Τα νέα από το στρατόπεδο των επανασυνδεδεμένων με το “κλασσικό” ’93-’96 line-up Guided By Voices είναι διφορούμενα. Από την μία ακύρωσαν –όπως σας είχαμε πει επ’ ευκαιρίας της …επανασύνδεσης των Afghan Whigs (’90s is the new ’80s? Discuss)- τις εμφανίσεις τους σε ATP και Primavera Sound κάτι που αρχικά θεωρήθηκε ως το τέλος της επανασύνδεσης τους.

Aπό την άλλη έχουν ήδη ένα άλμπουμ έτοιμο προς κυκλοφορία την 1η Ιανουαρίου (Let’s Go Eat The Factory) –τα έχουμε ξαναπεί από εδώ και είχαμε ακούσει κάποια πρώτα δείγματα– και άλλο ένα ακόμα που αναμένεται εντός του 2012 -πιθανότατα Μάιο- και θα έχει τον τίτλο Class Clown Spots A UFO. Εννοείται ότι σίγουρα θα έχουμε και κάποια σόλο κυκλοφορία του πολυγραφότατου (και λίγα λέω) Robert Pollard.

To Let’s Go Eat The Factory πάντως είναι πλέον διαθέσιμο για stream από το πάντα “πρώτο” σε τέτοια NPR.org οπότε “ακολουθήστε” το λινκ παρακάτω:

Guided By Voices – Let’s Go Eat The Factory [album stream via NPR.org]

Διάβασε επίσης...
Επιστροφή με καινούργιo album για τους Guided By Voices
Μια από τις σημαντικότερες Alternative/Indie-rock μπάντες των 90's δείχνει να επιστρέφει για τα καλά στα μουσικά δρώμενα και αυτό μόνο αισιοδοξία μπορεί να προσφέρει στους απεριόριστους fans τους. O λόγος φυσικά γίνεται για τους βετεράνους του indie-rock, Guided By Voices, οι οποίοι μετά το περσινό reunion τους για το Matador At ...
Συνέχεια...
Επιστροφή με καινούργιo album για τους Guided By