Ένα από τα πλέον διαχρονικά αγαπημένα μας συγκροτήματα τα τελευταία 15 χρόνια, οι Lambchop, επιστρέφουν στην δισκογραφία στις 21 Φεβρουαρίου με ένα νέο album με τίτλο “Mr. M“. Και ήδη επιτρέψτε μας να μιλάμε για την πιο πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του 2012.

Το “Mr. M” της κολλεκτίβας από το Nashville του ιδιοφυή Kurt Wagner ηχογραφήθηκε στο στούντιο του μόνιμου συνεργάτη πια Mark Nevers και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Vic Chesnutt.

Δίπλα στον Kurt Wagner στέκονται οι συνήθεις μουσικοί  που απαρτίζουν πια τους Lambchop –  Scott Martin (ντραμς), Matt Swanson(μπάσο), Ryan Norris (κιθάρα, όργανο), Tony Crow (πιάνο), William Tyler (κιθάρα) ενω συμμετέχουν επίσης ο συνιδρυτής των Lambchop Jonathan Marx, η Cortney Tidwell στα φωνητικά και ο Billy Condreras στο βιολί. Επίσης όπως αναδεικνύεται και από το πρώτο τραγούδι που διέρρευσε, ξεχωριστό ρόλο παίζουν οι πλούσιες ενορχηστρώσεις, τις οποίες μοιράστηκαν οι Peter Stopschinski και Mason Neely.

Το εξώφυλλο του album είνα δημιουργία του Kurt Wagner από μια σειρά έργων με τίτλο “Beautillion Millitaire 2000“.

To “Mr. M” θα κυκλοφορήσει από τις Merge και City Slang σε CD και LP, ενώ θα για τους φανατικούς φίλους και συλλέκτες θα κυκλοφορήσει και σε μόλις 200 υπογεγραμμένα αντίτυπα μια Super Deluxe έκδοση αποκλειστικά μέσω του e-shop της City Slang το οποίο θα περιέχει το album σε διπλό βινύλιο, CD και DVD, μία υψηλής ποιότητας φωτογραφία/πορτραίτο του Kurt Wagner, πέντε έξτρα τραγούδια για αποκλειστικό download καθώς και 11 έργα διαστάσεων 30×30 από τον Kurt Wagner από την σειρά “Beautillion Millitaire 2000”.

Ακούστε και κατεβάστε δωρεάν παρακάτω το πρώτο τραγούδι από το “Mr. M”με τίτλο “If Not I’ll Just Die

Lambchop – If Not I’ll Just Die by MergeRecords

Και παρακάτω το teaser video της Ευρωπαϊκής περιοδείας των Lambchop για το 2012

Διάβασε επίσης...
Το 2012 ως τώρα… (Part I)
Οι συντάκτες και οι συντάκτριες του mixtape.gr επιλέγουν τα 20 "καλύτερα" άλμπουμ για το πρώτο εξάμηνο του 2012. Δεν ξέρω αν το 2012 ως τώρα καταχωρείται στις "καλές" ή τις "κακές" χρονιές (ένας διαχωρισμός που αρμόζει περισσότερο σε κρασιά και προσωπικά δεν τον ασπάζομαι καθόλου καθώς καλή μουσική βγαίνει πάντοτε, ...
Συνέχεια...
Έλεγχος Α’ Τριμήνου 2012
Οι συντάκτες και συντάκτριες του mixtape.gr επιλέγουν τα είκοσι καλύτερα τραγούδια από το Α' τρίμηνο του 2012. Και φυσικά οι επιλογές δεν θα μπορούσαν παρα να είναι τόσο εκλεκτικές και απολαυστικά ετερόκλητες όσο τα γούστα του καθενός από εμάς, γιαυτό και θα βρείτε -μεταξύ άλλων- το "αφεντικό" να συνυπάρχει με ...
Συνέχεια...
Το 2012 ως τώρα…
(Part I)
Έλεγχος Α’ Τριμήνου 2012