Η πολλή συναναστροφή με τον Woody Allen φαίνεται την έκανε να θέλει να διερευνήσει τις δυνατότητές της και στη σκηνοθεσία, μετά την υποκριτική και το τραγούδι στα οποία ήδη μας έχει (απο)δείξει τι μπορεί να κάνει η Scarlett Johansson.

Η πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα έγινε με μια έξτρα ταινία μικρού μήκους στο DVD της σπονδυλωτής ταινίας «New York, I Lοve You», με τίτλο «These Vagabond Shoes» και για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους αποφάσισε να κάνει βουτιά στα βαθιά και να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα του Truman Capote «Summer Crossing». Πρόκειται για το πρώτο, ουσιαστικά, μυθιστόρημα του Capote, γραμμένο το 1943, μια ιστορία που ο ίδιος ο συγγραφέας δεν εκτίμησε ιδιαίτερα και παράτησε σε κάποιο συρτάρι χωρίς σκοπό να την κυκλοφορήσει και κανείς δεν γνώριζε ως το 2005 που ανακαλύφθηκε και εκδόθηκε τελικά.

Ένα καυτό καλοκαίρι, το 1945, στη Νέα Υόρκη, ένα πλούσιο κορίτσι συνάπτει σχέσεις με έναν παρκαδόρο και τελικά τον παντρεύεται και μένει έγκυος. Πολύ naive στην αφήγησή της η ιστορία αυτή, πράγματι, δεν είναι ούτε η καλύτερη μα ούτε και η πιο χαρακτηριστική του Truman Capote αλλά διαθέτει τις ενδείξεις για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει στα γραπτά του συγγραφέα.

Το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ή το σε ποιους θα εμπιστευτεί η σκηνοθέτιδα τους ρόλους της ταινίας της δεν είναι ακόμα γνωστό.

Διάβασε επίσης...
The Avengers
- Πόσοι Superheroes χρειάζονται για να σώσουν τον κόσμο; - Τέσσερις, αλλά και περισσότεροι να χρειαζόντουσαν δεν θα είχαμε παράπονο. Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Thor (Chris Hemsworth) και Captain America (Chris Evans) στριμώχνονται σε ένα δωμάτιο από τον Nick Fury (Samuel L. Jackson) και την Black Widow (Scarlett Johansson) και ...
Συνέχεια...
Το πρώτο trailer του Hitchcock
Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της βιογραφικής ταινίας Hitchcock, προσφέροντας μας την δόση χιτσκοκικής αίγλης που λαχταρούσαμε. Ο σκηνοθέτης Sacha Gervasi βασίζεται στο βιβλίο του Stephen Rebello ‘Alfred Hitchcock and the Making of 'Psycho’ και μας πηγαίνει πίσω στο 1959, για να μας διηγηθεί την ιστορία του μεγάλου δημιουργού, την περίοδο ...
Συνέχεια...
The Avengers
Το πρώτο trailer του Hitchcock