Το εξαίρετο και φιλόδοξο μουσικό περιοδικό Muzine δυστυχώς δεν μακροημέρευσε, όμως ο ανήσυχος μερακλής μπαμπάς του ο Νεκτάριος Λαμπρόπουλος δεν μένει σιωπηλός.

Από την 1η Σεπτεμβρίου και καθημερινά, o Νεκτάριος θα μας παρουσιάζει μία “ραδιοφωνική” εκπομπή με τίτλο “Μόλις Ξύπνησα” η οποία θα ανεβαίνει στο ομώνυμο blog http://molisxypnisa.wordpress.com  λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ενώ παράλληλα θα παίζεται και σε κάποιους ραδιοσταθμούς στη διάρκεια της ημέρας (ιντερνετικούς ή συμβατικούς), που θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Θα περιλαμβάνει μουσικές επιλογές στο γνωστό στυλ των πάντα πολύ καλών cds συλλογών που περιείχε το Muzine αλλά και μικρά καθημερινά σχόλια για την επικαιρότητα.

Ταυτόχρονα, θα ανακοινώνονται ερωτήσεις-διαγωνισμοί με δώρα για τους ακροατές (βιβλία, cds, dvds κ.α.) με κλήρωση ανάμεσα σε όσους έχουν απαντήσει με mail στην ερώτηση της ημέρας.

Η εκπομπή θα παίζεται όλον τον Σεπτέμβριο δοκιμαστικά (ήδη έχει ανέβει ένα πρώτο demo το  οποίο μπορείς να ακούσεις), κι αν αρέσει στον Νεκτάριο και σε εμάς τους ακροατές του, θα συνεχίσει. Αν όχι, τότε σίγουρα θα μας έχει μείνει μια όμορφη συλλογή με μουσική.

Καλή μας  ακρόαση και καλές εκπομπές στον Νεκτάριο.

Διάβασε επίσης...
Listen Up/Video: Thom Yorke DJ set @ Boiler Room
Με αφορμη την κυκλοφορία της διπλής συλλογής συλλογής TKOL RMX 1234567 των Radiohead που κυκλoφόρησε αυτήν την εβδομάδα με όλα τα remixes σε τραγούδια από το The King Of Limbs, ο Thom Yorke έπαιξε ένα dj set παρέα με τους Jamie XX, Lone, Caribou & Illum Sphere σε ένα Radiohead ...
Συνέχεια...
Podcasting με τον Lüüp
Το πρώτο Podcast του Mixtape.gr είναι γεγονός, και ο Στέλιος Ρωμαλιάδης (Lüüp) είναι ο πρώτος εκλεκτός καλεσμένος μας! Το προ τριετίας παρθενικό άλμπουμ του Στέλιου Ρωμαλιάδη "Distress Signal Code" το τιμήσαμε δεόντως, τοποθετώντας το μάλιστα και στα καλύτερα μας του έτους εκείνου. Τώρα, και με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του δισκογραφικής ...
Συνέχεια...
Listen Up/Video: Thom Yorke DJ set @ Boiler
Podcasting με τον Lüüp