Ο Μιχάλης Δ. μας επανασυστήνεται σήμερα, με την κυκλοφορία του νέου του single, ως  Mikaël  Delta πια, μέσως ένος νέου label με έδρα το Λονδίνο την Tuna Recordings.

Το νέο single έχει τίτλο  “Save The Blues“, και εκτός από το ομώνυμο περιέχει και ένα δεύτερο track το “Every Move You Make” και θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου σε digital μορφή και σε βινύλιο, ενώ σύντομα θα  ακολουθήσουν και τα remixes που έχουν κάνει οι Mark BroomPlaidLee Burton και Magnificent City.

To single αυτό αποτελεί και μία πρόγευση για το νέο album του  Mikaël  Delta με τίτλο “All The Things I Don’t Know”, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 και πάλι από την Tuna Recordings.

Ακούμε τα δύο tracks παρακάτω και ας σχολιάσουμε ότι η πραγματική έκπληξη είναι ότι πλέον ο Μιχάλης Δ. έχει πάρει μία σαφέστατη κατεύθυνση προς τον UK Garage ήχο!

Διάβασε επίσης...
5 Εξέχοντα Ελληνικά EPs για αυτό το Καλοκαίρι
Ιδού 5 EPs ελληνικής προέλευσης που κυκλοφόρησαν κυρίως από την άνοιξη της τρέχουσας χρονιάς και μετά, και φιλοδοξούν, μεταξύ άλλων, να γεμίσουν το καλοκαίρι μας με συναρπαστικές ηχητικές αναμνήσεις.   DREAM WEAPONS – Pathways [Holger/Kompakt] Ο Άγγελος Μπαλτάς, που εκδίδει ήδη από την προηγούμενη δεκαετία τα ηχητικά του έργα υπό το προσωνύμιο Fantastikoi ...
Συνέχεια...
Download This: Baby Guru – Marginalia Remixes EP
Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ με τίτλο Marginalia των Baby Guru -σαφώς ο πιο "ώριμος" και ίσως και ο καλύτερος δίσκος της μπάντας ως τώρα-, το τρίο μαζί με την εταιρία τους προσφέρουν από χθες ενα EP για δωρεάν stream και download μεσω bandcamp. Το Marginalia Remixes EP ...
Συνέχεια...
5 Εξέχοντα Ελληνικά EPs για αυτό το Καλοκαίρι
Download This: Baby Guru – Marginalia Remixes EP