Από την ώρα που διακόπηκε η αγαπημένη μας κωμική σειρά περιμέναμε πώς και πώς την ταινία για την οποία κυκλοφορούσαν φήμες πως θα γυριστεί. Τα νέα είναι πως όχι μόνο θα χορτάσουμε ένα διωράκι Arrested Development στη μεγάλη οθόνη αλλά και θα απολαύσουμε ένα ολόκληρο season δέκα επεισοδίων!

Η οικογένεια Bluth πάτησε pause στις περιπέτειές της το 2006 όταν κόπηκε η σειρά και μας άφησε ένα κενό στο πρόγραμμα εκγύμνασης κοιλιακών μέσω γέλιου. Αλλά είναι πλέον επίσημο: το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνουν τα γυρίσματα για δέκα νέα επεισόδια αλλά και μια κινηματογραφική ταινία, τα οποία θα προβληθούν στις αρχές του 2013.

Ο πρωταγωνιστής Jason Bateman (@batemanjason) επιβεβαίωσε τις φήμες τουιτάροντας χθες βράδυ τον ενθουσιασμό του (τον οποίο μοιραζόμαστε) και λίγο μετά ακολούθησε και το tweet του Will Arnett (@arnettwill) – επίσης πρωταγωνιστής της- ο οποίος έγραψε:  “I’m peeing with @batemanjason at the moment..and we can confirm that we are going to make new AD eps and a movie.

Οι David Cross, Michael Cera, Portia De Rossi, Tony Hale, Alia Shawkat και Jessica Walter έδωσαν ραντεβού για το καλοκαίρι για να συνεχίσουν τον θρύλο της σειράς που αν και κόπηκε σε τρεις μόλις σεζόν απέκτησε τεράστιο fan club που την τελευταία πενταετία αναμένει τη συνέχεια.

To σήμα της σειράς

Let’s Do the Chicked Dance!

I just “blue” myself

Tobias Funke Analrapist

Bluth’s Best Party

Διάβασε επίσης...
Arrested (on) Development !
Πριν από ένα μήνα πανηγυρίζαμε για την επιβεβαίωση ότι το αγαπημένο Arrested Development - μία από τις καλύτερες κωμικές σειρές των '00s - επιστρέφει για μια κινηματογραφική ταινία αλλά και ένα ακόμα τηλεοπτικό season 10 επεισοδίων. Ενώ δεν έχουμε ακόμα νέα για την κινηματογραφική περιπέτεια της Οικογένειας Bluth, έγινε γνωστό ότι το ...
Συνέχεια...
Arrested (on) Development !