Από το 2008 έως και σήμερα οι Αθηναίοι Phoenix Catscratch έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους με αρκετές ζωντανές εμφανίσεις. Και για να λέμε και την αλήθεια, η αρχική αρνητική μας εντύπωση – υποκειμενικά μιλώντας – άλλαξε ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, αφού ίσως οι αλλαγές στα μέλη του group αλλά και η εμπειρία που κέρδισαν τους βοήθησε.

Τώρα ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο album τους με τίτλο  “Nectar & Wrinkles” στην ανεξάρτητη Dead Scarlet records παρουσιάζοντας επίσημα 7 τραγούδια, τα οποία από τα δείγματα που έχουμε ακούσει κινούνται κυρίως στο χώρο του post punk και του dark wave – κάτι που γνωρίζουμε άλλωστε από τις ζωντανές τους εμφανίσεις.

 

Τracklist:
1. Faces are lying bodies are dying
2. Magdalene
3. H
4. React
5. Desire
6. Murder
7. Recycle

 

Ακούστε το  “Faces are Lying Bodies are Dying”  μέσα από το “Nectar & Wrinkles“:
Phoenix Catscratch – Faces are Lying Bodies are Dying by Phoenix Catscratch

Διάβασε επίσης...
Room To Live: Ένα live με σημαντικό σκοπό
Κάποιες συναυλίες, παύουν να είναι απλά "άλλη μία συναυλία", όταν πραγματοποιούνται για έναν σημαντικό σκοπό... Έτσι και το "Room To Live" που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Six D.O.G.S. με την συμμετοχή των The Boy, Victory Collapse, Acid Baby Jesus, The Dark Rags, Phoenix Catscratch και The Callas με σκοπό την οικονομική συμπαράσταση σε μία δύσκολη ...
Συνέχεια...
Room To Live: Ένα live με σημαντικό σκοπό