Εδώ είμαστε. Έβδομο album πια για τους σπουδαίους The Walkmen – μία από τις καλύτερες μπάντες εκεί έξω, αν μας ρωτήσετε – να μας έρχεται μέσω της Fat Possum και της Bella Union  στις αρχές Ιουνίου.

Τίτλος του album “Heaven” σε παραγωγή του Phil Ek, ηχογραφημένο στο Seattle, και με καλεσμένο τον Robin Pecknold των Fleet Foxes να συμμετέχει στα φωνητικά του τραγουδιού “No One Ever Sleeps”.

Παρακάτω ακούμε το ομώνυμο τραγούδι του album “Heaven” , ενώ στη συνέχεια βλέπουμε ένα trailer που κυκλοφόρησε για τo νέο δίσκο της εξαιρετικής αυτής μπάντας.

Διάβασε επίσης...
Video: Depeche Mode – ‘Heaven’
Όπως μας υποσχέθηκαν προχθές, οι Depeche Mode έκαναν διαθέσιμο σήμερα (καλό μήνα!) το συνοδευτικό video του κατά την προσωπική μου άποψη μέτριου και άνευρου ως πρώτο δείγμα 'Heaven' από το επερχόμενο Delta Machine. Ας υπενθυμίσω εδώ πως οι Depeche Mode πρόκειται να εμφανιστούν για ακόμα μια φορά στην χώρα μας, την ...
Συνέχεια...
Το 2012 ως τώρα… (Part I)
Οι συντάκτες και οι συντάκτριες του mixtape.gr επιλέγουν τα 20 "καλύτερα" άλμπουμ για το πρώτο εξάμηνο του 2012. Δεν ξέρω αν το 2012 ως τώρα καταχωρείται στις "καλές" ή τις "κακές" χρονιές (ένας διαχωρισμός που αρμόζει περισσότερο σε κρασιά και προσωπικά δεν τον ασπάζομαι καθόλου καθώς καλή μουσική βγαίνει πάντοτε, ...
Συνέχεια...
Primavera Sound 2011: Photostory, 26/05/2011
Φωτογραφικό ρεπορτάζ από την 1η ημέρα του Primavera Sound 2011
Συνέχεια...
Listen Up: Depeche Mode – “Heaven”
Για τις λεπτομέρειες του "Delta Machine", του  νέου album των Depeche Mode, τα έχουμε πει. Ήρθε η ώρα όμως σήμερα να περάσουμε και στην ουσία, ακούγοντας το πρώτο single του album, το "Heaven" - αποκλειστικά προς το παρόν από εδώ - ενώ την 1η Φλεβάρη περιμένουμε και το video.  
Συνέχεια...
Video: Depeche Mode – ‘Heaven’
Το 2012 ως τώρα…
(Part I)
Primavera Sound 2011: Photostory, 26/05/2011
Listen Up: Depeche Mode – “Heaven”