Αν περιμένετε να συναντήσετε ξανά την Brooke Shields ή τη Milla Jovovich λυπούμαστε μα θα σας απογοητεύσουμε. Η επιστροφή στη Γαλάζια Λίμνη δεν θα γεμίσει με κρυστάλλινα νερά και τροπική καταπράσινη βλάστηση τη μεγάλη οθόνη για τρίτη φορά, απλώς θα μετακομίσει στους τηλεοπτικούς δέκτες και θα διασκευαστεί από το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime.

Λίγη από νοσταλγία, πολλή από λαγνεία, μπόλικος εξωτισμός και περισσή αθωότητα θα συναντηθούν στην TV, εκεί όπου τα δύο παιδιά- ναυαγοί θα ανακαλύψουν ξανά τον έρωτα στη νέα version της Γαλάζιας Λίμνης ζωντανεύοντας, και πάλι, το μυθιστόρημα The Blue Lagoon του Ιρλανδού συγγραφέα Henry De Vere Stacpoole, μέρος της τριλογίας του για τη Γαλάζια Λίμνη.

Η πρώτη βουτιά στην κινηματογραφική Γαλάζια Λίμνη έγινε στην ταινία «Γαλάζια Λίμνη» το 1949 με πρωταγωνίστρια την Jean Simmons σε σκηνοθεσία Frank Launder. Το διασημότερο, φυσικά, μακροβούτι έλαβε χώρα το 1980 από την Brooke Shields (που χάρη στην ερμηνεία της θεσπίστηκαν τα Χρυσά Βατόμουρα) και τον Christopher Atkins στην ταινία με τον ίδιο τίτλο, σε σκηνοθεσία Randal Kleiser. To 1991 η Milla Jovovich και ο Brian Krause φόρεσαν και αυτοί, με τη σειρά τους, τα μικροσκοπικά κουρέλια των ναυαγών και στήθηκαν στις κάμερες του William A. Graham στην «Επιστροφή στη Γαλάζια Λίμνη». 

Διάβασε επίσης...
Η Carrie-Anne Moss στην τελευταία σεζόν του Chuck
H πετυχημένη κομεντί δράσης του NBC  "Chuck" οδηγείται προς το τέλος της, με την 5η και τελευταία σεζόν να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το ερχόμενο Φθινόπωρο . Όπως έγινε γνωστό για την τελευταία αυτή σεζόν το καστ της σειράς εμπλουτίζεται σε βασικό συμπρωταγωνιστικό ρόλο από την Carrie-Anne Moss, της οποίας η ...
Συνέχεια...
Η Carrie-Anne Moss στην τελευταία σεζόν του Chuck