Η χρεοκοπία μιας χώρας δεν σημαίνει απαραίτητα και χρεοκοπία των ανθρώπων της και αυτό έρχεται να μας αποδείξει έμπρακτα η ομάδα του Velvet η οποία από αύριο –Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου- και κάθε πρώτη του μηνός, επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο με την κυκλοφορία του LUST magazine.

Μετά από μια απουσία σχεδόν 2 χρόνων, η Velvet squad με κύριους εκφραστές της φυσικά τους Άρη και Λάκη Ιωνά αλλά και μια πλειάδα εξαιρετικών συνεργατών να τους πλαισιώνει, μας παρουσιάζει ένα καινούργιο free press περιοδικό το οποίο όπως μας έχουν εκμηστηρευτεί οι ίδιοι του θα προκαλέσει τόσο με την εκκεντρικότητα αλλά και το γενικότερο lust attitude με το οποίο θα είναι στημένο.

Υπομονή τέλος λοιπόν καθώς από αύριο το LUST magazine θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία διανομής (1 ευρώ donation) τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Aperitif, Athens House Of Photography, Atopos, B 612, Baba Au Rum, Bios, Booze, Camp, Cheap Art, Dude, Εδώ, El Culture, Ethnic, Frown Tails, Lemon Poppy Seed, Libro, Magaze, Micraasia Holy Bar, Old Books, Orfanidis, Pairidaeza, Pop, Praxitelous, Ρινόκερως, Six D.o.g.s, Τασάκι, The Box, Tiki, Tralala, Tranzistor, Tσίν Τσίν, Φίλεμα, Vinyl Microstore

More Info

velvetmagazine.gr

Διάβασε επίσης...
MONO: H απάντηση στη μονοφωνία
Mια νέα προσπάθεια ξεκινά στον ιδιαίτερα ταραγμένο τον τελευταίο καιρό χώρο των ΜΜΕ και ειδικά των εντύπων. Το ΜΟΝΟ είναι ένα νέο δεκαπενθήμερο περιοδικό για την πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία και τον πολιτισμό. Ανεξαρτησία, σοβαρότητα, πολυφωνία και αντικειμενικότητα αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της έκδοσης. Σκοπός όλων το συντελεστών είναι να ...
Συνέχεια...
MONO: H απάντηση στη μονοφωνία