Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία κινηματογραφική ηθοποιός που γλυκοκοίταξε την τηλεόραση και τελικά έπεσε στα δίχτυα της. Ο λόγος για τη Shirley MacLaine που, εδώ που τα λέμε, δεν πάει και όπου και όπου να παίξει.

Ο νέος ρόλος της πολυβραβευμένης Shirley MacLaine είναι στο επίσης πολυβραβευμένο τηλεοπτικό δράμα Downtown Abbey όπου θα υποδυθεί τη Martha Levinson, την Αμερικανίδα μητέρα της Lady Grantham (Elizabeth McGovern), και είναι μόλις ο δεύτερος εξ Αμερικής ορμώμενος χαρακτήρας της Βρετανικής σειράς εποχής του BBC. Η κόμισσα Dowager (Maggie Smith) μόλις απέκτησε αντίπαλο, λοιπόν, και περιμένουμε τις εξελίξεις.

Η τρίτη σεζόν της σειράς μας μεταφέρει πλέον στα 20’s και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Βρετανία τον Σεπτέμβριο με την Αμερική να ακολουθεί.

 

Διάβασε επίσης...
Ένα τιμητικό βραβείο για τη Shirley MacLaine
Το θηλυκό μέλος του rat pack αποφάσισε να βραβεύσει το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Κινηματογράφου  (AFI) για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά μέσα από την περίπου εξήντα ετών καριέρα της. Το πάντα σπινθηροβόλο βλέμμα της 77 ετών, πλέον, Shirley MacLaine θα αστράψει από συγκίνηση στις 7 Ιουνίου 2012 που θα γίνει ...
Συνέχεια...
Absolutely Fabulous darling
Οι Ab Fab κυρίες που μας κράτησαν συντροφιά με τις παράλογες ζωές τους στις αρχές της δεκαετίας του 90 αλλά και αργότερα σε διάφορες σποραδικές εμφανίσεις τους και, ευτυχώς, σε αμέτρητες επαναλήψεις τους επιστρέφουν ακόμα πιο large. Large σε χαρακτήρα, large και σε κυριολεκτικό μέγεθος αφού το ραντεβού που μας ...
Συνέχεια...
Ένα τιμητικό βραβείο για τη Shirley MacLaine
Absolutely Fabulous darling