Με τον Μιχάλη είχαμε ξαναμιλήσει στο παρελθόν. Όπως και τότε, έτσι και αυτήν την φορά, τον ακούω να μιλάει και μου κάνει την ίδια εντύπωση πόσο χαμηλών τόνων είναι, πόσο αγνά γουστάρει την μουσική και πόσο επιμένει να κυνηγάει αυτό που κάνει με τον ίδιο ζήλο που το έκανε τότε, όταν κάθε τρεις και λίγο ένα κομμάτι του καταλάμβανε στερεοφωνικά και ραδιοκύματα για μια χούφτα λεπτά.

Παραμένει αφοπλιστικά ειλικρινής και παραδόξως για την φόρμα της καλλιτεχνικής ματαιοδοξίας που πλασάρεται στα μέρη μας, χωρίς την παραμικρή διάθεση να λιβανίσει τις «παλιές καλές του μέρες». Έχοντας φάει από την καλή και από την ανάποδη το ελληνικό μουσικό κύκλωμα, ο Μιχάλης μου τα έκανε λιανά λίγο πριν την τελική ευθεία για την εμφάνισή του στο Gagarin 205 στις 19 του μήνα.


rakintzisΚαταρχήν, για αυτούς που έχουν χάσει την επαφή τους με την δουλειά σου, που βρίσκεσαι αυτήν την περίοδο;

Βρίσκομαι στο Ghost House στου Ψυρρή, με τον Θάνο τον Καλλίρη από τον Νοέμβριο. Πάει πολύ καλά, είναι ένας πολύ φιλικός χώρος. Δισκογραφικά, ετοιμάζω δύο δουλειές συγχρόνως που θα κυκλοφορήσουν κατά το Πάσχα. Η μια είναι δικιά μου και η άλλη είναι μια παραγωγή που κάνω για ένα νέο παιδί, τον Έλβιν.

Τον οποίο πώς τον ανακάλυψες;

Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια.

Μουσικά που βρίσκεσαι τώρα;

Δεν ξέρω να σου πω. Πειραματίζομαι συνέχεια κι έτσι δεν ξέρω τι θα βγει, είμαι πολύ επιφυλακτικός στο να πω τι μορφή θα έχει, γιατί μπορεί στο τέλος να σκάσει κάτι και να αλλάξει τα πάντα.

Έχοντας κάνει το όνομά σου σε μια εποχή που η μουσική εξελισσόταν με λίγο πιο «παρακολουθήσιμους» ρυθμούς, πως βιώνεις τις σημερινές ταχύτητες εξέλιξης ή αλλαγής στα μουσικά ρεύματα;

Εγώ το βλέπω κάπως ανάποδα. Βλέπω ένα φοβερό φρενάρισμα στην εξέλιξη της μουσικής, δεν βλέπω ταχύτητα. Το μόνο που ίσως βλέπω είναι ότι ας πούμε άνθρωποι που δεν θα γινόντουσαν ποτέ μουσικοί, βρίσκουν πλέον έτοιμες λούπες και μπορούν να βγάλουν ένα κομμάτι από το πουθενά, χωρίς έμπνευση, που στηρίζετε απλά σε scrap άλλων καλλιτεχνών.

 

Δεν εννοούσα τόσο στην ποιότητα της μουσικής…

Το ξέρω, μα κι εγώ μιλάω για την ταχύτητα παραγωγής. Το θέμα είναι τι παράγεις. Και το φαστφουντάδικο ας πούμε παράγει γρήγορη τροφή, αλλά είναι τροφή χωρίς θρεπτική αξία. Κοίταξε, χρονολογείται στην τελευταία δεκαπενταετία, όταν άρχισε μια κατάρρευση. Νομίζω ότι όλα έχουν τις εποχές τους, ιστορικά ξέρουμε ότι υπάρχουν εποχές που μας φέρνουν καλή συγκομιδή και άλλες που δεν έχουν. Νομίζω, ότι ζούμε σε μια από τις χειρότερες εποχές. Δεν υπάρχει τίποτα. Τι να σου πω; Θα έλεγα ότι θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός να ξεκινήσω μια μουσική καριέρα σήμερα και να σου πω την αλήθεια, δεν θα ήταν και ιδιαίτερα τιμητικό να βάλω το όνομά μου, μέσα σε αυτό το πράγμα που κυκλοφορεί. Μάλλον, για να το θέσω καλύτερα, μέσα σε αυτό το πράγμα που προωθείται. Ξέρεις, ακούω δουλειές και από παιδιά που μου στέλνουν μέσω ίντερνετ, ακούω πολύ καλά πράγματα, αλλά αυτά τα παιδιά δεν έχουν καμία τύχη, δηλαδή προωθείται ότι είναι για πίστα, ξεζούμισμα και πέταμα.
rakintzis

Εσύ έχοντας αυτήν την άποψη, πώς στέκεσαι στον γενικότερο μουσικό χώρο;

Το ευτύχημα είναι πως δεν με ενδιαφέρει που στέκομαι. Ειλικρινά, αν με ενδιέφερε θα έπρεπε να είχα λάβει διαφορετικά μέτρα. Έτυχε να κάνω την καριέρα μου σε μια πολύ καλή εποχή, με φοβερές πωλήσεις, γήπεδα γεμάτα κόσμο και έχω πλέον την πολυτέλεια να ασχολούμαι με την μουσική μου, χωρίς να πρέπει να νοιάζομαι ποιος θα το παίξει και ποιος όχι. Άλλωστε όποιος ψάχνει βρίσκει και είμαι σίγουρος πως πολύς κόσμος έχει λίγο μυαλό παραπάνω και δεν τρώει απαραίτητα αυτό που του σερβίρεται. Ψάχνεται και λίγο παραπέρα. Ειλικρινά δεν μπορώ να πω ότι κάπου είμαι στα πράγματα. Βέβαια, μπορώ να πω ότι πάντα ήμουν κάπως μόνος μου και αυτό το εννοώ εμπορικά, γιατί ο κόσμος μου έχει αποδείξει ότι δεν με άφησε ποτέ μόνο μου. Μια όμως μοναχικότητα όσο αυτή έχει να κάνει με το είδος και τον στόχο της μουσικής την έχω.

Αυτό το οποίο έχει ενδιαφέρον με εσένα ως μουσικό και ως περσόνα, είναι ότι κατάφερες να ξεπεράσεις λίγο το ύφος της εποχής που σε καθιέρωσε…

Καταρχήν δεν είμαι άνθρωπος που στηρίζεται στο χτες. Δεν κάθομαι να αναπολήσω, δεν είμαι τέτοιος τύπος. Πιστεύω ότι τόσο για μένα όσο και για τον περισσότερο κόσμο, σημασία πρέπει πάντα να έχει το σήμερα και το αύριο. Δεν μου αρέσει το χτες, δεν θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακό τύπο, πιστεύω ότι η παράδοση είναι φρένο στην εξέλιξη, χρησιμεύει μόνο σε ένα μουσιακό επίπεδο. Με ενδιαφέρει τι γινόταν χτες, αλλά κατά βάση θέλω να εστιάζω στην εξέλιξη. Δεν με ενδιαφέρουν πλέον τα 80ς ή τα 90ς. Ότι ήταν να χτιστεί εκείνη την εποχή χτίστηκε, τελείωσε, ο χώρος καλύφθηκε, δεν υπάρχει πια πολεοδομικά κάτι που να έμεινε και πάμε παρακάτω.

 

Εσύ δηλαδή, έχεις ακούσει κάτι στο σήμερα, που αν όχι σε εμπνέει, σε κάνουν να ελπίζεις για την μουσική;

Για τα ελληνικά, τουλάχιστον από αυτά που φτάνουν στα αυτιά μου, δεν υπάρχουν. Λυπάμαι που είμαι τόσο απόλυτος, ειλικρινά περιμένω εδώ και τόσον καιρό να βγει κάτι που θα διαλύσει αυτήν την ομίχλη, αλλά ίσως δεν είναι καιρός ακόμα, δεν ξέρω. Έξω φυσικά και γίνονται καλές δουλειές και είναι καλές και σε πωλήσεις. Όταν ακούς ότι έξω υπάρχουν ακόμα πωλήσεις των 10 εκατομμυρίων δίσκων ας πούμε, αρχίζεις και λες ότι κάτσε, δεν σου φταίει το ίντερνετ, φταίει η σαβούρα που δίνουμε. Η πειρατεία πάντα υπήρχε στην μουσική, πάντα, τα ξέρουμε όλοι, από τα δισκάδικα της γειτονιάς με τις κασέτες, μέχρι τους πάγκους της λαϊκής. Είναι κακή μουσική, είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να πάω να αγοράσω έναν δίσκο, είναι ότι δεν ερωτεύομαι το κομμάτι, δεν μου δίνει έμπνευση, δεν με πάει κάπου. Είναι μόνο για να το ακούσεις και να ανέβεις στο τραπέζι, τίποτε άλλο.

rakintzisΈχεις να μου πεις κάτι συγκεκριμένο από το εξωτερικό που σου άρεσε;

Θα σου πω κάτι πολύ εμπορικό για να μην ακουστώ κάπως. Η Ριάνα ας πούμε. Πολύ καλές δουλειές. Τα πάντα προσεγμένα, άψογη καλλιτέχνης. Φωνητικά, κομμάτια, styling, video clip, όλα είναι επαγγελματικότατα. Μου αρέσει η εμπορική μουσική, γιατί προφανώς και εμπορικό δεν είναι μόνο το ξεφτίλικο. Και το λέω αυτό, γιατί εδώ που είμαστε πρέπει να επαναλαμβάνουμε συνέχεια τι είμαστε και τι δεν είμαστε.

Πώς φιλτράρεις την επικοινωνία σου με τον κόσμο, από την ώρα που ξεκίνησες τις εμφανίσεις τον Νοέμβριο και πως φαντάζεσαι την εμφάνιση στο Gagarin;

Σίγουρα αυτή η εμφάνιση με αυτό που κάνω στις εμφανίσεις που ανέφερες δεν είναι το ίδιο. Γι’ αυτό και ενώ βρίσκομαι σε έναν χώρο, θα κάνω μια συναυλία σε έναν άλλο χώρο. Το μαγαζί στο οποίο εμφανίζομαι είναι της παρέας, ο κόσμος κάθεται, τραγουδάει τα κομμάτια μαζί μας, ξέρεις εκεί είμαι και μόνος μου, είναι και άλλο ρεπερτόριο, είναι πολύ διαφορετικά. Στο Gagarin θα είναι full band set και full computers. Τα computers δεν τα αποχωρίστηκα ποτέ. Παίζω με μπάντα και computers από το 1988.

Παρακολουθείς με την ίδια όρεξη όπως τότε την εξέλιξη της μουσικής τεχνολογίας;

Νομίζω ότι είσαι σε αυτήν την γραμμή δεν μπορείς να βγεις, δεν μπορείς να μένεις πίσω, γιατί είναι θέμα εξάρτησης!

Τι μπορεί λοιπόν να περιμένει κάποιος που θα έρθει να σε δει στις 19 του μήνα;

Να σου πω. Επειδή επαναλαμβάνω ότι δεν μου αρέσει να στέκομαι στο παρελθόν, ότι παλιό ακούσουμε θα το ακούσουμε σε τελείως καινούργια μορφή. Θα είναι και θα ακούγονται πλέον σημερινά, ίσως να νομίζεις ότι κυκλοφόρησαν σήμερα! Έχω κρατήσει οτιδήποτε καλό από μελωδικής άποψης, το καλό απόσταγμα και έχω πετάξει ότι θυμίζει άλλες εποχές.

The man said it. And that is all. Bring on the 19th.

 


 

rakintzis

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου ο Μιχάλης Ρακιντζής και η τετραμελής μπάντα του θα βρίσκονται στη σκηνή του Gagarin 205.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ. Η διάθεσή τους θα γίνεται μόνο από το ταμείο του club, το βράδυ της συναυλίας. Προπώληση δεν θα υπάρξει.

Κερδίστε προσκλήσεις!

Το mixtape.gr σε συνεργασία με το Gagarin 205 προσφέρει 3 μονές προσκλήσεις για την συναυλία του Μιχάλη Ρακιντζή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα email στην διεύθυνση [email protected] με θέμα "ΠΟΥΦ" αναφέροντας φυσικά και το ονοματεπώνυμό σας. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν έγκαιρα με email.

Links
http://www.rakintzis.com/
http://www.myspace.com/rakintzis

Διάβασε επίσης...
Octopus
Τρίτο άλμπουμ στη σειρά για το σεξτέτο από το Isle Of Wight και κατά τρόπον τινά "επιστροφή στα πάτρια εδάφη" (δηλαδή στο υπόγειο προσωπικό στούντιο στην ιδιαίτερη πατρίδα τους) για την ηχογράφηση του μιας και το προηγούμενο και αρκετά επιτυχημένο Feed The Bees του 2004 είχε ηχογραφηθεί στα θρυλικά Abbey ...
Συνέχεια...
Sigur Ros- Valtari Hour: Global Streaming
Μπορεί το διαδίκτυο να λέγεται ότι έχει εξαφανίσει τον παραδοσιακό τρόπο ακρόασης της μουσικής και έχει αλλάξει εντελώς το τοπίο πολύ συχνά εις βάρος των μουσικών (και των δισκογραφικών κυρίως προφανώς) αλλά από την άλλλη παρέχει νέες δυνατότητες επικοινωνίας, πολύ πιο πρωτότυπες και άμεσες με τη βοήθεια και των μέσων ...
Συνέχεια...
O Calvin Harris ζωντανά κάτω από την Ακρόπολη
Και ξαφνικά, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα νέα ονόματα της Μεγάλης Βρετανίας έρχεται στην Αθήνα για μια συναυλία και μάλιστα δωρεάν, σε μία διοργάνωση του τηλεοπτικού μουσικού καναλιού Mad.Την Τετάρτη 29 Ιουλίου στην Πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο στις 21:00 και με είσοδο δωρεάν θα έχουμε την χαρά να παρακολουθήσουμε τον ...
Συνέχεια...
Download This: Still Corners – ‘Fireflies’
Οι λονδρέζοι Still Corners "ξανάβολτάρουν" στην Ευρώπη τους επόμενους δύο μήνες (δυστυχώς όχι και στην Αθήνα για να έχουμε ένα repeat εκείνης της πολύ ωραίας βραδιάς που έλαβε χώρα στο Six D.O.G.S την περασμένη άνοιξη.) και μαζί τους θα έχουν και ένα tour 7" με τον τίλο Fireflies που θα πωλείται ...
Συνέχεια...
O Kurt Vile στην Αθήνα
Μία από τις πραγματικά πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες της χρονιάς επιβεβαιώθηκε σήμερα. O σπουδαίος αμερικανός τραγουδοποιός Kurt Vile θα έρθει για πρώτη φορά στη χώρα μας, στο πλαίσιο της νέας Ευρωπαϊκής του περιοδείας. Συγκεκριμένα θα εμφανιστεί την Τρίτη 1η Απριλίου στο Gagarin 205. Και όχι μόνο αυτό, αφού μαζί του, ως καλεσμένος θα ...
Συνέχεια...
Ο Morricone τα έχει τετρακόσια και συνεχίζει…
Είναι ο άνθρωπος που έχει συνδεθεί όχι μόνο με την έννοια της μουσικής spaghetti western, αλλά και γενικά με την έννοια της μουσικής ταινιών. Ο Ennio Morricone θα τιμηθεί με ειδικό τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στη μουσική.Συγκεκριμένα, ο Morricone, που μετράει 50 χρόνια καριέρας, έχει γράψει μουσική για ...
Συνέχεια...
Stream This: The Weeknd – Kiss Land [full album]
Πριν τις  ...καλοκαιρινές διακοπές είχαμε δει το βίντεο για ομότιτλο τραγούδι και είχαμε ακούσει και την συνεργασία με τον Γάλλο παραγωγό Kavinsky ('Odd Look")  αλλά πλέον είναι διαθέσιμο για stream το "επίσημο" ντεμπούτο του καναδού r'n'b star The Weeknd με τίτλο Kiss Land. Το άλμπουμ κυκλοφορεί στις 10 Σεπτέμβρη αλλά ...
Συνέχεια...
Morrissey, Thom Yorke, Natalie Portman κ.ά σε καλλιστεία για τον τίτλο του πιο sexy χορτοφάγου
Αν είστε χορτοφάγος, μην ανησυχείτε... δεν είστε μόνοι! Δεκάδες καλλιτέχνες δεν θέλουν να δούνε ούτε ζωγραφιστό το κρέας και τα παράγωγά του. Όπως και πέρισυ, έτσι και φέτος, το goveg.com, κάνει τα δικά του καλλιστεία και καλεί το κοινό να ψηφίσει τον πιο sexy άντρα και γυναίκα χορτοφάγο από το ...
Συνέχεια...
Αλλαγή ημερομηνίας για το Earth, Wind & Music Festival
Αλλάζει μέρα διεξαγωγής το Earth, Wind & Music Festival, το οποίο αρχικά ήταν να γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου. Νέα ημερομηνία, η Τετάρτη 8 Ιουνίου στον ίδιο χώρο, το Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή-Ολυμπιακά Ακίνητα (Ιππικός Όμιλος). Το ενδιαφέρον αυτό οικολογικό φεστιβάλ, που απώτερο σκοπό έχει την περιβαλλοντική μας αφύπνιση, θα φιλοξενήσει στη σκηνή ...
Συνέχεια...
Αναβολή των συναυλιών του Sivert Hoyem & The Volunteers
Όπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγα λεπτά από το γραφείο Τύπου της διοργανώτριας εταιρίας Astra, οι τρεις προγραμματισμένες συναυλίες του Sivert Hoyem και των Volunteers σε Ηράκλειο (20/4), Αθήνα (21/4) και Θεσσαλονίκη (22/4) αναβάλονται.Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια για κάποια από τις τρεις βραδιές μπορούν να τα εξαργυρώσουν άμεσα από το σημείο προπώλησης ...
Συνέχεια...
Arctic Monkeys – Don’t Sit Down ‘Cause I’ve Moved Your Chair (Video)
  Μα πόσο μεγάλη μπάντα... Θα τα λέμε μετά από καμιά δεκαετία, όταν τραγούδια όπως το "Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair" θα τα θεωρούμε κλασικά. Μέσα από το επερχόμενο τέταρτο album του σπουδαίου βρετανικού συγκροτήματος "Suck It And See" , απολαμβάνουμε το promo video του πρώτου αυτού single. Πάμε μωρή αρρώστια ...
Συνέχεια...
Διάλειμμα για μέλος της E Street Band για ιατρικούς λόγους
Ο κιμπορντίστας Danny Federici, από τα ιδρυτικά μέλη των E Street Band, αναμένεται να κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του με το συγκρότημα, λόγω θεραπείας για το μελάνωμα που του παρουσιάστηκε.Από μεθαύριο, Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, ο Federici θα αντικατασταθεί από τον Charles Giordano, που έχει ξαναπαίξει με τον Bruce ...
Συνέχεια...
Διαγωνισμός: Η Eleven Concerts σε στέλνει στο Sweden Rock Festival για να δεις πρώτος τους Aerosmith
Η Eleven Concerts διοργανώνει έναν από τους πιο γρήγορους και μεγάλους διαγωνισμούς που έχει κάνει εταιρία διοργάνωσης συναυλίων στη χώρα μας!Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο με όλα τα έξοδα διαμονής πληρωμένα για να ταξιδέψει αυτή την Πέμπτη 10 Ιουνίου στο Sweden Rock Festival, για να δει τους Aerosmith ...
Συνέχεια...
Όλες οι πληροφορίες για το νέο album των Depeche Mode
"Sounds Of The Universe" θα ονομάζεται το νέο album των Depeche Mode, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του συγκροτήματος και της ΕΜΙ.Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει τις 20 Απριλίου (στις 21 στις Ηνωμένες Πολιτείες) Η νέα δισκογραφική προσπάθεια των αγαπημένων στη χώρα μας DM ηχογραφήθηκε σε πέντε sessions από τον ...
Συνέχεια...
New Adventures In Hi-Fi vol.22
Εγκαινιάζω νέο παράρτημα στη στήλη. Μαζί με την Άχρηστη Πληροφορία που υπάρχει (όποτε υπάρχει) εδώ κι εκεί τώρα θα υπάρχει και η Άχρηστη Κυκλοφορία (και είναι τόοοοσες πολλές). Άχρηστη Κυκλοφορία: Spacehog – "As It Is On Earth". Ανθυπο-glamrock-άδες των 90’ς. Ωστόσο όχι χειρότεροι από τους Gay Dad. Το Chinese Album ...
Συνέχεια...
Επιστροφή στην πόλη με ARK Festival και φτηνότερα ποτά
Δύσκολη η επιστροφή στην πόλη τον Σεπτέμβρη - για όσους τυχερούς κατάφεραν να ξεφύγουν έστω και για λίγες μέρες... Η κατάσταση "σηκώνει" ποτά για να συνέλθουμε βασικά, και το ARK Festival σε συνεργασία με ορισμένα επιλεγμένα bar του Κέντρου και των προαστίων μας βοηθούν να πιούμε το πικρό ποτήρι της ...
Συνέχεια...
Stream This: Chromatics – Kill For Love [Complete Album]
Επιτέλους, μετά από αναμονή ετών που κορυφώθηκε με την σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση κυκλοφορία βίντεο -όπως για παράδειγμα η εξαιρετική διασκευή στο 'Into The Black' του Neil Young-τους τελευταίους δύο μήνες, κυκλοφόρησε την Δευτέρα που μας πέρασε το νέο άλμπουμ των Chromatics με τίτλο Kill For Love. Το άλμπουμ κυκλοφορεί ...
Συνέχεια...
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford OST
Το δίδυμο που ήταν υπεύθυνο για το καλύτερο soundtrack της περσινής χρονιάς (σε ισοψηφία με το The Fountain) επέστρεψε. Η ταινία είναι πάλι western, όπως και το περσινό Proposition...λογικό! Είναι ο αέρας της ερήμου που κουβαλάει ο Warren Ellis από τους Dirty Three, με το στοιχειωμένο βιολί του, που σε ...
Συνέχεια...
Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν
Πριν από 5 περίπου χρόνια, οι "Νέα Τάξη Πραγμάτων " κυκλοφόρησαν σε μια μικρή εταιρία (Ηχοτρον) τον πρώτο τους δίσκο "Ήρθε η Στιγμή να Επιβληθεί...", ένα από τα καλύτερα hip hop άλμπουμ των τελευταίων ετών, χωρίς όμως να γνωρίσουν την ανάλογη απήχηση.Αυτό δε σημαίνει πως υστερούσαν σε σχέση με τις ...
Συνέχεια...
Raining Pleasure @ Πολιτεία
Κατά τη διαδρομή μου στην "Πολιτεία" σκεφτόμουν ότι αυτή τη φορά δεν περιμένω να δω κάτι συγκεκριμένο από τους Raining Pleasure. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ίδια η μπάντα, εδώ και πολύ καιρό, σε κάθε live της εμφανίζει κάτι εντελώς διαφορετικό πάνω στη σκηνή (όπως η μουσικο-θεατρική παράσταση, ...
Συνέχεια...
Οι καλύτερες guest εμφανίσεις μουσικών στους Simpsons, από το Blender!
Σχεδόν όλη η αφρόκρεμα της μουσικής σκηνής έχει περάσει από κάποιο επεισόδιο των Simpsons.Με αφορμή και την εμφάνιση των Green Day στην ταινία των Simpsons, σας παρουσιάζουμε τις 14 επιλογές του Blender.com, με τις καλύτερες αυτές γκεστ εμφανίσεις στη δημοφιλή σειρά.Ακολουθεί η λίστα:14. AerosmithΕπεισόδιο Flaming Moe's13. Smashing PumpkinsΕπεισόδιο Homerpalooza12. R.E.M.Επεισόδιο: ...
Συνέχεια...
New Adventures In Hi-Fi vol.39
Ποιες δημοτικές, ποιες ευρωβουλευτικές εκλογές…τίποτα. Όλα αυτά είναι ένα μεγάλο μηδενικό μπροστά στο Γιο Του Πατριάρχη που μας ευλόγησε με την αισθητική του στο Φεστιβάλ Πολλής Μουσικής... (Προσοχή: αφού το δεις, τα μάτια σου θα αυτοκαταστραφούν σε 15 δευτερόλεπτα).  Άχρηστη Κυκλοφορία: Coldplay – Ghost Stories __________________________. Συμπλήρωσε το κενό όπως θες. ...
Συνέχεια...
Trailer για ένα ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στη ζωή του Vic Chesnutt
Ένα πολύ ενδιαφέρον trailer βγήκε μόλις στη δημοσιότητα το οποίο για αφορά ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή και τη μουσική του αγαπημένου μας Vic Chesnutt, του σπουδαίου αυτού Αμερικανού τραγουδοποιού που έφυγε δυστυχώς - ταλαιπωρημένος - από τη ζωή τα Χριστούγεννα του 2009, μία από τις απώλειες που μας ...
Συνέχεια...
Το τελικό line up του EJEKT Festival 2014
Ήμερα "τελικών line up" σήμερα, και σειρά έχει  EJEKT Festival 2014  να ανακοινώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την φετινή 10η πλέον διοργάνωση. Την επόμενη Τετάρτη 25 Ιουνίου, το Ejekt επιστρέφει στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, αυτή τη φορά με δύο stages, στις οποίες θα εμφανιστούν οι Kasabian, Editors, White Lies, Paul ...
Συνέχεια...
The Seldom Seen Kid
Όχι ότι χρειαζόταν αυτό το άλμπουμ για να πούμε ότι οι Elbow είναι μία σοβαρή μπάντα, από αυτές που εξελίσσουν τον ήχο τους και δεν μαϊμουδίζουν. Σαφώς και κομμάτια όπως το Newborn ή το Powder blue, από το ντεμπούτο τους, παρέπεμπαν σε μετά-new-acoustic-movement Radiohead-ικές μανιέρες, αλλά ήδη από τότε μπορούσαν ...
Συνέχεια...
MTV αλά ελληνικά
Το MTV «επιτέλους» (;) έρχεται στην Ελλάδα και είναι δωρεάν. Ότι είναι η Coca-Cola για τις διατροφικές μας συνήθειες, είναι και το MTV για την πνευματική μας τέρψη. Και τα δύο είναι βλαβερά αλλά συνεχίζουμε να τα καταναλώνουμε μανιωδώς! Αν το MTV δεν είχε σταματήσει να αναμεταδίδεται από την Αγγλία ...
Συνέχεια...
Μεταμεσονύκτιο Gala Εγχώριων Ηλεκτρονικών Ντουέτων το Σάββατο στο Six D.O.G.S.
Λίγο μετά την αναμενόμενη εμφάνιση των Moon Duo και τον τελικό του Champions League, στη σκηνή του Six D.O.G.S., θα ξαναστηθεί το visual projection των Space Blanket, που τόσο μας είχε εντυπωσιάσει στο προ διμήνου live τους στο Bios. Τέσσερα από τα πιο δραστήρια ηλεκτρονικά ντουέτα ενώνουν τις δυνάμεις τους κάτω ...
Συνέχεια...
Το υπερθέαμα των Rammstein τον Ιούνιο στο Terra Vibe Park
Το να καίγεται - κυριολεκτικά και μεταφορικά - η πόλη τα τελευταία καλοκαίρια αποτελεί πλέον το λιγότερο συνήθεια, για να μην πω τίποτα πιο αιχμηρό, φέτος το καλοκαίρι ωστόσο και δη τον μήνα Ιούνιο η φωτιά που αναμένεται να μας κάψει μία και καλή ακούει στ' όνομα Rammstein.Τη Δευτέρα - ...
Συνέχεια...
Περιοδεία των Pierced Arrows (ex-Dead Moon) στην Ελλάδα
Οι Dead Moon είχαν δώσει δεκάδες, πολλές αξέχαστες για όσους τις ζήσαμε για τα καλά, συναυλίες στην Ελλαδα. Aν και όπως είναι γνωστό οι Dead Moon δεν υπάρχουν πλέον, το ζεύγος των Fred & Toody Cole συνεχίζει δυναμικά, μαζί με τον νέο τους ντράμερ Kelly Haliburton, και όσοι τους είδαν ...
Συνέχεια...
O Διάολος πήγε σπίτι του και ξέρασε ένα νέο DVD των Guided By Voices
Ζηλεύουμε όσους είχαν την τύχη και την ευτυχία να παρακολουθήσουν ζωντανά τους φοβερούς και τρομερούς Guided By Voices... Εμείς που δεν τα καταφέραμε, και ούτε πρόκειται αφού διαλύθηκαν το 2004, θα αρκεστούμε λοιπόν να απολαύσουμε από την τηλεόρασή μας ένα νέο DVD, το οποίο επιμελήθηκε ο ίδιος ο ηγέτης και ...
Συνέχεια...
Octopus
Sigur Ros- Valtari Hour: Global Streaming
O Calvin Harris ζωντανά κάτω από την Ακρόπολη
Download This: Still Corners – ‘Fireflies’
O Kurt Vile στην Αθήνα
Ο Morricone τα έχει τετρακόσια και συνεχίζει…
Stream This: The Weeknd – Kiss Land [full
Morrissey, Thom Yorke, Natalie Portman κ.ά σε καλλιστεία
Αλλαγή ημερομηνίας για το Earth, Wind & Music
Αναβολή των συναυλιών του Sivert Hoyem & The
Arctic Monkeys – Don’t Sit Down ‘Cause I’ve
Διάλειμμα για μέλος της E Street Band για
Διαγωνισμός: Η Eleven Concerts σε στέλνει στο Sweden
Όλες οι πληροφορίες για το νέο album των
New Adventures In Hi-Fi vol.22
Επιστροφή στην πόλη με ARK Festival και φτηνότερα
Stream This: Chromatics – Kill For Love [Complete
The Assassination of Jesse James by the Coward
Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν
Raining Pleasure @ Πολιτεία
Οι καλύτερες guest εμφανίσεις μουσικών στους Simpsons, από
New Adventures In Hi-Fi vol.39
Trailer για ένα ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στη ζωή του
Το τελικό line up του EJEKT Festival 2014
The Seldom Seen Kid
MTV αλά ελληνικά
Μεταμεσονύκτιο Gala Εγχώριων Ηλεκτρονικών Ντουέτων το Σάββατο στο
Το υπερθέαμα των Rammstein τον Ιούνιο στο Terra
Περιοδεία των Pierced Arrows (ex-Dead Moon) στην Ελλάδα
O Διάολος πήγε σπίτι του και ξέρασε ένα