Μια σημαντική ανεξάρτητη αλλά και βραχύβια  εταιρία των 80’s, η Smash Records, επιστρέφει στη δισκογραφική πραγματικότητα του σήμερα, ανακοινώνοντας τις δύο πρώτες τις κυκλοφορίες της για τις 17 Σεπτέμβερη.

Πρόκειται για το (Still) Warm Like Worms των Yell-O-Yell, το οποίο περιλαμβάνει 12 ακυκλοφόρητα τραγούδια και 3 επανεκτελέσεις και διατίθεται σε δύο εκδόσεις διπλού βινυλίου (κοκκινο και μαύρο) και το Endless Hours των Stained Veil, το οποίο περιλαμβάνει demo ηχογραφήσεις του γκρουπ και θα διατίθεται σε διάφανο βινύλιο.

Για την ιστορία, η Smash Records ξεκίνησε το 1985 και σταμάτησε τη λειτουργία της ένα χρόνο αργότερα έχοντας όμως προλάβει να κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ, τo Till Night Comes Again των Fear Condition, το ένα και μοναδικό άλμπουμ των Stained Veil, Livin’ on Leavin’ όπως και το τελευταίο άλμπουμ των Yell-O-Yell, ΧΙΙΙ στη μετά-Creep Records εποχή τους.

Στο νέο της αυτό ξεκίνημα, η Smash Records φιλοδοξεί να κυκλοφορήσει άλμπουμ νέων, αλλά και παλιότερων καλλιτεχνών, αρχίζοντας με τα δύο αυτά άλμπουμ, μια γεύση από τα οποία μπορείτε να πάρετε παρακάτω:

Links:

smashrecords.gr

Διάβασε επίσης...
5 Εξέχοντα Ελληνικά EPs για αυτό το Καλοκαίρι
Ιδού 5 EPs ελληνικής προέλευσης που κυκλοφόρησαν κυρίως από την άνοιξη της τρέχουσας χρονιάς και μετά, και φιλοδοξούν, μεταξύ άλλων, να γεμίσουν το καλοκαίρι μας με συναρπαστικές ηχητικές αναμνήσεις.   DREAM WEAPONS – Pathways [Holger/Kompakt] Ο Άγγελος Μπαλτάς, που εκδίδει ήδη από την προηγούμενη δεκαετία τα ηχητικά του έργα υπό το προσωνύμιο Fantastikoi ...
Συνέχεια...
5 Εξέχοντα Ελληνικά EPs για αυτό το Καλοκαίρι