Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την γέννηση του Joe Strummer (αν χρειάζεται να πούμε ποιος ήταν, μάλλον διαβάζετε λάθος site) επανακυκλοφορούν τα δύο τελευταία άλμπουμ του με τους Mescaleros, Global A Go-Go (2001) και Streetcore (κυκλοφόρησε μετα θάνατον το 2003), ενισχυμένα με πολύ ενδιαφέροντα bonus tracks.

Το Global A Go-Go θα περιλαμβάνει το “Bindee Bhagee’, ζωντανά ηχογραφήμενο στην τελευταία συναυλία που έδωσε ο Joe Strummer με τους Mescaleros στο Acton Town Hall στο Λονδίνο -ένα περίπου μήνα πριν τον πρόωρο και άδικο θανατό του του 2002- για ενίσχυση της τότε απεργίας των βρετανών πυροσβεστών (και στην οποία επανασυνδέθηκε για κάποια τραγούδια επί σκηνής με τον Mick Jones μετά από πολλά χρόνια) ενώ στο Streetcore θα συμπεριλαμβάνονται τα b-sides από τα singles ‘Coma Girl’ και ‘Redemption Song’.

Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα, περάστε άμεσα από το link του NME παρακάτω να δείτε το πλήρες tracklist των επανεκδόσεων αλλά και να ακούσετε σε αποκλειστικό stream επιλογές από τα προαναφερθέντα bonus tracks. Σε όσους-ες ήταν παρόντες στο Σπόρτινγκ το 2001, τα live tracks που περιλαμβάνονται στο stream θα φέρουν εξαιρετικές αναμνήσεις.

Joe Strummer & The MescalerosVarious rare tracks [stream via NME]

Διάβασε επίσης...
H Julie Delpy σκηνοθετεί βιογραφική ταινία για τον Joe Strummer
Και σαν να μη φτάνει που η Julie Delpy ετοιμάζεται να συναντήσει τον Ethan Hawke και τον Richard Linklater στο επόμενο ταξίδι τους έχει αποφασίσει κιόλας να κάνει ένα ταξίδι ακόμα, στη μουσική και, μάλιστα, σε ρόλο σκηνοθέτη. Σωστά, κατά πώς φαίνεται, είχε διαβλέψει τα ταλέντα της ο Godard όταν ήταν ...
Συνέχεια...
Stream This: Soundgarden – King Animal [full album]
Τα έχουμε πει εδώ και καιρό για την επιστροφή της θρυλικής grunge μπάντας, είχαμε ακούσει μάλιστα και το 'Live To Rise' (δεν περιλαμβάνεται στο King Animal και, προσωπικά μιλώντας, δεν άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων) από το soundtrack της ταινίας The Avengers. Την επόμενη εβδομάδα κυκλοφορεί και το πρώτο στούντιο ...
Συνέχεια...
H Julie Delpy σκηνοθετεί βιογραφική ταινία για τον
Stream This: Soundgarden – King Animal [full album]