Καλά, πόσα χρόνια έχουν περάσει από το Wincing The Night; Επίστροφή, επιτέλους, για τους The Shins του James Mercer (βλ. επίσης και Broken Bells). Το νέο τους άλμπουμ, όπως ανακοινώθηκε, θα κυκλοφορήσει τον Μάρτη του 2012 και θα έχει τον τίτλο Port Of Morrow.

Το Port Of Morrow θα είναι το πρώτο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσω πολυεθνικής (Sony-Columbia) και θα είναι σε παραγωγή Greg Kurstin (βλ. The Bird And The Bee). Όπως αναφέρει και η αντίστοιχη ανακοίνωση στο site της μπάντας κάποια πρώτα δείγματα θα ακούσουμε στις αρχές Ιανουαρίου οπότε μέχρι τότε αρκεστείτε απλά στο tracklist και στο artwork (δια χειρός Jacob Escobedo):

Port Of Morrow Tracklist:
1. The Rifle’s Spiral
2. Simple Song
3. It’s Only Life
4. No Way Down
5. September
6. Bait and Switch
7. Fall of ’82
8. For A Fool
9. 40 Mark Strasse
10. Port of Morrow

Προς το παρόν ας θυμηθούμε κάτι παλαιότερο…

The Shins – ‘Australia’

Διάβασε επίσης...
Broken Bells
Το "High Road" που ανοίγει την πρώτη δισκογραφική δουλειά των Broken Bells θα γίνει το αγαπημένο σου τραγούδι για αυτή την εβδομάδα -ίσως και την επόμενη. Από τις πρώτες νότες πιστεύεις πως πρόκειται για κάποια από τις πιο τεμπέλικες στιγμές των Gorillaz, γρήγορα όμως αλλάζεις γνώμη καθώς μια κολλητική pop ...
Συνέχεια...
Video: The Shins – ‘Bait and Switch’
Σε λιγότερο από είκοσι μέρες κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των The Shins με τίτλο Port Of Morrow (για το οποίο τα έχουμε ξαναπεί από εδώ και έχουμε ακούσει και άλλα δείγματα) και ο φίλτατος James Mercer αποφάσισε να μας ρίξει άλλο ένα "δόλωμα" για να αυξήσει την προσμονή μας. Ακούστε ...
Συνέχεια...
Listen Up: The Shins – “Simple Song”
Πριν από ένα μήνα μαθαίναμε τα νέα για την επιστροφή των αγαπημένων μας The Shins του James Mercer  με το νέο τους album με τίτλο "Port of Morrow" το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτη του 2012. Σήμερα υποδεχόμαστε το πρώτο τραγούδι με τον απλό τίτλο "Simple Song".
Συνέχεια...
Broken Bells
Video: The Shins – ‘Bait and Switch’
Listen Up: The Shins – “Simple Song”