Μέρες που είναι, οι New Zero God κυκλοφόρησαν για download το κομμάτι Second Chance με τα έσοδα να πηγαίνουν απευθείας στο ίδρυμα HAWC, το οποίο δραστηριοποιείται κατά της βίας ανάμεσα στα ζευγάρια και της κακοποίησης των παιδιών καθώς και την προφύλαξη των σεξουαλικών μειονοτήτων από την κοινωνική καταπίεση.

Το κομμάτι πρωτοηχογραφήθηκε το 2005 ως “You Always Get a Second Chance” στο άλμπουμ των NexusThe Beat Syndicate” και επανακυκλοφορεί από τους New Zero God, οι οποίοι μετονομάζονται σε New Zero God & Friends μόνο για αυτή την κυκλοφορία.

Όπου Friends, μουσικοί από έξι χώρες μεταξύ των οποίων ο Will Crewdson (Adam Ant, Johnette Napolitano), o Chris Tuke (Berlin Black), Martin Birke (Genre Peak), Raymond John Rosh (ANKST), η Susana Egea (Stereoskop) και οι dj Don Campau και dj Lord Litter.

Το κομμάτι μπορείτε να το κατεβάσετε από το http://www.cdbaby.com/cd/newzerogodfriends με χρέωση 0,99 cents και, όπως προείπαμε, τα έσοδα διατίθενται αυτομάτως στο ίδρυμα HAWC.

 

 

Διάβασε επίσης...
Download This: The Greek Underground Scene (2013 Compilation)
Μια πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή με τραγούδια από παλαιότερα και νέα σχήματα της ελληνικής underground σκηνής μάζεψε και διαθέτει δωρεάν ως συλλογή μέσω bandcamp ο μπασίστας των New Zero God Mike Pougounas.  Με καθαρά (και ενίοτε πολύ βαρύ) rock προσανατολισμό και εναλλάσσομενη μεταξύ ελληνόφωνων και αγγλόφωνων κομματιών (μεταξύ των σχημάτων βρίσκουμε τους ...
Συνέχεια...
Download This: The Greek Underground Scene (2013 Compilation)