Ο  σκηνοθέτης της ταινίας Αβραάμ Λίνκολν: Κυνηγός ΒρυκολάκωνTimur Bekmambetov, και ο παραγωγός Tim Burton, είναι πρόθυμοι να εξερευνήσουν την πλευρά αυτή ενός από τους σημαντικότερους προέδρους της Αμερικής (1861–1865).

Η ανήκει στον συγγραφέα του ομότιτλου βιβλίου που κυκλοφόρησε το 2010 Seth Grahame-Smith ο οποίος δίνει το του κυνηγού βρικολάκων ρόλο στον Λίνκολν (τον οποίο υποδύεται ο Benjamin Walker) και συγγράφει την κρυφή ζωή και τη μυστική ιστορία που δεν ειπώθηκε ποτέ, ενός ανθρώπου που διαμόρφωσε ένα ολόκληρο έθνος.

Το βιβλίο που είναι, φυσικά, προϊόν φαντασίας και έλαβε πολύ καλές κριτικές στην Αμερική ενέπνευσε το σκηνοθέτη και παραγωγό της ταινίας που με τη βοήθεια του συγγραφέα έστησαν το σενάριο της 3D ταινίας που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Ιούλιο, δίνοντας νέες διαστάσεις στη βαμπιρομανία που έχει καταλάβει τον κόσμο όλο.

Aβραάμ Λίνκολν: Κυνηγός Βρυκολάκων 3D (Abraham… από Odeon

Διάβασε επίσης...
Depp και Burton για πολλοστή φορά μαζί- Dark Shadows Trailer
Ο Johhny Depp έχει εξελιχθεί αρκετό καιρό τώρα στον ηθοποιό-φετίχ του Tim Burton αν και κατά την προσωπική μου άποψη η δυναμική αυτής της συνεργασίας έχει αρχίσει να φθίνει επικίνδυνα, αφού ο Depp παίζει παραλλαγές του ίδιου χαρακτήρα και ο Burton με τη σειρά του έχει αρχίζει να κουράζει με ...
Συνέχεια...
Depp και Burton για πολλοστή φορά μαζί- Dark