Όσοι παρακολουθείτε τα παραδοσιακά FM ραδιόφωνα σίγουρα θα έχετε πέσει πάνω στα “Chocolate Distance (Hypnotized)” και “Reflections of a Poem”.  Για όσους δεν το ξέρατε, τα κομμάτια αυτά ανήκουν στον Karuan, τον αυστριακό μουσικό κουρδικής καταγωγής, ο οποίος θα βρεθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι. Την προηγούμενη, o Karuan θα δώσει το παρόν στο φετινό, όπως πάντα ενδιαφέρον φεστιβάλ, Reworks στη Θεσσαλονίκη.

Ο Karuan έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ μέχρι στιγμής, με έντονο το στοιχείο της Ανατολής, ενώ ασχολείται και συστηματικά με τα soundtracks. Μάλιστα συνέθεσε και στο soundtrack της ταινίας  “For A Moment Freedom”, του Ιρανού σκηνοθέτη Arash Riahi, αποσπώντας και μια υποψηφιότητα για Oscar καλύτερης μουσικής.

Για τη συναυλία του στο Θέατρο Ρεματιάς, τα πρώτα 400 εισιτήρια τιμώνται 15ευρώ (από 20 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου) ενώ τα υπόλοιπα 20 ευρώ.

 Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στις 20 Ιουλίου στα Public, το Ticket House και το βιβλιοπωλείο “Ευριπίδης” στο Χαλάνδρι.

Διάβασε επίσης...
Κάντε τον “Γύρο της Τζαζ σε 80 λεπτά” στο Θέατρο Ρεματιάς
Δευτέρα βράδυ, μόλις ξεκίνησε άλλη μία εβδομάδα, τεντωμένα νεύρα, ζέστη... Για να χαλαρώσετε αυτή την πρώτη Δευτέρα του Ιουλίου, η καλύτερη πρόταση που σας έχουμε είναι να πάτε στο πανέμορφο και δροσερό Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι και να απολαύσετε τους Voyage Jazz Group που σας προσκαλούν να κάνετε μαζί τους τον ...
Συνέχεια...
Κάντε τον “Γύρο της Τζαζ σε 80 λεπτά”