Video: Bill Callahan – “America”
Video: Thurston Moore – “Circulation”
Listen Up: Beck – ‘Looking For A Sign’
New Adventures In Hi-Fi vol.23
New Adventures In Hi-Fi vol.24
New Adventures In Hi-Fi vol.16
Τα 25 albums του 2011 (έως τώρα…)
New Adventures In Hi-Fi vol.19
New Adventures In Hi-Fi vol.18
Listen Up: Have A Nice Life – “Burial
Ο Stephen Malkmus (δυστυχώς) επιστρέφει στους Jicks
New Adventures In Hi-Fi vol.25