Στα τέλη Γενάρη γράφαμε τις πρώτες πληροφορίες για την δισκογραφική επιστροφή των The Brian Jonestown Massacre του Anton Newcombe και πλέον  έχουμε όχι μόνο επιβεβαιωμένα επίσημα νέα, αλλά και την πρώτη ανακοινωμένη συναυλία στην Ευρώπη – αναμένουμε και άλλες – αλλά και το πρώτο single από το album.

Το album θα έχει τίτλο “Aufheben” και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 30 Απριλίου. Ηχογραφήθηκε στο Βερολίνο, τόπο διαμονής πλέον του Newcombe, και συμμετέχουν ο πρώτος drummer του συγκροτήματος Matt Hollywood, ο Will Carruthers (Spacemen 3, Spritualized), ο Constatine Karlis (Dimmer),  και ο Thibault Pesenti (Rockcandys), ενώ στα φωνητικά – στα Φινλανδικά – συμμετέχει και η Eliza Karmasalo.

Ακολουθούν το tracklist του “Aufheben” και το εξώφυλλο

Panic In Babylon
Viholliseni Maalla
Gaz Hilarant
Illuminomi
I Wanna Hold Your Other Hand
Face Down On The Moon
The Clouds Are Lies
Stairway To The Best Party
Seven Kinds Of Wonderful
Waking Up To Hand Grenades
Blue Order New Monday

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε σήμερα οι The Brian Jonestown Massacre θα εμφανιστούν στο Λονδίνο στο Shepherds Bush Empire στις 7 Ιουλίου σε μια συναυλία που διοργανώνει το All Tomorrow’s Parties. Περισσότερες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν το ταξίδι εδώ.

Παρακάτω ακούμε το πρώτο single του album – όπως ανέβηκε στο soundcloud της Cargo Records – με τίτλο “I Wanna Hold Your Other Hand”

Διάβασε επίσης...
Νέο album από τους Brian Jonestown Massacre
Κάθε album των Brian Jonestown Massacre είναι μια μικρή γιορτή στην ήρεμη φαινομενικά ζωή μας, και ευχαριστούμε τον θεό - Anton Newcombe - που μας τις προσφέρει, όποτε αυτός θέλει. To νέο κεφάλαιο της καλύτερης ψυχεδελικής μπάντας του San Fransisco and beyond, θα κυκλοφορήσει την 1η Μαϊου και θα είναι το ...
Συνέχεια...
Οι Brian Jonestown Massacre στην Αθήνα!
Σημειώστε την ημερομηνία και τον χώρο μιας και μόλις "διερρευσε το μυστικό", Δευτέρα 14 Ιουλίου στο Fuzz Live Music Club.  Oι Brian Jonestown Massacre του Anton Newcombe, που δεν νομίζω ότι χρειάζονται συστάσεις μιας και είναι ένα από τα πιο σημαντικά ψυχεδελικά σχήματα των τελευταίων 25 ετών, έρχονται επιτέλους στην ...
Συνέχεια...
Νέο album από τους Brian Jonestown Massacre
Οι Brian Jonestown Massacre στην Αθήνα!